keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Mappi Nypänen
Njykäskän Maasha. Koko Kansan Känniläinen. Mäkikotka. Tuurijuoppo ja Laulaja. Mitä näitä nyt on, nimiä ja "epiteettejä" ja sen sellaista.

Yksi junteimmista Suomijunteista IKINÄ, kuoli, ja nyt Meidän Kaikkien odotetaan surevan ja valittavan ja levottomina kaipaavan ja muistopuhelevan sitä.
Minä EN kaipaa sitä.

En tiedä MIKSI siitä niin vouhkataan, jumalauta MITÄÄN muuta ei ole missään tuutissa ja paikassa ja puolella kuin jotain VITUN Nykäsen Masaa.

Vittu se LASKI MÄKEÄ herran tähden !! Se oli aikuinen mies joka laski mäkeä !! Se ei ollut mikään vitun Da Vinci tai Buddha tms !!

HERÄTKÄÄ ny vittu jo !!

Vittu se oli känninen suomlannin junttifinuiitti joka liukui puunkappaleilla jyrkähköä keinotekoista mäkeä alas, talvella, ja ponnisti. Se liukui siis mäessä ja hyppäsi, se EI kehittänyt esim penisiliiniä tai sähkövaloa tai saattanut Valkoisia Marssiin, tai keksinyt paskapaperia tai kokista tms, se laski mäkeä.

Ja se myös suosi sellaista tunkkaisen junttia Suomijunttimiehen Uniformua, eli niitä tyylitajuttomia moukkajuntin VITUN urheiluvaatteita, niitä kirjavan monivärisiä ja raitaisia kammotuksia, riekkui kännissä kuin käki ja ilmeisesti pieksi sitä VITUN RUMAA ämmäänsä, sitä perus suomlannin sotamursua kuvatusta, ja kävi vähän kailottamassa jossain vitun itselleensovitetussa karaokessa Kanariansaarilla, Suomibaarissa; ai miin äijä oli Suomijuntin pohjapiirros ja Perusversio !!!

Ei se siitä kauheasti enää juntimmaksi muutu !! Ja kotoisin oli vielä jostakin vitun Jyvääskyläästä ffs !


Ja tuota vitun tylsää tyylitöntä junttirumilusta te vitun vitut kehtaatte kutsua joksikin vitun LEGENDAKSI ?!?!?!

MITÄ VITTUA !?!!?

Vittu haistakaa paskavittu ! Saatanan ääliöt.


Da Vinci on LEGENDAARINEN, Jeesus ja Buddha, Miyamoto Musashi, Tesla* herran tähden(!!), Bruce Lee ja Elvis; NÄMÄ on "legendoja / legendaarisia" !!! EI mikään vitun kännikotka mäenlaskija Jyväskylästä.

Aatelkaa miten VÄHÄLLÄ sitää pääsee Suomlannissa kuuluisaksi Kaikkien Rakastamaksi ja Ihailemaksi Legedaariseksi Sankariksi !! Jumalauta vittu; LASKEMALLA MÄKEÄ !!! Liukumalla painovoiman vetämänä mäkeä alaspäin ja tyhmässä vitun neopreenipuvussa vieläpä !


Jos puhutaan siitä ettei suomlannin finuiitillä ole kulttuuria ja historiaa ja sen sellaista....Ja nyt sitä perkeleen yhdentekevää turvenuijaa saa / joutuu nähdä sitten joka vitun päivä, seuraavan 2 vuotta jos on elossa itse. AINAKIN. Sitä muistopuhellaan ja siitä jankutetaan ja jankataan ja sitä märehditään ja siitä valitetaan ja siitä tehdään vielä joku vitun musikaali !! Saattepa sekä pelätä että nähdä !! Tämä on jo lähes sementtiinvalettu FAKTA !

Siinä luultavasti Masaa esittää joku aikansa kuuluisa känniläinen ja sen rumaa eukkoa ehkä Kyllösen Mereja, se on ainut joka tuli näin lyhyellä varoitusajalla mieleeni ja on tarpeeksi kuvottava iljettävä äflöttäfä(sic!) ruma rumilus ja kuvotus, ja siinä Masa luultavasti kailottaa kännissä vyölaukkunsa kera Lantsarirootten yössä ja virtsaa porttikongeihin ja käy myös Suomipaarissa ja hyppelee SannNNNkarillisesti kuin itse Kim, mäessä ja mäestä.
JA siis, meinasin unohtaa, pieksee sitä VITUN rumaa mursuaan !! "Kuin vierasta sikaa" / mursua, ja ehkä puukotteleekin vähän, en osaa sanoa.


Suksikaa vittuun !!

Kiitos.Tahahahahaa "suksikaa" ahahahahahahaaa... se olikin osuva, "froidilainen lipsahdus" kenties ?


* Puhun OIKEASTA Teslasta, EN tuosta modernista "tesla" firmasta, nykynuoret ym idiootit HUOM!!!


P.s ilmeisesti Pihja Viitala on nyt mennyt ravistamaan Koko Hela Suomlannin (junttipopulaation vihat) niskaansa, sanomalla jostakin jotakin.
Ainakin se on NÄTTI !! Ja nätimpi kuin Vartiaisen Jenni, ja PAAAAAAAAAAAAAAALJON nätimpi kuin Masa !!! Tai MIKÄÄN mitä se kutsui ikinä "puolisokseen" tjms.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti