torstai 28. helmikuuta 2019

Sarastuslinkki ja jutkut

https://sarastuslehti.com/2019/02/15/awakening-haastattelu-1-kevin-macdonald/

LUKEKAA ^ !! Ja LEVITTÄKÄÄ LAAJALLE !! LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJALLE !!!

JUUTALAISET <=========== on saatava taas(!) kaiken SYYLLISYYDEN KESKIÖÖN. Mihin ne Saatanan vitun rotat KUULUVATKIN, ilman mitään haaleutta ja epäilyksiä ja teidän vitun "normaalien" kädenlämpöisiä paniikinsekaisia typeriä älyllisesti laiskoja sölkötyksiä.
Kuten olen 100 % johdonmukaisesti sanonut Blogin alusta lähtien; kuuluvat juutalaiset ihan kuten Hitlerkin sanoi, uuniin. Tosin en tiedä SANOIKO Aadolf koskaan noin, mutta tokihan tuo oli se ylimalkainen johtoajatus ja ihan oikea olikin.
Eikä teidän tarvitse MISSÄÄN VITUN NIMESSÄ LUULLA ja USKOA(!!!!) ja PELÄTÄ että juutalaiset olisi jokun vitun "valittu kansa" !!! Sitä ne ei ole sen enempää kuin jokin Tyyneltä mereltä pyydetty satunnainen kala-laji.
Luojalla ei OLE, MITÄÄN, "valittua KANSAA", mutta on meitä tiettyjä YKSILÖITÄ ripoteltuna sinnetänne halki ajan ja maailman. JA jutkut EIVÄT lukeudu meihin, ne on absoluuttinen RIKOLLISrotu joka tulee pyyhkiä pois maailmasta kuin paska perseestä ja aivan yhtä huoletta ja ilman "toista ajatusta" ja huuhdella kaiken muun alkeellisen haisevan roskan ja mielisairaan tautisen paskan kanssa pytystä alas.

Jos teillä on ONGELMA tuon asian kanssa =======> TEILLÄ ON ONGELMA.

T O D E L L A   SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNATTOMAN SUURI ONGELMA. Ja se EI mene itsestään vain pois.


Voitte joko kuunnella minua NYT, tai mumista sitten kun on liian myöhäistä.
Kuten yleensä aina teette. Hei; se on vain geeneissänne.Kiitti.


* * * * *Ei kommentteja:

Lähetä kommentti