tiistai 12. helmikuuta 2019

Hankamäen linksu

http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269453-kaikesta-riittaa-pulaa-paitsi-unelmahotostaTuo on TODELLA(!!!) TÄRKEÄÄ tuhota ja torpeedoida ja mitätöidä niin TOTAALISESTI ja PIAN kuin mahdollista, tuo kommarituhojyrien VAATIMUS, yllättys(!), että "suomlannin tulee kurjistaa itsensä ESIMERKILLISESTI!" !!!
En voi kyllin korostaa !!! Ja tuo vitun molopään älähdys kertookin jo melko paljon niiden nilviäisten kusipäisestä kallonsisäisestä imbesillimaailmasta. Jossa ilmeisesti on Hyvä vs PAha ja Ilmastonmuutos johtuu IHMISESTÄ(!! lol!!) ja mitä vielä, nekrut on ihan jees ja näin jne jne ad NAUSEAAAAAM  ...... huoh...  ja yök.


Nuo on kusipäisiä ja alkeellisen alhaisia "ihmisiä", ne on atavistisia APINAihmisiä ja tämä EI OLE mikään vitun vertaus tms, ja ne ei käsitä että niiden täytyy ITSENSÄ mennä esim "elämysmatkalle" tai ottaa itsensä täyteen tatuointeja tai hypätä laskuvarjo tai benjii -hyppy tai sukeltaa haiden sekaan tai tehdä jotakin sellaista, kuten Duudsonijukkakin; SE on se Se Oikea Ratkaisu heidän kokemaansa nahjuksen angstiin ja mielipahaan ja muuhun tukahduttavaan paskaa ja pakahduttavaan tuskaan.
Jonka he siis tuottavat muille ja MINULLE eritoten, ja jota he levittävät ympärilleen ymmärtämättömällä kananpään älyllään. Vitun liejurotat.


Sen kun REPÄISETTE !!  LAKATKAA joka keississä tuhoamasta muiden olentojan VAPAUS ja kunnianarvo ja ELÄMÄ !! Saatanan paskarotat vitun vitut !!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti