lauantai 9. helmikuuta 2019

Äskeiseen lisäosa....

.......eli kommentaattoreista vielä.


Tuossa Hankamäen tekstissä oli yksi oikeasti HYVÄKIN kommentti, se oli tämä...Hyvä Hessunen !!!

Siinä on jo paljon ihan selkeää ASIAA ja mistä voi olla samaa mieltä helposti kuin voi laittaa hatun päähänsä. Mutta kommarit löytää kyllä Luciferin täikammallaan siitäkin jotakin vikaa ja jotakin mistä ÄLÄHTÄÄ!! ja aukoa päätään jne.


Ja tuo samainen äijä ^ kaiketi ONNEKSI tjns, ottautui tuota yhtä mielenvikaisimmista suomlannin Blogosfäärin vasurivittupäistä kusipääkakaroista  vähän  suoristamaan, mutta eipä se siitä kuin ärtyi vain lisää. Niin kaikki "esiinmanatut demonit" reagoi, kusipää PUOLUSTAUTUU kun sitä arvostellaan tarkasti ja realistisesti, kuten läskikin suuttuu jos sitä sanoo LÄSKIKSI.
"Eivät ihmiset valheista suutu vaan TOTUUDESTA" kuten sanontakin sanoo.

Eli tuo kalju kloppi jolla on tuo sama tyhmä juntti etunimi. Siellä se narsistinen pikku paskapää aukoo typerääkin typerämpää idiootin munapäätään ja KEHTAA saatanan rasavilli KAKARA ja tietämätön emättimenomaava kloppi sanella tuolle vanhemmalle urokselle vastaan tuohon sävyyn. HÄVYTÖN vittupää !! Mutta ei kommari-Marxisti vasuri koiranpaskoja muunlaisia olekaan.

TÄSSÄ on siis tuota "matsia": http://jirinieminen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269286-selvitys-suomalaisista-ss-miehista-nolo-esimerkki-poliittisesta-korrektiudesta

En tiedä minäkään MITÄ vittua tuo finninen ruumis tuossa yritti sanoa, mutta HYVÄ että Hessunen viitti edes yrittää valaista noin tunkkaista pimeyttä kuin tuo Päivystävä KommariÄLÄHTÄJÄ! tuolla on.
SITKEÄSSÄ on kyllä PASKA senkin päässä ! Ei voi muuta todeta !!
Ja tuo oli TODELLA hyvin muuten sanottu, se täytyy varastaa itsekin omaan käyttöön tuo ; "Olet siis lisäksi ylimielinen ja röyhkeä. Päättelet ja yhdistelet asioita mielesi mukaan.".

Juurikin TÄSMÄLLEEN tuota ne tkee !! TUO on loistava osuva kuvaus !! Ne "yhdistelee asioita OMAN idiootin mielensä mukaan" ja sitten SUUTTUU siitä OMASTA imbesillin VIRHEPÄÄTELMÄSTÄÄN. Kuten minä siteerastin lempiblogaajaani; typerien SE ongelma on että ne EIVÄT kykene saapumaan OIKEISIIN JOHTOPÄÄTÖKSIIN.

Siinä kaikki.
Tyhmien aivoissa on kuin loputon määrä VÄÄRIÄ tiehyeitä ja tukoksia ja sen sellaista, joka vain tukkii kaiken senkin vähän älyn mikä siellä VOISI virrata, ja ne menee sitten koska tyhmiä ja heikkoja tajunnaltaan ovat, ja USKOVAT ja vittu ASENTEELLA(!!) sen VÄÄRÄN    ==>> OMAN johtopäätelmänsä.

Tyhmien ongelmaksi siis tislautuu SE että he uskovat ITSEENSÄ, vaikka HE ovat juuri niitä joiden niin EI pitäisi tehdä. Idioottimaista mutta totta.

Siinä missä MINÄ olen lähs AINA ja poikkeuksetta OIKEASSA; tyhmä on yhtä TOTAALISIN MURSKALUVUIN VÄÄRÄSSÄ. Ja he TIETÄVÄT tämän kyllä itsekin !!!! Tai ainakin luulisin niin. PAKKOHAN niiden on se tajuta, hehän OVAT itse se oma TYHMÄ itsensä !
Mutta toisaalta ?.... mene ja tiedä..Jos tämän näet vitun ääliöjätkä idiootti, niin saat ilomielin pimeyttää minuakin ja sölköttää mikä on "tietämätöntä ja satuihinuskovaa (kommarit INNNHOAA satuja!!!) Kansallismielisyyttä".

Se on jumalauta MERKILLISTÄ että KOMMUNISTIT kaikista Luciferin paskantamista ongelmista Maan päällä, inhoaa Kansallis-aatetta ja MAITA ja mantuja ja sen sellaista !!! Nehän on KOLLEKTIIVEJA ja kollektiivisia !!! Nehän ON siis periaatteessa ===> K O M M U N I S M I A !!!
Mutta ilmeisesti tämäkään triviaali truismi ei aukea noin tyhmille kommunistipedoille. Sen enempää kuin kissalle tai pääskyselle ihmisen mahdollinen(!) hyvyys sitä kohtaan. Eritoten jos se on luonnossa villinä elänyt.
Pientä mieltä on vaikea saada väänneltyä enää suoraksi ja vakuutettua, jos se on vinoutunut, että hyvää ja parempaa ja älykkäämpääkin ON olemassa.Mutta ompahan totaalisen talipäinen ja asenneongelmainen tuittupäinen pikku kusipää !!
Tuo ääliö pitäisi hakata, se on ihan päivänselvää. Ja se olisi kyllä vielä ysärillä piestykkin, kuin vieras vitun SIKA, mikä se ONKIN, mutta ei kai nykyään sitten enää. Nyt Suvaitaan poijjaat !Auo päätäs vain !! Ju gou fakhed !! Säti säti !! Säpsähtele ja VIHAA !! Anna INNHON ja VIHAN huokua sinusta ja virrata lävitsesi !!!
Hyvähyvä !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti