tiistai 12. helmikuuta 2019

Professori ja Virheiden Äänestys

Professorin Blogi


Ahaa !

No nyt selvis sekin sitten, kuka SAATANAN kenopää PASKA täällä on koko tämän ajan "äänestellyt" niitä SAATANAN vitun kusipäitä kusiruuttia haittaajia ja sabotöörejä Perkeleitä. Se on jokin sellainen 20 kiloisista soijamiehyksistä koostuva nynnypoppoo jotka "budjaa" "Stadissa" piilossa muuta suomlantia ja jotka nappailee pilahvia ja salaattia tofulla, ja ajelee KYPÄRÄ päässään (LOL!!!) fillarilla ja jotka "harrastaa kulttuuria" ja on muutenkin täysin mitäänsanomattoman haaleita platkuja mitättömiä vitun nahjuksia. Kuten Pekka Haavistokin homomuijansa kera. Vitun tyhmä kollektivistimulkku, suksi vittuun !


Eli siis ME KAIKKI saamme monin tavoin ja kerroin maksaa ja MAKSAA, SIKSI ==> että joillakin vitun "toimistotyöntekijöillä" eli melko vitun yhdentekevillä konttorirotilla olisi vähän Parempi Mieli  - Ihmiskunnan Kärsimyksen tjns  melko vitun ABSTRAKTIN suhteen. Siksi täytyy tehdä hyvin KONKREETTISTA TUHOTOIMINTAA ja tihutöitä; teidät tulisi ampua.

Ja samoin siis jotkin vitun "sosiokulttuurinen asiantuntija"... ? MIKÄ VITTU SE ON ?!?! Jonkun sellaisten takia tääällä pitäisi KÄVELLÄ ja ehkä Herrat voi kulkea hevosten vetämillä vaunuilla tai kantotuoleilla, kuten Virheät haluaisivat että heitä kuskataan, ja  istua nuotion, jos senkään(!), ääressä jossakin Lapin Erämaaassa ja haudata tai polttaa ulosteensa, ja syödä itikoita ja raataa päivät pitkät orjana kannellen SUUUURIA puita ympäriinsä ja siirrellen ehkä multaa ja ISOJA ISOJA kiviä, sillä aikaa kun nämä vitun nyhveröt  Sooloilee jossakin "konttuurissa" tekemässä mielestään jotakin kovinkin todellista. Lähinnä luoden ESTEITÄ ja HAITTOJA kuten "laki" ja "poliitikot" niille siinä pihalla jotka siirtelee niitä fyysisiä kohteita paikasta toiseen.

"Vihreät" tulee LOPETTAA ja samoin "RKP" ja "Vasemmistoliitto" ja "Kokoomus" ja...no KAIKKI NE, kuten olen sanonut. ENNEN EI KOITA VAPAUS, uskokaa nyt vain jo pois.

"Politiikka"  TULEE LOPETTAA. Se on ny saanut jatkua aivan häkellyttävän kauan, niin TOTAALISEN YLIMÄÄRÄISEN AJAN ettei sitä tohtisi edes kuvitella ja ajatella.

Huh helvetti.Mutta eniwei, ENSIASKEL; LAKATKAA vitun TYHMÄT NYNNERÖT ÄÄNESTÄMÄSTÄ MITÄÄN VITUN VIHREITÄ !! Saatanan ilkiöt idiootit molopäääÄÄÄÄÄT !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti