keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Hajuvesimies Sekosi !

https://www.youtube.com/watch?v=FMH7P0PIhz0

TÄ VITTUA !?!?!?


Alaotsikko ^.  Niin nin olen seurannut tuubista tuota tuollaista ilmeisesti jonkinlaista "hajuvesimaailman legendaa" muutaman videon aina silloin tällöin ja kun tuubi sitä aina änkee siihen suosituksiin... nyt se sekos ! Jumalauta vittu se sekos ihan oikeesti !! Ai jumalauta että juutuub on sitten ihana ! MAHTAVA !! AHAA Haha hahahahhaaaaaaaaaa KOSKAAN ei maailmanhistoriassa ole ennen päässyt seuraamaan niin tiivisti, niin läheltä, niin henkilökohtaisesti ja niin säännöllisen toistuvasti; Toisten Ihmisten Lankeamista Sulaan Hulluuteen ja mielisairauden hidasta ja toisinaan yllättävänkin nopeaa etenemistä !!!
NOIN, hyvät ihmiset, langetaan Hybriksestä ===> Nemesikseen ! NOIN !

HUOMATTAVASTI täyspäisempi video ^.  Miksei suomlannin naaraat ole noin tuollaisia ? Eläväisiä tjns ? Lara on myös hieno nimi. Toisaalta niin on Laurakin.Mutta että HaisuJeremy sekos !!! HA AAHAHAHAaaaaaaaa.

En tiedä ihan tarkalleeottaen MITÄ se on tehnyt, mutta että JUKOLAUTA nuo kommentit muuttui kuin yhdessä yössä ihan perus ylistyksestä ja "hieno video mään" tyylisistä peruslatteuksista; abaut jonkinlaiseen Noitaoikeudenkäynnin kaltaiseen happamaan VIHAALEISKUVAAN absoluuttiseen toruvaan syyttelyyn ja sulaan hulluuteen !! AHAhahahaa, vähän kuin vasurit vs järkevät.
Se ilmeisesti nosti vain oman hajuvetensä HINTAA, ja nyt kaikki hyppii rääkyen seinille. Siinä kai koko stoori. Mutta mielenkiintoinen tapaus, ja oikea esimerkki siitä miten kaikki EI ehkä OLE ihan siten miltä se näyttää ja vaikuttaa. Tuotakin voisi LUULLA ihan "normaaliksi, hyvännäköiseksi, muijiaköyriväksi, melko Alffaisaksi urooksi", mutta jokin piinkova seinähullu sekopää se ON. Näkeehän sen nyt jo tuon ilmeistäkin. Katsoin myös ennen noita sen videon missä on hajuvesiä mistä naaraat tykkää miehelle, yhden niistä monista, siinä on se joku blondi, niin nin jos tsiigaatte sen, katsokaa tuon vitun kahjon ilmeitä !! :) hahahahahaa...aijaijaijai... se on kuin jokin mikä riippuu enää ihan hiuskarvan varassa ennenkuin seuraa RÄJÄHDYS.
Olen TÄYSIN samaa mieltä kuin muutamat kommentoijat; hyvin vahvat "Patrick Bateman vibat!" !! 

Sinne meni se heppu, ja NOIN pilataan "kolmen vuoden työ juutuubissa" ja maineensa ja peeärränsä jne, tässä on kuulkaa entrepenöörit ja yrittäjät ja asiakaspalvelijat yms melko täydellinen oppikirjesimerkki jota KANNATTAISI ymmärtää ja tsiigata ja josta OPPIA jotakin.
Mutta myös hyvistä hajuista !  Minulla on muutamia mitä tuollakin, ja kyllä se ennen kuin meni järjiltään (lopullisesti) tiesi niistä ihan hyvin. Mutta en tiä..ehkä jos liikaa parfyymiakin haistelee, vaikka kuinkakin hyvää, sitä sulaa aivot ja menee tolaltaan ja alkaa vetää kokaiinia ja köyriä halpoja hutsuja ja riekkua Berliinin yössä ja ehkä tappaa äitinsä ? En tiä.
Minulle EI ole vielä, toistaiseksi(!), käynyt niin.
Kiitti.
P.s Piste sille joka osaa sanoa MITÄ vittua se blondi muija on oikein vetänyt ennen videon kuvauksia !! Kokaiinia siellä tunnutaan arvuuteltavan kaikkein eniten, ja marihuanaakaan ei voida täysin poissulkea, kuten Ruotsidemokraatteja Ruotsin Johdosta, eikä ehkä kulliakaan ...en tiä mutta kyllä siinä jotakin hämärää on. 
Vaikuttaa jotenkin kiimaiseltakin... ja onhan siinä se yks "pyllyttely"kohta...
LISÄYS!

https://www.youtube.com/watch?v=qbrtM-YCbwg   SIINÄ !

Se on TUO ^ video kai mikä oli hänen lankeemuksensa. Hauskojakin kommentteja.
Minä en pysty enää katsomaan kuinka työ pyörijätyyppi lankeaa vielä alemmas ja alemmas ja alemmas... aijai ihan pahaa tekee. Elukka parka.
Mutta ihan viihdyttävää ja kuten joku tuossa muukin kuin minä, sanoo, tästä saa hyvän dokumentin joku päivä "juutuubin vaikuttajista ja heidän lankeamisestaan" ! Aaaaamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti