maanantai 25. helmikuuta 2019

MaMu-Viraston KALLIS vitun "logo" !

Muutamia KYMMENIÄ TUHANSIA EUROJA ^  !?!?!?!?
Anteeksi mutta, ihan oikeasti, MIKSI te hengitätte ?!?! Tai syötte ja juotte meidän muiden / Kaikkien näitä ilmaa ja ruokia ja vettä yms ???!!

KYMMENIÄ!

TUHANSIA!

EUROJA!


Toisten Ihmisten Rahoja !!! Jumalauta minä AMPUISIN teidät tuosta ^ "hyvästä" !!! Saatanan koiranpaskaläjät nahjukset. J U M A L A U T A !!!

VITTU jumalauta KYMMENIÄ TUHANSIA EUROJA !!! K Y M M E N I Ä    T U H A N S I A   E U R O J A !!??!


MITÄ VITUN VITTUA ?!?!?


KYMMENIÄ ===> TUHANSIA ===> EUROJA !!!???  ^^ TUOSTA !?


Minä teen alle kolmessa MINUUTISSA Mikrosoft Paintilla PAREMMAN ja paljon monimutkaisemman "disainin" kuin tuo vitun haalea kankea sieluton tyhjänpäiväinen ja yhdentekevä vitun paskarätti "veronmaksajan" lärvälle !
Joka ei eroa MITENKÄÄN  Aku Hirviliemen siitä "sketsistä" GAALA-ohjelmassa missä se oli joku vitun "disaineri" ja "disainas" sen mustan vitun VIIVAN ! Ja se oli PAREMPI !!! Se oli hei ihan oikeesti PAREMPI kuin tuo ^ !!!

P A R E M P I.Jos NYT alatte VIRKOAMAAN   Suomlannin Jurrinen Kansa ?!?!  Näättexte te NYT ??! Mitä on KAIKKI, eikä vain "jotkut ja joskus", KAIKKI ja AINA ja MUUTTUMATTA, KAIKKI, "Valtiollinen" ja "poliittinen" ja byrokratia ja sen sellainen.

Ne on LOISIA, loisia, loisia, ja vielä kerran; ne on siipeilijöitä ja LOISIA jotka INHOAA itsekin itseään ja tietääkin oikein hyvin mitä ovat, itsekin, ja jotka haluavat KOSTAA sen SINULLE. Ja ERITOTEN MINULLE, sillä minä olen niitä noin yhtä tai kahta prosenttia MEGAlahjakkaita Poikkeuksia joita Se Kusipää joskus jostain syystä lähettää tänne teidän demonisten älykääpiöiden apinoiden sekaan ja luulee kai ihan oikeesti että me saamme täällä jotain muuta kuin "vahingon sielullemme" aikaan.Kuten lempibloggailijani asian sanoi, nuo "valtion" byrokraatit on sen tyyppisiä loisia tai sellainen syöpä, jotka ja joka KÄSKEE ensin sen isäntäolennon lähelleen JOTTA voi tartuttaa sen, ja SITTEN alkaa se todellinen komento.

Minä en kertakaikkiaan keksi mitään, yhtäkään SYYTÄ  ===> MIKSI  te  Tavalliset Ihmiset ette revi kappaleiksi noita rienaavia vittuja juuri nyt ja tässä.
Kai te vain olette sitten liian lauhkeita tjns, ja ne kaikki raivopäät on joko kytänpaskoja tai Elämämkoulun Katumutantteja. Ja ehkä muutama jäykkäniskainen junttiversio on "kapiainen", mutta muut ja jäljellejääneet on melko hyödyttömiä kurittamaan hengiltä tuota vitun yltiöärsyttävää komentelevien syöttiläiden ylimääräistä Laumaa.
Hei; NAUTTIKAA alistuksestanne sitten ! Se tulee nimittäin kestämään !!! AIVAN. KOKO. IKÄSI. Ja TUHANSIEN VUOSIEN päähän.


"Jos ei se NYT lopu !!!................niin sit se van jatkuu !"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti