lauantai 2. helmikuuta 2019

Kakkagaala

Eli "Emma gaala"


Yritin väkisin pystyä kattoon sitä tuossa ihan mielenkiinnosta, mutta pakko oli käännellä vähän väliä pois, mainostenkin takia toki jo. Esim Anna Puun skifiasussa venkoilu oli jo niin vitun irvistyttävän kiusallista ja outoa että no...tältä näytin....
...kääntäessäni ensin pääni ja sitten kanavaa. Sitten ilmeeni palautui vähitellen normaaliksi.


Kelan Keltainen Anssikin siellä kävi vetämässä ihan ällistyttävän pätevän pleibäk-keikauksen ! Ihan jees "luukissa" joka juuri ja juuri toimi, kuten se koko esityskin.


Sitten oli vain niitä kerrassaan masentavan ja ÄRSYTTÄVÄN rumia vitun kumisia palli / kuminaamoja, se koko Hjelsingin Hyvätoveri Verkosto jotka toisistaan Tässä Maassa tekee ja "leipoo" jotain vitun "tähtiä" ja muita tyhjäpäisiä paviaaneja, saatanan äklöttävät sammakot.
Jumalauta toinen toistaan rumempaa ryssäläistä kurppaa ja rupikonnaa ja mutasammakkoa yms !! Aivan vitun kauheaa !!
Oli kuin jokin audiovisuaalinen HYÖKKÄYS "kotisohvalle" !!! Saatanan ketaleet kenopäät.

Vittu KA-MA-LAA !!

Siinäkin kun pyörähti se vitun Tavallinen Mulkku / "NPC" num #91875 mikä KEHTAA jukolauta kutsua itseään "pyhimykseksi", oli sen mukana sellainen lajitelma sellaista silmätsulattavaa ja raiskaavaa kamaluutta että eivät olisi ollenkaan "out of place" ryssien "Kansallisbaletissa / Teatterissa" tai jossain muussa vastaavassa vitun (kalliissa) hölmöilyssä.
Itse asiassa pistäisivät sielläkin kyllä silmään, kuvottavine pullottavine vitun silmineen jotka on kuin raa´an ja paistetun kananmunan se välivaihe, kun se ei ole paistettua eikä raakaa, ja huulet sellaiset iljettävät vitun ryssäläisen sammakon violetit turpeat mutta kapeatkin -huulet, ja käkkäräinen tukka ...ja ...HYYIII. Hui vitun kammotus.

POLTTAKAA ne !!! Jumalauta sentään !! Ja geeninne !!!
En tiä mutta EEEEEEEHKÄ  Helsingissä jyllää vähän POIKKEAVAN   RYSSÄLÄISET   geenit ?!?! EEEEEEEHKÄ ...ehhhhkä vaan, eeeeeeeeeeeeeeeehkä se on ====> ONGELMA !?!? Ja monen ongelman SELITYS ?!? Ja LÄHDE ?!?

Hei ?!...emmätiä EHKÄ !.... Mysteeri !

Sitten oli niitä vitun KUVOTTAVIA ja ärsyttäviä moderneja nulkkeja sekä kuvissa että mainittiin ....sitten siihen piti vielä änkeä se tsiikkikin jostain kumman syystä ...vaikka se jo loppui onneksemme joskus...muutama vuosi sitten ? Tjns..

Sitten oliiii....mmm.... mitäs siinä oli...jaa niin !! OI! MAINOSKATKOJA !! Jiiiihuuuuuuuuuuuu.

Sitten oli joku ihan täysin yhdentekevä "jats"mulkku joka kiitti siinä jotain vitun somalimurjaaniakin, eittämättä "snadin stöndiksen" kera....ja sitten oli .....jaa niin ja koko vitun KOMEUTTA !! KUULKAA !! K O M E U T T A !!! Juonsi siis, se Paasosen Hessu !!
Koska hei; kuka muukaan !?!? ONKO suomlannissa muka joku MUU juontaja !? Hä !?

Mutta lava ja grafiikat yms jne se OLI kyllä ihan oikeasti TODELLA komeaa ja "khuulia" jne, mutta valitettavasti sisältö oli aivan kamalaa Modernia Sontaa.
Yleisössä istuskellut Chisu lieni parasta koko vitun järkyssä paskaläjässä, ja vain istumalla siellä kaiken sen tunkkaisen kostean sonnan ja lannan keskellä ja seassa.

Onneksi ei sentään täytynyt sietää Heedbäriä !!! Oi jukolauta onneksi !! Se on ihan oikeasti hyvä juttu ja plussaa teille. + siitä !


Tai ainakaan en nähnyt sitä.


Siellä oli Jii Kurjalainenkin käynyt "pokaamassa pystin" ja siellä sen takana väihyi sellainen vitun roikkuleukainen ruma kuolaava kammotus, ja minä naurahdin sitä kun luulin sitä sen bändin jäseneksi tjns, ja aattelin että "hah...tuo näyttää ihan tasan oikeasti keharilta!.." ja sitten tajusin että sehän ON(!!) kehari !! Se on siitä vitun vammaisbändistä (EI Peilfeis!! HUOM!!!) mikä oli yhdessä vaiheessa niin vitun kohkattu ja TYPERÄ vitun ällöttävä "juttu". Kuten kaikki mimosat vitun tyhjäpäiset kommunistiläskit muutenkin, pitkin mediaa.

Ja EI !  Kurjalaisen Mokuttaja EI ottanut neekeriltä siitintä suihinsa, tai ainakaan en nähnyt sitten sitäkään ? En tiä... ehkä niin kävi.
Voi olla, mutta siis, toistan, nähnyt sitä ainakaan itse.

Mutta siis tottahanKAI sitä joku Nelosen Viihdeimperiumin ruma ja iljettävä sammakkoryssännäköinen kommunistimimosa rumilusämmä kopeloi, jotta voi sitten syyttää #Mäkin! kamppanjassa ja lehdissä myöhemmin. Kuinka "se SIKA kävi päälle!" ja "kouri!" jne.
Soinia ne ei uskaltaisi kuitenkaan sanoa "siaksi"... iroonista kyllä.

No mutta kuitenkin. Tsiikillä oli naurettavat vaatteet ja naurettavammat tossut ! Hahahaa, sillä oli se "olen miljonääri ja mullon  ISO paatti Monacossa" "luukki" käytössään. Pelkät mokkaiset(?) "loaferit" ja joku kylpytakkiko se oli ja ISO kultainen(?) koru kaulassaan, junou; ihan perinteinen Suomalainen Mies ("luukki").

Ja sitä oli sielä vetistelemässä joku mutaisen joenpohjasta naarattu sammakkoryssätär. Joka itki melko vuolaasti aina kun "Jare" mainittiin. Minä en taasen itkenyt sitä ollenkaan !


Mutta kuitenkin.....siinä se oli, siellä hykertelevät nyt pikkupippelit ja läskimimosat tyytyväisinä keskenään.
Kuin Pipilä  Suomlannin sauhuavilla raunioilla, räpin jumputtaessa ja neekerten ja kultakorujen heiluessa ja ...vitut.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti