keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Valkean Javan linkki

https://java666.vuodatus.net/lue/2019/02/kiitos-esperille-muutoksesta-ja-soten-torppaamisesta

En tiedä kuka ja mikä vittu on "Java", olen välttänyt sen blogia koska sen nimi kuulostaa kommarin nimeltä, mutta katsoin tuon ^. Ei mikään Sota & Rauha, mutta ihan jees.
Mitä enemmän kirjoituksia netti(kin) tulvii, aiheesta kuin aiheesta, sitä pakottavammaksi käy niiden voima, VOIMA(!!), kaikkia niissämainittuja pahuuden paskaläjiä kohtaan, ennemmin tai myöhemmin. Tämä toteutuu kuolemanvarmasti eikä siitä tarvitse olla huolissaan.

Ilmeisesti vanhuksista täytyisi, en tiä, en lukenut mikä tämä kaikkikohahduttanut kohu nyt oli, mutta joku "hoivakoti" oli ilmeisesti hoivannut lähinnä asemaansa ja mainettaan ja "imagoaan" ja tiliään jne, ei niinkään vanhuksia.

MIKÄÄN tuosta ei näiden vitun atavististen Saatanan apinoiden idioottien Jantelakipaskapäiden keskuudessa yllätä minua. Mitenkään.

Ja kuten tuo "Java" kirjoittaa, ei "poliitikot" mistään muusta välitä kilin vittua kuin OMASTA asemastaan ja VALLASTA ja rahasta ja muista MUKAVUUKSISTA. SIKSI ne on VIETÄVÄ NIILTÄ ja HETI !!!!!


MUUTEN ei muutosta tule. JÄRJESTELMÄ ITSE = se ONGELMA !!!!!!!!

Se vetää TOTTAKAI puoleensa ja VAIN - sekalaisia kusipäisiä iljetyksiä keppostelijoita ja manipuloivia kiipijöitä ja pettureita ja valehtelijoita ja muita PERSOONALLISUUSHÄIRIÖISIÄ demonienohjastamia pikkusieluisia ylimielisiä kusinilviäisiä MEGAPASKAPÄISIÄ persereikiä aliapinoita / kyttiä.

Tuon EI pitäisi olla MINKÄÄNLAINEN YLLÄTYS.


Suomi itse olisi TODELLA TODELLA TODELLA potentiaalinen kotimaa ja asuinpaikka !!! Mutta sen pilaa; Suomalaiset. SE on se ONGELMA !
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti