keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Kinkit kävi PuskaJussin päälle !

https://www.youtube.com/watch?v=tQDdDnbrIDo

Wahahaauuu !!?! Oh-hoh ! Kaikkea sitä juutuubissakin jo näkee ! Mielenkiintoista kyllä tämä nykyaika ja juutuubi ! Perkele sentään.

Tarpeeksi kun kuluu aikaa, mitä tavallisimmatkin ja harmittomimmatkin tyypit ja kanavat "pääsevät"  osalliseksi  tuosta "Elämän Draamasta", mistä jotkut ihan tykkää(!), minä en.

En tiedä, kaiketi nuo kommentoijat on oikeassa että se oli joku umpisurkea ryöstöyritys, mutta mieleeni juolahti myös sellainen mahku että nehän oli aasialaisia....joten kenties ne reagoi kuten suomalaiset totuuteen ja "roastiin" ja liian terävään "analyysiin" ja tosisanoihin ja huumoriin, eli RAIVOSTUIVAT menetettyään kasvonsa. Tai kostivat mielestään, jonkun muun killisilmän kokeman "nöyryytyksen" ?! Ehkä joku niistä pelotetuista aasialaisakoista oli noiden joku giltsi ?


Mielenkiintoinen tapaus ja aikamoinen "dauner" ja lässähdys. Vitun mulkut.  Mulkut osaa pilata kaikilta kaiken, kertakaikkiaan.

Ja selvisi myös tuon Nixkaarin kansallisuus, eli se on koko tämän ajan ollut Ryssä ! Ja olinkin ounastellut että tuo sen kopio lie sen veli tjns.Eniwei, tuohon selkkaukseen asti hyvä video. Se EI ollut se toiseksi uusin mihin änki paitsi ne paikalliset katuheebot siellä vitun TUNKKAISESSA ja rähjäistäkin paskaisemmassa vitun Kreikassa, mutta se vitun kiljukaula Italiaano kanamies älykääpiö !! Kristus vittu mikä idiootti ! Ahahahahaa, painukoon Palermon marakatit....vaikkapa takaisin sinne Lermoon !!

Jos muuten olette nähneet viimeaikoina "lyötävämmän naaman" tai tyypin, kuin se italialainen kiekuja-kekkana-kanamies tai kanapoika niin ilmotelkaa toki !

Ehkä Rinteen Anakin käy mutta se on niin jokapäiväinen ja perus, ettei sitä kai lasketa.Ja PeeÄs, minä tykkään edelleen ja siltikin aasialaisista, ylimalkaan ne on AINA khuul ja ok, ja ne naaraat on kerrassaan seksikkäimpien simpanssinaaraiden joukossa mitä ON. (Riippuen! Naaraasta! HUOM !!)
Lempi pornokanavani on Japanilainen !! Se on todellinen LÖYDÖSkin kaiken lisäksi !!! Jonka olen aatellut ehkä lahjoittaa tietoisuuteenne, mutta katsotaan nyt, sillä onhan se kuin luopuisi lapsestaan ja vaimostaan lähes tjns. Vaikkei sekään ole mitään mitä ei voisi ollenkaan ymmärtää missään olosuhteissa, koskaan, ikinä ?

En tiä...

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti