keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Karl är DÖD !Kuinka monta kirjotusvirhettä löydätte !!   ^  Ja ajatusvirhettäkin kai ?
Sanoiko se "turhamaisuus on pahaa"  vai  "se on hyvää" ?!?!? Kumpaa se sanoi ?

Tuo turkis-sitaatti on oikein hyvä muuten !

Tuossa lie käytetty jotain guuklen kääntäjää tjns ? En tiä, aika tekstiä.Mutta kuitenkin; Karl KUOLI !!

Nyt tippui melko yht´äkkiä pelistä pois sangen montakin hahmoa, ja kuuluisaa. TUO ^^  tosin oli ainakin paskan väärtikin, toisin kuin se känniläisten junttien pomppiva-laulava-muijaansapieksevä sankari rumassa nahkarotsissa ja kamalissa farkuissa ja kaulaketjuissa ja tennareissa jne.

Tuo oli jo lähemmäs MINUA. Ja se oli myös Saksalainen !! Kuten Hankamäkikin on sanonut jostain tilastosta parikin kertaa; VAIN  Saksalaiset maahanmuuttajat on olleet taloudelle HYÖDYLLISIÄ ja sitä KOHENTANEET !!
Ai miin juamaluta ja vittu !! Kuinka YLIVERTAISIA Saksalaiset tällä surkimusten planeetalla oikein VOI olla !!!!!!? Onko sille mitään vitun rajaa ?!?! Ryssä ja KOKO EUROOPPA ja Kiina ja Kuu, Amerikka ja Indokiina ja KAIKKI ===> iski raivoisasti ja tauotta YHTÄ vihollista eli Saksaa vastaan, ja siellä ne edelleen porskuttaa Numero Ykkösenä, ja yhtä kiistattomana kuin AINA ennenkin !! Germaanit..... ne on jotakin vähän muuta !
Vähän muuta kuin nämä ynisevät ämmämäiset vitun Jantelaki muulit kusipäät ja intiaanit ja fintiaanit ja ryssät ja neekerit ja kaikki muut haitalliset ja hidastavat tunkkaiset Jurakauden juntit.

Amerikalla on "avaruusohjelmakin" VAIN   NATSI-Saksan ansiosta ! Läl läl lää ja HAH HAH HAA !! HAHaha hahahahaaaaaa..aijai ..tuo niin ihanaa, niin ihanaa ja ihanan iroonistakin kyllä jne hahahaa..hauskaa.


TYHMILLE se varmaankin tuottaa Suuria Vaikeuksia siltikin KÄSITTÄÄ mitä tuo TARKOITTAA. Se tarkoittaa hyvä (paha) älyllinen miniatyyrinen kusipää sitä että Saksalaiset on TÄYSIN YLIVERTAISIA. Se on se mitä se TARKOITTAA, sitä se meinaa ja tarkoittaa ja se on se totuus minkä se paljastaa.
Se tekee näkyväksi taas Sakujen pätevyyden.


Mutta kuitenkin... tai no, toistan vielä sillä ei tuota voi olla toistelemattakaan ! HAhaha, että siis  VAIN Saksalaiset Maahan Muuttajat on oikeasti HYÖDYLLISIÄ ja TUOTTOISIA ja kykeneviä ja eteviä ja päteviä jne jne jne... hahah hhah HAHAHa.a....ai vittu, ei tuota voisi eikä kyllä tarvitsisikaan, edes keksiä.

Miksi on ketään MUITA ylipäätään KUIN Saksalaisia !??!

JOS maailma olisi kuten LUULETTE, eli sellainen missä heterojunttikoira syö toisen heterojunttikoiran; Sakut olisi JO hävittäneet KAIKKI MUUT ! Ne on niin ylivertaisia ja omassa luokassaan, ja niitä ON myös siihen ihan TARPEEKSI.Mutta nyt minä intouduin kohkaamaan Saksaa ja nohdin aiheen sinänsä. Eli siis Muotiguru    Kaarl Laagerfeld on nyt kuollut. Kamala se ponihäntä, mutta muuten oikein tyylikäs.

Kaipa se ONKIN kuten sanotaan, Suuri Menetys. Ja se oli myös HOMO ! MUISTAKAA Laumahetskut se ! Kuten taisi olla itse Da Vincikin. Teslasta en osaa sanoa, mutta sehän eli lähinnä yksin ja selibaatissa ja keskittyi olennaiseen, eikä mihinkään vitun Tyhmien Ämmien kanssa "seurusteluun" ja muuhun lobotomialampaiden tympeään yninään. Ja äijä lieni 1 älykkäimmistä mitä ikinä oli.
Jolta TE KAIKKI(!!) ja ai miin Aivan Vitun KAIKKI(!!!) olette SAANEET niin vitun PALJON ja totaalisesti ja laajasti ja laaja-alaisesti ja täydeltä rintamalta että sitä velkaa ette voi ikinä maksaa sille takaisin !!!
Ilman Teslaa ja luultavasti Leoakin, eläisitte edelleen, perkeleen paskanhajuiset moukkajuntit, luolissa ja pensaissa ja metsässä ja puussa, kuten neekerit tekee yhä edelleenkin, tänäkin päivänä. Ja haluavat sinne takaisin mikäli ovat "epäonnekseen" ja suureksi harmikseen JOUTUNEET valkoisen "Sivilisaatioksi" kutsutun tilan ja olemisen keskelle.


Minä en ikinä, palatakseni asiaan, ikinä digannut Lagerfeldista sen kummemmin, mutta olihan se....aika hahmo. Noteerattava, sanotaan niin. Joten täytyy tämä nyt ainakin sitten mainita, että noteerattu on !

Ainakin totta vie, jätitte jäljen Herr


Tämä oli vain tällainen "noteeraus".  Minä en niin välitä, mutta näköjään tuolla on paljon hyviä sitaatteja.
Yksi aivan huippu, joka nauratti ihan oikeasti, tuli juutuubin yhden videon kommenteissa vastaani. Aivan vitun loistava !


Lopetetaan tämä siihen, tässä on Teille Kaikille  VITUN(!) JUNTEILLE(!) oikein hyvä juttu painaa lanttuunne!

"Kaikki jotka kulkevat verkkareissa, ovat menettäneet elämänhallintansa"
- Karl Lagerfeld


HAH AHAHAHAHAHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. TOTTA !! HAHahaaaaa..aijai.. Ja minä lisäisin etä, niillä on yleensä myös KOIRA ja muutama "tatska"  ja  "avoin elämän asenne" ja aikansa vaatima "musiikkimaku" ja muutenkin ehkä mielipiteet jne.
Ovat siis yhtä tiedottomia tolloja kuin ne VITUN rakkinsa.


hAHA HAHAHahahahaAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Eeeeniwei.....Auf Wiedersehen Meine Karl.


P.s tässä on muuten yksi melko vitun helmi haisu Kaarlilta !

https://www.hajuvesi.fi/tuoksu/karl-lagerfeld/bois-de-yuzu-edt-100ml


En omista mutta olen kokeillut ja haistanut ja se oli aika lähelle yhdenlaista täydellistä hajuvettä / tuoksua / parfyymia. Ja hieno nimikin.  Ja näemmä tuo on tuolla ^ hämmentävän halpa !! Wau !
Huippu kauppa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti