torstai 28. helmikuuta 2019

"Finnsanity"linkki ja Muumit

https://finnsanity.blogspot.com/2019/02/muumit-propagandana-euroopan-tuhoamisen.html


Itse en ole nähnyt tuosta muuta kuin jonkun liikuvan kuvan mainospätkän, ja järkyttävää kyllä sen vitun läskimuija "Alman" tekemän hönkivän musaakin tuohon. Jumalauta VITTU !!!
Vittu että joku VITUN  ALMA  !?!?!? Jukolauta teitä tulisi lyödä ympäri korvia ja jumalauta niin ettette kuule ainakaan kuukauteen, saatanan ilkiöt vasuriläskipäät perkele !!!!

Jumalauta jos olen sanonut ennenkin niin sanon nytkin; vasemmistolaisella apinaRODULLA   EI OLE  moraalia TAI "Pyhyyden Tajua".
Niille ei OLE mitään "alhaista" ja POHJAA, SIKSI ne kulkee AINA ja VAIN  ====> POHJALLA. Ja ovat alhaisen  sanakirjamääritelmä. Ja kuten näette ^^   ei MIKÄÄN, lapsetkaan tai Muumit tai sadut ms, Peppi  Longströmmi tai mikään, ole niiltä ja niiden häikäilemättömältä mädätykseltä turvassa.

Tuo on jo niin etovan oksettavaa että...no.. ehkä kommentiksi riittää tuo lapsen oma kauhunkiljahdus että "ihan hirveää!!" (sontaa).Ysäri "Muumilaakson Tarinoita" on, vaikkakin Japsien piirtämä, mutta eräänlainen MINUN suomeni sellainen.. "juttu", sellainen taiteen ja suunnittelun ja graafisen ilmeen yksi ilmentymä, se on kuin Amerikalle Disney ja Coca Cola ja Ryssille se 2-päinen kotkako se on, ja ählämille irrallinen pää ja jutkulle koko maailma pelkkänä PisssraHelinä. Se on sellainen Merkittävä Juttu, jota sen omistajan tulisi OSATA ja ymmärtää SUOJELLA jne.
Mutta onneksi Finuiitit are non the wiser !


VETÄKÄÄ TÖPSELI SEINÄSTÄ VAIN !! Samantien. Ja olkaa näyttämättä tuollaista ruokotonta hävytöntä Propagandasontaa, jos se kerran sitä on. Ja uskon tuon kyllä ihan tuon perusteella. Se ei yllätäkää, SE yllättäisi jos se EI olisi.


"Aivopesijälle" ei OLE  otollisempaa ja parempaa yleisöä / uhria kuin LAPSI.MUISTAKAA SE !!!

Ja jumalauta perääntykää liejurotat ja JÄTTÄKÄÄ JUMALAUTA Muumit RAUHAAN !! Saatanan demonit.
Tuuve ne OMISTAA, ETTE TE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti