perjantai 8. helmikuuta 2019

Paul Josefin Uusi Video (Meemit)

https://www.youtube.com/watch?v=R8Gqjs9UqGk:)  haahahahahaa, vittu mitä idiootteja.
Vittu mitä mielenvikaisia reppanoita.
VITTU mitä kurittomia seinähulluja idiootteja kusipäisiä kehareita ääliökakaroita.

Ja VITTU mitä surkeita ällöttäviä surkimuksia !!

KAIKKI nuo "vasemmiston" ja muun Vihollis Armeijan edustajat on juuri niitä sellaisia ällöttäviä surkeita lälläreitä joita olemme tunteneet lapsena, jotka HETI saatuaan ITSE jonkun kolhun, on menossa "kertoon iskälle" ja jotka vitun vetelän löysät paskamunat, ei pysty mihinkään, JAKSA mitään, osaa mitään jne, ja jotka on niin vitun kireäpäisiä ja tunkkaisia ja kateellisia että ihan vallan ilma niiden ympärillä on kuin joku vitun savusumuinen aamu ts-Ernobilissä ja sielläkin koiransonnassa kahlaten.


Ja SYY, hei, idiootit ?!? Kuunteletteko ? Niin nin syy miksi teistä ei ole "meemittämään" eli laatimaan hauskoja kuviakaan(!!), hahaha AHAHAHAA, vitun kyvyttömät paskat, on se että te olette täysin tyhjiä lahjoista ja kyvyistä ja hyödyllisistä piirteistä, ja se että te seisotte VALHEEN päällä ja totuuden TIELLÄ ja ESTEENÄ ja tukkeena. Se EI tee MAHDOLLISEKSI ylipäänsä olla HAUSKA !

TOTUUS = automaattisesti HAUSKAA. Odottakaa vain jos Sami "munaton typerä paska ja suomlannin komiikan syöpä" Hedberg joskus hoksaa tämän !! .....Tai no...ei se kyllä sitä miksikään sen kummemmaksi tee, mutta ehkä se tajuaa olleensa KOKO AJAN vain pelkkä itseäännolaava kömpelö typerys ja lahjaton idiootti. Ja eräänlainen häirikkö.Nuo oli vitun hyviä ja hauskoja nuo pätkät tuossa ^ niistä NPC-idiooteista ! Aika loistavia. Mutta ne tosielämän vastineensa... niiden rumaa kirkuvaa sekopää-ääntä EN olisi halunnut kyllä kuulla ja tajuntaani häiriköimään, eli VAROITUS; video sisältää lobotomisoitujen histrioonisten sosiopaattien imbesillien demonikakaroiden kirkumista jonkunverran. Siinä lopussa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti