perjantai 8. helmikuuta 2019

Rinteen älähdys

illan pravda / lehti

Ei tuo kovin tyhmä äijä o ? "Sulla on koko elämä edessäs.."  ...eli JOKIN MUU kuin äitiys siis toisinsanoen.
Naisella kun se on juuri jokin, ihan mikä muu vain, kuin se. Eli se mitä "varten" ne  fyysiset naaraankropat tässä ulottuvuudessa nyt ylipäätään ON.  Niin nin se ELÄMÄ on just kaikki ja joku muu. Luultavasti Toisten Ihmisten Rahojen Häikäilemätön Kuppaus eli "politiikka" tai jokin muu "ura".

Hei "oppineet" typerykset, idiot savantit; pysykää tekin ihan vain hoi polloin muassa pätkätöissä ja vuorotöissä ja lapionvarressa jne, niin ei lähde tuo daijunne ihan niin laukalle ja asenne jyrkisty niin ylimieliseksi että sitä tulee kohta jutkutkin oppimaan TEILTÄ.P.s SE on totta että ehkä tuo on sangen NUORI äiti, mutta toisaalta, jos skidin "saa" tai hommaa ....jotenkin, ylipäätään, kaippa se on melko sama, ja jos sen saa nuorena - on se myös aiemmin "pois silmistä"  sitten keski-iän tienoilla. Mutta tämä on TÄYSIN YKSILÖLLISTÄ ja omista Kohtaloista kiinni, eikä siihen kuulu "yhteisön" sanella mitään.
Mutta vaikuttaa melko tyhmältä tuo perus heteromiehen / faijan ASENNE. "VITTU ET RUPPEE MIXKÄÄN ÄIJIX!!".

Sen kun vaan opiskelee ja opiskelee ja opiskelee ja syö ja kuvaa niitä safkoja ja matkustelee ja käy lapissa hiihtelemässä ja näin; SE on vasta nääx Elämää.
JA tietenkin siis sanelee koko valkoiselle lajille miten niiden tulee tehdä Kollektiivinen itsemurha ja mitä saa siinä matkallaan hautaan sanoa ja miksi ja mitä ei ja miksi ja miten ja missä asiayhteydessä jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti