lauantai 9. helmikuuta 2019

Yhteyssilmukka Hankamäkeen 09.02.2019

>> http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269263-miksi-perussuomalaisten-kannatus-nousee

Ja oijoijoijoijoijoijoijoijoijoijoijoijoijoiJOI KATSOKAA !! Kukas se siinä !! Hehehehe heti, HETI kärkeen, toisena !!
Nonniii, kuka te tiinä ? kuuka ? *ottaa poskesta kuin vauvaa ja heiluttaa läskiä poskea* (Riitalan läskiposkea siis) kuuuka ? Tihi hi hi hii kuka te tiinä !!? 
Pääsi ihan kärkeen ÄLÄHTÄMÄÄN!!

Se on, eritoten hälle(!), tärkiää nääks, päästä juosten kuseskelmaan pitkin parempien ihmisten blogeja. Sellainen tuokin säälittävä läski hölmö-läskiäijä vaan ON, ei sille mitään mahda. Tuo on sen pakkomielle ja sen on vain pakko tehdä niin.

Tulla ja suihkuttaa kylmää kusta kaikkien PEEEEERSUJEN ja TRUMPUTTAJIEN kauheille silmille.

Jos olisimme luonnossa ja esim esittelisimme usimpia luolamaalauksia, pöllähtäisi tuon vitun masentuneen mursun näköinen Saatanan kaheli siihen YHT-vitun-ÄKKIÄ(!!), jumalauta(!!), jostakin saatanan pusikosta, vaatteessa joka koostuu useasta yhteenparsitusta epäonnisesta pienestä paikallisnisäkkäästä, ehkä siinä olisi kaikkea ahmasta minkkiin ja särjenkin voin realistisesti nähdä yhtenä nahkana siinä luomuksessa, niin nin tuollaisissa vetimissä, ja lyöden jotakin tamburiinia tai rumpua siinä juostessaan odottamattomasti sen paikan poikki, ottamaa mihinkään ja kehenkään tiettyyn sen kummempaa katsekontaktia, ja se kailottaisi, KAAAILOTTTAISI, lähinnä kai itselleen(!), KOVAAN ÄÄNEEN että "HAAAAO-HÄÄÄÖÖ...ÄÄÄÄÖÖ EI TOLLASTA VOI OLLA !! AAAAAOOOOAAAAOOO" ja katoaisi mölynsä saattelemana toiselle puolen kuin mistä tuli, toiseen pusikkoon. Ja toki tuo möly kuuluisi vielä sen aikaa kun se siellä kirmaa kohti horisonttia, jollei tuuli tjns, ehkä sujet(!?), peitä sen mölinää alleen. Ja jos luoja suo niin peittääkin kyllä !

Mutta että oli mikä asia ja kirjoittaja hyvänsä, on noiden vitun aikuiseksivenyneiden kiukkuisten ääliökakaroiden vain PAKKO päästä lehauttamaan tuo tunkkainen aivottomuuden kommaripierunsa sinne Kaikkien Silmille ja Nähtäville ja IIINNNNNHOTTAVAKSI.Laadin noista ^ nyt tuollaisen logonkin. Kai tuo vitun "tittelintuurekin" siihen Älähtäjäin Joukkoon kuuluu ja lukeutuu. En tiä.
Mutta KATTOKAA minkä NÄKÖISTÄKIN sakkia ! HAhaa, jumalauta tuollainen ämmä joka näyttää siltä että sen tulisi kyykkien tehdä paljain käsin jotain saviastiaa Amazon-joen rannalla 1564-Ekr. albatrossin reisiluu nenästään läpivietynä ja muodoton klönttikroppansa typerien vitun tatuointien peittämänä.

Sitten on tuo pieni Finuiittiuros, joka näyttää siltä ettei ymmärrä mistään muusta mitään, kuin missä on hyvä kalapaikka ja miten pyyhitään ihan itse ja ihan oikeaoppisesti perse. Ja jota Tietoa se sitten Laittaa Eteenpäin Jälkipolville, iltanuotiolla, jossa myös esittelee pyytämäänsä Suursärkeä ja toki myös sukuelintään.

Sitten on tuo VITUN kuikka, joka lienee jokin keksitty hölmö "nickneim" - nimimerkki.
Ääliö on niin sumee ettei sitä edes NÄY koko vitun kuvassa !

Ja sitten on toki itseoikeutetusti, ihan pohjimmaisena !! Itse Petteri "Munakuono" Riitala !

Joka on kuin joku olisi hakenut "läskipää" jollakin laitteella, ehkä Guuklesta tjns.
Tuijottaa kuin jokin haikea tyhmä manaatti tai ehkä myös mursu(?), kameraan jonka haluaa oikeasti vain syödä.

Mutta hei ! Nuo vitun vääränaamaiset rujot samojedivillit tietää kaikkia teitä paremmin ! KAIKEN !
Eritoten jos oot Persu tjns  epäihminen ja ihmisperse ja RRrrasisti™  ja periaatteessa Piru itse.


* * * * *


Itse Hankiksen tekstistä...


Kansalaisille on käymässä selväksi, että jos haluaa vastustaa maahanmuuttoa™, rangaistusfetisististä ilmastopolitiikkaa ☭  ja siihen liittyvien synninpäästörahastojen keruuta sekä puolustaa suomalaisten itsemäärämisoikeutta, sananvapautta ja mahdollisuuksiamme käyttää poliittista valtaa omassa maassamme, me olemme siihen ainoa toimiva mahdollisuus. Muut puolueet ovat alistuneet orjallisesti Brysselin komentoon ☭   ja toteuttaneet muun muassa ympäristödirektiivit ja sertifikaatit fundamentalistisesti Se täytyy kyllä sanoa että "Perussuomalaiset" EI OLE mikään mikä assosioituu VÄLITTÖMÄSTI tuollaiseksi realistisen älykkääksi ja järkeväksi porukaksi, sitä vähän naurahdin tuossa, mutta Persut on kyllä MENOSSA siihen suuntaan ! PITÄKÄÄ NYT VITTU EDES SIITÄ SITTEN KIINNI !!!
ÄLKÄÄKÄ ryhtykökkään miksikään "populistiksi" tai tekemään mitä LUULETTE että Suurin Osa haluaa. Suurin Osa on IDIOOTTEJA ja suurin osa on se osa joka meidät KAIKKI on tähänkin liriin ylipäätään järkänneet, joten niiden ameeboiden mielipiteet voi huoletta ja tykkänään lytätä ja heittää sivuun tai tuleen.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti