sunnuntai 3. helmikuuta 2019

AOL - Signed On My Tattoo

Katsoin sekalaisia vähän vanhempia musiikkivideoita tuossa tuubissa, ja näin siellä vanhan kunnon ysäri"kulttibändin" eli Army Of Loversin tällaisen uusiotuotannon. Yleensä vältän näitä kyllä kuin ruttoa ja byrokraatteja eli ruttoa, näitä "kambäkkejä" ja yleensä hyvästä syystäkin, mutta lopulta kokeilin ihan huvikseni millaista roskaa on ennen niin hyvä AOL truutannut ihmisten tyhmille silmille näin 20000-luvun puolella, muttei tämä ollutkaan lainkaan paskempi !! Hei ?!

Tämä on melko hyvä iteasiassa, vain se harmittaa että tämä on vähän tällainen "pehmeä" ja kuulostaa liikaakin Pet Shop Boysilta.

Mutta ihan tyylikäs video kyllä ja nykymusiikista tämä kävelee vaivatta suoraan ensin läpi ja sitten yli ja sitten vielä pakittaa siitä sen mönjän yli. Ai miin MIKÄÄN nykynuorten idiootista vitun veekeriräpistä ja muusta kertakaikkisesta veren kerjäämisestä tyhmästä nenästään, ei ole minkäänlaisen kilin vittuakaan vastusta, TIETENKÄÄN(!), tälle !!!

Mutta se on kuin sanoisi ettei mäyräkoira EHKÄ...(?!)...pärjää ...KAI, siis, EHKÄ(!!), taistelussa ...jääkarhulle? !....Vai !?... Tai... emmätiä...mut EHKÄ !?... 

Jne. Eli alakanttiin sanottu.


Mutta tässä tämä kuitenkin on.>> https://www.youtube.com/watch?v=vyNYQALwP38


Siinä on vierailevana "artistina" jokin ruattalainen mulukku tjns. En tiedä mikä mutta jokin.


Jos jotain pitää tästä erikseen huomioida niin kysyisin ehkä että miksi tuolla jutkulla on tuon jutkumerkkinsä lisäksi TATUOITUNA herran perkele sentään  piip-slamin demonivaakuna / logo / symbooli !?!? Ja  kurkunviiltelyä videossa ?...Tässä SAATTAA olla jotakin "subliminaalista" tai sitten se on VAIN katsojan daijussa. Mene ja tiedä.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti