sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Neekereistäkin vielä....

...Kaikille Teille taas ja vain muistutukseksi, teiltä kun unohtui tämä materian todellisuus vallan ITSE ja kokonaan, että siis neekeri EI OLE mikään Tasavertainen Ihmiskumppani, vaan naurettava ja säälittävä ja kurja esihistorian esi-ihminen.
Tai ehkä jonkinlainen ihmisenkaltainen eläin tai ehkä jokin muinaisapina. En osaa täysin sanoa.
Se on vain sellainen yksinkertainen musikaalinen tollo alkuihminen joka värjöttelee alasti pusikossa kuten kaikki muutkin elukat ja eläimet ja välillä käy siittämässä useita jälkeläisiä, taaskin(!), kuten kaikki muutkin eläimet. Ja painattaa sitten taas "muna suarana" pitkin savannia ja vetelehtii plösön perseensä päällä jossakin vitun hiekassa tai puhvelin ulosteessa tai missä nyt nekrut, jou(!), viihtyykin suurimmaksi osaksi.


Eli siis, kerrataan; Neekeri on yksinkertainen muinainen ja alkeellinen(!), primitiivi villi-ihminen ja apina, EI mikään 21:n Vuosisadan Avaruus ja Universaalikommunismin Ajan  Täysverinen Ihminen.
Se on apina ihmishousuissa ja ihmis T-paidassa ja se on myös globaali pummi ja universaalinen loinen.


Se on pelkkä Pomppiva Perkele, joka "osaa" heitellä valkoisten valmistamaa kumista palloa valkoisten keksimään ja valmistamaan metalliseen pyöreään isohkoon reikään, (HUOM!! EI MoKuttajien paskaläpi!), ja raiskata ja olla aina paikalla kun on jaossa jotakin ilmaista.

NEEKERI ei keksi tai ajattele ja ymmärrä mitään, se vain mulkoilee ja vaatii, kuten koiratkin, jotka myös tykkää "pelata palloa" ja viuhtoa tuolla pitkin pihaa riemuissaan. Molemmat on yksinkertaisia tolloja ja loisia, ja molemmilla on ällistyttävän SUURI  Valkoisten Idioottien kannattajakunta, kuten kytilläkin ja muilla Paholaisen pikku lieroilla.

NEEKERIÄ   EI  siis ole MITÄÄN syytä tuoda vaaleampien ja parempien ja ihmisempien olentojen maille ja kotien lähistölle, ja sellaisen tekeminen on yhtä sen kanssa kuin että piikittäisit synnytysosastolla Toisten Ihmisten Lapsiin  AIDSIA ja HIViä ja ruttoa ja mitä lie, ja tätäkin neekerit myös tekee. Ja paljon pahempaakin.

Jos väkisin yrittää keksiä jotakin "missä neekerit on HYVIÄ" muutakin kuin hyppäämisessä, niin kai se täytyisi olla "musiikki". Siinä ne saa joskus aikaan ihan siedettäviäkin biisejä, mutta vain joskus.
Tosin sangen yksinkertaista ja triviaalia "pumppia" se lähinnä on, EI mitään Mootsarttia tms.


Neekerillä ei siis ole MITÄÄN, ei kertakaikkiaan MITÄÄN eikä sitäkään annettavaa suomelle tai suomalaisuudelle tms, ja te KAIKKI kyllä TIEDÄTTEKIN tämän, paitsi ehkä sukupuolitauteja yms, ja tämän kanssa EI pidä leikkiä enää tyhmää. Eikä olisi kyllä pitänyt koskaan ja kertaakaan ja ollenkaan.


Olette nyt PASKANTANEET "omaan" altaaseen, ja se olisi sitten siivoamisen paikka !

Toivotaan että tästä MUISTUTUKSESTA oli apua !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti