lauantai 16. helmikuuta 2019

O - Lindholm

Kuali.
Sekin.


Hyvähyvä !

HYVÄ on että KUOLEMA teki tällaisen kuuluisan ja NÄKYVÄN Kambäkin, Suomalannista ja Finuiiteista oli tulossa hyvää vauhtia jo niin vitun pinttyneen MEGAtyperiä että tämä on hyvä HERÄTYS ja MUISTUTUS !!!

HERÄTKÄÄ ny vittu perkele !!
Ja LAKATKAA  PALVOMASTA KYTTÄÄ JA "lakia" SAATANAN TYHMÄT VITUN AIVOTTOMAT PEDOT. Vitun tyhmät saatanan läskit.Eniwei. Ollia en näemmä niinkään inhonnut, mutten myöskään erikseen siitä tykännyt, hyvää matkaa sille kai sitten.
Muusikkona se ei ollut kyllä mitään jos sitäkään, eikä saanut tietääkseni ainakaan, aikaan YHTÄKÄÄN hyvää musiikkkikappaletta. Ei YHTÄÄN.
Joutsenlaulu ei ollut sen ja ...mitä niitä muita muka on ?!

Tokihan kaikki keskinkertaiset pulliaisnahjukset hoilaa aina sitä väljähtänyttä mitätöntä yhdentekevää ja mitäänsanomatonta lehmän henkäystä "Rakkaus On Lumivalkoinen" mutta että YÄK !
Se ja sen sävel kuullostaa joltain mitä joku vanha mummu, Karjalan Evakko, itsekseen laulelee ja hymisee - istuessaan kärryjen perässä jalat roikkuen siellä perässä ja vahtien samalla ettei omaisuutta tipu siihen tielle. Äijän ohjatessa heppaa ja yhtyessä ehkä välillä lauluunkin, johon akka tokaisee että "älä SINÄ nyt kailota siellä, kun minä laulan!!" ja jolloin äijä tuohtuneehkona jatkaa vain hevosen läimimistä niillä suisetko niiden nimet nyt on, millä kaakkia ohjaillaan. Vähän sellainen biisi. Haalea ja platku ja niin mitätön niin mitätön.

Mutta niin oli lukemani perusteella se muistojaksokin. Vittu Mitä Paskaa. Uhrata nyt kokonainen 2 sekuntia !! Mutta toisaalta onhan sekin jo melko PALJON kyllä kun aattelee..... nimittäin jos ohjelmaa tehtäisiin Laihialla, se olisi ollut 0,0054 sekuntia ja siinä olisi  vain VILAHTANUT! yht´äkkiä jotakin ja voisit vaikka vannoa että näit jotenkin vain yht´äkkiä IIIISOT kirjaimet "O.L" vilahtavan silmissäsi ja sitten jo kuuluukin "tissis te..voooois...oF...FIIIINland".


No, mutta. Se siitä  -  kuten sanotaan.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti