perjantai 8. helmikuuta 2019

Feisbuuktuliaisia taas - 08.02.2019

Kävin pihistämässä sieltä yhdeltä "tililtä" näitä kuvia taas ! Tässä on säkillinen täyttä rautaa ja sia.
Ottakaahan opiksi ja jakakaa.

1. ^ Pedarihomppelit vähän käytteli hyväkseen tuota "lastaan". MMmm-hmmm. Oookei.


Sitten.
2. Heheeei ! Maili !! Tuo on joskus esiintynyt tässäkin Blogissa ! ....Ja VITTU se on tyhmä !! Se on jopa simpanssinaaraaksi POIKKEAVAN aivoton tyhjäpää ja MYÖS sekopää.
Se Nälkäpelisälli meni nyt kyllä TODELLA pahasti vipuun ja "laittamaan kullinsa hulluun" kun tuon, käsittääkseni, nai !! Elukka parka.3. Pave !!! Tai Paavi. Tai Kusipäinen Marxistimulkku Ääliö tai miksikä sitä nyt Virallisesti kutsutaankin.
Siinä se ^ !!..HAhhaaa... leppoisasti vain SUUTELEE MUSLIMIUROSTA SUUHUN ! Tai huulille. En tiedä onko suudellut kuvan ottamisen jälkeen muuallekin, mutten olisi yllättynyt kyllä jos olisi.

Nyt minä taidan alkaa snaijata miksi aina on tavannut löytyä joku joka haluaa ampua tai muutoin murhata tuon Paavin.4. Paskalärvät.

Iltalehtikö se oli kun kirjoitti että useat julkkiset on "jääneet kiinni"(?!?!? TÄ VITTUA ?!?!) siitä että ovat joskus 40täkin VUOTTA sitten maalanneet naamansa nekrunlärväksi jne. Ikäänkuin SE olisi ensinnäkin jotain PAHAA tai "rikollista" tai tuomittavaa tai toruttavaa ja väärin ja väärää tjns.

Sen TODELLAKIN HUOMAA että nykyajan länsimaita hallitsee pelkät pimpit. Tyhmät hymähtelevät vitun ämmät !! Jumalauta tuo on jo niin imelää typeryyttä että pelkkä laboratooriossa elävä irtonainen pillukin on viisaampi ja merkittävämpi ja ajattelevaisempi kuin tuollainen kokonainen tuhra elimistö siihen mukaan ympättynä ja sellainen löysää haitallista PASKAA puhuva aliapinan / ameeban pää siihen vielä koko rumuuden kruunuksi laitettuna siinä päällä.


Ja ikäänkuin, tuosta "kiinnijäämisestä", nämä julkimot olisi jotenkin yrittäneet Ihan Sikana(!) salailla sitä kuin jotain merkittäväkin asiaa, esim se demoniämmä äijänsä RAISKAILUJA yms de facto PAHOJA TEKOJA ja "RIKOKSIA"(!!),  että ovat olleet naamiaisissa nuorena jossakin tietyssä hahmossa tai asussa.

Vittu kuinka epätoivoisia te Paholaisen Tuhokommarit oikein VOITTE olla tämän Tuhotaan Maailma!!  imbesilli "aatteenne" ja salaliittonne ja juonenne kanssa ?!?! Onko sillä jokin RAJA ?!?!
Ei luultavasti...
HAHahahaaaaaaaaaa.
Ja huomatkaa, HUOMATKAA !!! Että KAIKKI NUO ^^  vitun PASKALÄRVÄT tuossa, on ihan itse niitä "demokraatteja" joka TARKOITTAA "Kommunistia" ja muuta vastaavaa Fasistista paskaläjää kusipäätä rikollista Beelzebuubin Perkelettä, vailla omantunnon häivähdyksen ajatustakaan.


Vittu mitä saatanan lieroja.  Aivan uskomaton pohjasakan alle sijoittuva absoluuttinen tunkkainen mätä mutanttikoiran superpaskaläjä.

Mutta siinä oli ^ nyt taas jo vähän jotakin.
Ja HEI !! Iltsikat !!! MITÄ JOS NUO ^^  TUOSTA OTATTE JA LAITATTE VANHUKSILLEKIN SIIHEN VIRALLISEEN LEHTEENNE NÄYTILLE ?!?!? HEI ...!? ....Hei nin mitä jos tekisittekin niin !!!?!?!? Niin kuin PITÄISI tehdä. Eritoten jos jumalauta kehtaa ja kykenee ja ilkeää ottamaan itselleen "reportterin"  "tittelin" ja toisten ihmisten RAHOJA siitä itse itselleen palkaksi. Siitä että tekee sitä mitä "lehdistö" tekee eli valehtelee ja mustamaalaa ja manipuloi ja VALEHTELEE ja TUHOAA itseään parempien ELÄMÄN. SITÄ on "media".

Te kuulutte sorakuoppaan ruumiiksi tai maksimissaan linnaan.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti