lauantai 2. helmikuuta 2019

Nykytyhmyyttä

Tässä kun tuubi tarjoaa kaikenlaisia kuuhun liittyviä videoita, törmään jatkuvasti tähän yhteen "ilmiöön", eli jättityhmyyteen / superaivottomaan megakommunismiin, eli pitkin kommentteja on niitä tyhmääkin tyhmempiä hypertyperyksiä jotka saa Litteän Maan ultraidiootitkin vaikuttamaan lähes ymmärrettävän täyspäisiltä, eli kyse on tästä ehkä Typeryyden Ennätyksestä maaplaneetalla; eli ilmiöstä "avaruus on humpuukia!".Saatatteko todella käsittää että noin pelottavan ja hirvittävän älyyttömiä idiootteja todella on olemassa ?!
Nyt ne raukat luulee jumalauta jo että koko AVARUUS an sich(!) on KEKSITTYÄ tai huuhaata tjns..... Mie oon melko sanaton tämän Nyky Sukupolven kanssa ! Se pitäisi suurimmaksi osaksi vain heittää kaiken muun sonnan ja paskan ja lannan kanssa ja seassa uuniin / avotuleen.

Kertakaikkisen järkyttävän hirveää ....en tiedäkään edes mitä. Järjiltäänmennyttä hinkuvaa mielisairautta. TÄYSIN aivotonta ja käsittämätöntä käsittämättömyyttä ja käpyaivoisen typerää hirvittävää umpikalloista tyhjyyttä.^ Ihminen  vs  Litteän Maan apinaimbesilli / kyttä ^

Miten näin kävi !?!? Hei !?? ....miten näin oikein saattoi käydä !?
Miten näin VOI käydä !?!?

Mitä tämä on !?! Mitä on tekeillä ? Syöttekö te (muutakin) sontaa !?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti