torstai 28. helmikuuta 2019

(Videolinkki) Euroopan Tuhon Ennustus

https://www.youtube.com/watch?v=Wd84Vjz2_B4


Rajat sulki.
Murjaanien virta SEIS!
Murjaanit ULOS!

KAIKKI "kehitysapu" säppiin ja vaatimus takaisinmaksusta, ja vasemmistolaiset kuriin tai hautaan.NYT!
P.s  LISÄYS vielä tekstin jo julkaistuani. Nyt tuli sellainen kommentti tuohon heti kärkeen joka jumalauta jo kouraisi mahasta !
"Poliitikot(!) ovat luoneet tilanteen jossa lapsemme ja lastenlapsemme tulevat joko murhatuiksi tai joutuvat murhaamaan miljoonia"  !!


Minä jäin normaalia mietteliäämmäksi nyt. Tuo oli niin totaalinen ja täydellinen tilanne"arvio" ja kuvaus että.... jumalauta. Juma-ja-lauta.

Minähän sanoin teille että kaikki paha johtuu POLITIIKASTA. Ja "poliitikoista". Ilman niitä EI OLE "kaaos ja Anarkia" vaan Kukoistava ja Ihana ja Luonnollinen Vapaus ja Aito ja Juureva ja MERKITYKSELLINEN ja Kohtalonmyötäinen Itseääntoteuttava "Taivas Maan Päällä" elämänvirta ja asiain luonnollisesta etenevä, asia jota byrokratia VIHAA(!), olotila. Silloin on OIKEAA EDISTYSTÄ ja kunniaa ja kunnioitusta ja ihmisarvoa ja sen mukaista elämää, silloin on tiedettä ja taidetta ja tunnelmaa ja sielua ja tunnetta ja sen sellaista ja RAUHAA.

Mutantitkin saadaan kyllä nurin / kuriin jos äityvät vaikeiksi.
Te pelkäätte SATUJA. Te olette TYHMIÄ, minä inhoan teitä, mutta teidän LAPSENNE maksavat tästä iljettävästä "moraaliposeerauksestanne" todentotta ^ ylläkuvatuilla tavoin !!

Mustaa ja kylmää on siis TULOSSA, ja se on JUUTALAISTEN ja meidän omien petturi-kiipijä-psykopaattien SYY. Ja "politiikan" siis.
Toistan. Se on "POLITIIKAN / POLIITIKOIDEN" SYY !!!

"Politiikka" = Järjestäytynyttä Rikollisuutta ja Satanismia ja Maallistunutta Satanismia ja Saatananpalvontaa, Mammonan ja Mahdin Uskonto ja Kultti, se on Ihmisten Orjuutusta ja Kuppausta ja Räikeän Demonista hyväksikäyttöä ja sen MAHDOLLISTAA vain YKSI asia =======> Poliisi.MILLEKÄÄN MUULLE ei tarvitse tehdä MITÄÄN; VAIN kytät tulee POISTAA olemassaolosta ja rangaista niin jukolauta vitun VITUSTI ettette uskokkaan(!!!) ja loppu hoituu "kuin itsestään".Ja inhorealisteille, kyllä, nekrutkin täytyy FYYSISESTI jollain saada maasta POIS.Mutta että mutustelkaa touhukkaat setät ja hyväätekevät monikulttuuritätit vähän tota ^ja tätä ja sitäkin, ja shoppailkaa vaikka jo ITSE itsellenne hirttosilmukka, sillä siihen päädytte yhdellä tai toisella tavalla. Ja jos minä VOIN asialle jotakin tehdä, minä teen sen 101%  ja lujaa ja täysillä ja VARMISTAN että te MAKSATTE pitämistänne  Alempien Halveksinta ja Hyväksikäyttö Bileistänne.
Aivan tappiin saakka.

Ei armoa.Sic semper Tyrannis !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti