perjantai 1. maaliskuuta 2019

Suomi-YLE-Pohjois-Korea

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b478f14b-9713-4fad-a2fe-473e7b55ea50

Se on siinä sitten, Suomi ON Pohjois-Korea.


Sitä voi LUULLA muuta johtuen Amerikkalaisista elokuvista ja siitä että täällä on kuitenkin kokista ja Mäkki.
Mutta suomlannin muulit on EDELLEEN ihan samoja, iiiiiiiihan samoja jähmeitä paskahousuisia lälläreitä taikauskoisia alkuasukkaita ja primitiivi Jantelakimulkkuja jääräpäitä finuiitteja kuin aina ennenkin. Tundran Kommunisteja, ei mitään sen kummempaa.

AATELKAA että 2019 joku oikeasti sanoo suomessa NÄIN ; "Toivottavasti tämä päättyy siihen, että meille esitetään sellainen versio, jonka voimme eettisten ja journalististen periaatteiden mukaan esittää. Sellaista versiota meille ei toistaiseksi ole tullut.".

Hei kusipää: jos olet "journalisti" tjms, tehtäväsi on VAIN(!) RAPORTOIDA. Siinä se. EI SUODATTAA asioita ja maailman OLEMUSTA ja ihmisten sanoja ja mielipiteitä ja jumalauta vittu oikeita KOKEMUKSIA, ja yrittää VAIKUTTAA yleisöön ja manipuloida sitä ja valehdella ja paskahousuisesti PIMITTÄÄ TIETOA saatanan hävytön vitun käärme !!!

Olet osa PAHUUTTA ja ONGELMAA,  ja HAITTAAT sitä mitä ikinä luuletkin "suojelevasi".
LAKKAA holhoamasta aikuisia ihmisiä saatanan lantapallo ja NÄYTÄ se vitun dokumentti !!!


Jollet itse ymmärrä, tuollasen takia ^ ihmisiltä katoaa ELÄMÄNHALU, ja sen korvaa APATIA ja näköalattomuus ja toivottomuus ja absoluuttinen MASENNUS ja kaikkinainen lässähdys, ja täällä ei ole muutenkaan ENERGIAA vitunkaan vertaa.
Mutta siihenhän kommunisti-Marxistit ja muut paskarotat ja kytät ja byroo-kraatit ja "poliitikot" ja muut Elämäntuhoajat ja Masentajat ja Ankeuttajat nimenomaan PYRKIVÄT; TUHOAMAAN toisten elämän ja sen vapaan toteutumisen Anarkistiset pidäkkeettömät mahdollisuudet, ja olemaan TULPPANA  Jumalan Suuressa Suunnitelmassa.

Kai te sen tajuatte ettei EDES  JUMALA olisi poikkeus "lain edessä" ? Minähän sanon teille suoraan ja toistaen ja jatkuvasti että "laki" on vain yksi asia, se on JUUTALAINEN ASE.

"Laki" = Juutalaisen RikollisRODUN ASE.

Se on ASE. Se on SOTA-strategia. Se on VALLOITUSTA ja se on NÖYRYYTYSTÄ. Se on KOSTO !
Se on hidastusta - se on estelyä ja se on viivyttelyä, ja nuo kaikki on NAISEN piirteitä, sillä jutkut on kaikki pelkkiä karvaisia vinkuvia idioottiämmiä. Vailla MITÄÄN annettavaa, ja syytä elää ja olla olemassa.

Tuottakoon tämä teille vitun nilviäisille kissanpaskoille "Kunnon Ihmisille" niiiiiiiiiiiiiiiiiiin PALJON tuskaa ja päänvaivaa ja haittaa ja unettomuutta ja sisällenne levottomuutta kuin vain on mahdollista ja Luoja suo !!!

Minä haluan teidän KÄRSIVÄN !
Intensiivisesti.

Omasta ahdasmielisestä munattomasta kuvottavasta tukehduttajan typeryydestänne. Vitun pelokkaat pedot.


HAISTAKAA VITTU !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti