torstai 7. helmikuuta 2019

3 linkkiä - Määrittelevä Kirjoitus & T-Paita

>> https://oikeamedia.com/o1-98213


>> http://ylewatch.blogspot.com/2019/02/valtiovalta-poliisi-ja-media-etsivat.html


>> http://raimotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269173-masentaa
On sangen vaikea tietää mistä edes aloittaa jos noihin haluaa lisätä jotain.... tuo Ylentarkkailijan ja Hankamäen teksti eritoten, ylevatsi on näemmä vähän lainaillutkin Hankista. Mutta molemmat kommentoinnin väärtejä tekstejä kyllä. En näemmä kommentoinut Ylewatchiin joten puhelen täällä itsekseni ja sinulle Typerä Kusipäinen Alhaisen Amoraalinen Poliittinen Poliisikyttä mikä täälläkin lähes VARMASTI jotenkin käy tuijottamassa ja valvomassa ja huohottaen läähättämässä. SINÄ OLET SE ONGELMA ! 

Mutta tämän sinä jo tiesitkin. Joten "kerro jotain mitä EN tiedä!". Tsiigataan.
Huuuuoooohh... sai kyllä veret kiertään nuo Hankamäen ja Ylentarkkailijan tekstit ! ..Ensin suutun ihan totaalisesti ja sitten vajoan apatiaan, sillä en usko että suomalaisista on mihinkään. Jos olisi, noin ei kävisi edes tämän vertaa alunperinkään.

ONGELMA on että vaikka minä ymmärrän tuollaista lukiessani kaikkien noiden asioiden syyt ja seuraukset, niitä AIHEUTTAVAT eivät ymmärrä. Joten koko juttu valuu kuin hiekka hiekkaan ja vesi viemäriin jne..... miksi sanoa ylipäätään mitään ?

Ehkä minä sitten kokeilen jotain ihan muuta !  Minä olen ensinnäkin sanonut että Kohtalo ON olemassa. Jos lähdetään tästä. Minä itse olen kaiken muun "yliluonnolliseksi" määritellyn ohessa, nähnyt muutaman kerran omaa tulevaisuuttani edeltä, joten tästä voi "päätellä" eli ihan vain TODETA ja nähdä ja havaita ja havainnoida, että ====> "jep! Tulevaisuus odottaa jo siellä ! VALMIINA".
VOI olla että Tulevaisuuksista ON pari eri VERSIOTA(!!!) HUOM(!!!), mutta ne kuitenkin ON. JO. PÄÄTETTY. Ne on Lukkoonlyötyjä ja JO OLEMASSA. Joten KAIKKI mitä jää jäljelle on .....???


Oikea vastaus on yhtä kamala kuin itsestäänselväkin ja melko varmasti se TOSI, eli jäljelle jää enää VAIN kokea se. Kokemus. SE. SE näyttää olevan tämän maailman ja ulottuvuuden se SE juttu ja ainoa merkityksellinen ja todellinen OLEMUS. KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIKKI muu on silkkaa humpuukia ja tyhmää ajanvietettä ja sokeutta ja valhetta ja ajanpeluuta ja harhaa ja sen sellaista.
Joten ...mikä on AINUT todellinen RATKAISU tilanteeseen ?!

Se on vielä ankeamman yksitoikkoinen; se on kuolema.

KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIKKI muu on osa Matrixia, osa sitä kokemusta ja virtuaalitodellisuutta. VAIN pelin lopetus ja Matrixista herääminen siellä limaisessa säiliössä päättää pelin / huuhaan. SE on Totuus.
Kuolema = totuus.

Tuohon minä päädyn(!) ..... joka tapauksessa. Aina ja toistuvasti ja uudestaan. Minä en näe mitään muuta mahdollista RATKAISUA mihinkään, ja minä olen neroakin älykkäämpi ja Buddhaakin viisaampi, jos jokin OIKEASTI TOIMIVA vaihtoehto olisi, ja se olisi saatavilla; minä olisin jo nähnyt sen.

Tässä on kai muistutettava joillekin, ehkä nuoremmille, että muistakaa toki että MINÄ olen MINÄ, ja sinä luultavasti olet sangen erilainen ja eri persoona, mikäli omaat persoonan ylipäätään. Mutta tämä on MINUN reaktioni in any case.

Minä en ole niitä jotka Kaikesta Huolimatta aina jaaaaaaaaaaaaaaaaaaksavat ja viitsivät. Minä olen aivan liian todellinen ja tunteellisen "dramaattinen" kai niiden tihrusilmissä. Minua ei kertakaikkiaan HUVITA sellainen PELI joka on ennaltasovittu ja manipuloitu ja järjestetty. SIKSI(kin) olen kai aina tykännyt pc / videopeleistä koko pienen ikäni, niissä KAIKKI joutuvat pelaamaan samojen sääntöjen sisällä ja ne oikeasti TOIMIVAT ! Hakkerit toki rikkovat tuonkin vähän harmonian, mutta ylimalkaan on pelien siunaus Aito Meritokratia ja Yleis-sitovuus ja Universaalius. Itse sen HAUSKUUDEN lisäksi, mikä olisi tärkeintä ja mikä nykyään on kai tapettu kokonaan, en tiedä kun en ole enää "pelaaja".

Tosielämä ei valitettavasti toimi niin, vaan se MAHDOLLISTAA kaikkien pienimpienkin sielunraakileiden nousta Merkittävään Asemaan ja tehdä KOKO ELÄMÄ ===> KAIKILLE MUILLE(!!) niiiiiiiiiiiiiiiiin totaaliseksi tukalaksi Helvetiksi ettei ....sitä kyllä tiedä mitä enää sanoa. Mitä Elizabeth Fritzl esim VOISI  SANOA ?!?!? Ai miin wtf do ya SAY !!!!?!? Mitä siihen SANOA ?!?!

Siitä tässä ^^^^^ kaikessa on kyse; miniatyyrisen sielun omaavat petoapinat ja idiootit villit ja muut lapselliset ja itsekkäät kusipäät PÄÄSEE päättämään muidenkin elämästä ja jyräämään muiden OMAN Kohtalon ja Tahdon jne. SE on SE ONGELMA. Muita ongelmia sinänsä ei ylipäätään edes OLE. Ne on vain yksityiskohtia ja muuttujia ja muuttuvia nyansseja jne. Joutavuuksia !

KOKO.
ELÄMÄLTÄ.

AAAIIIIVAN koko elämältä PUTOAA POHJA jos, eli KUN, näin on.    Pelaamme PELIÄ === jota EI. VOI. VOITTAA.
VAIN alhaiset ja idiootit Jurakauden kusipäiset älykääpiöt LUULEE olevansa kovinkin.....mitä ikinä ne luuleekaan olevansa, mutta tilanne ON mikä se on. Ja se on niin tukalan megakamala etten olisi osannut edes kuvitella. Ihan tasan kirjaimellisesti ja tosissaan.
En tiä sitten... miksi vaivautua ? Junou ? Miksi sitä vaivautua kommentoimaan ja Vihaisena Puhumaan, kun Sielunvihollisille on ANNETTU ja IHAN. TAHALLAAN(!!!) mind you(!), liian suuri fyysinen koko ja liian ahtaat ja häpeämättömät ja pienet troglodyytti-apinan aivot ja KAIKKI MAAILMAN VALTA ?!??! M I K S I vaivautua ?! Voima ja "mahti" "oikeuttaa". Siinä KAIKKI.En olisi nuorena ja sellaisena.... "naiivina" tai "ideoloogisena" kai paremman sanan puutteessa, tätä sanonut, mutta nyt miltei KAIKEN NÄHNEENÄ niinsanotusti, ja eritoten kaiken minkä minä TARVITSEN ===> NÄHDÄKSENI(!), niin nin nyt voin sanoa että valitettavasti, ja se ON(!!) aivan totaalisen valitettavaa ja masentavan surullista ja tukahduttavaa ja sen sellaista, on PARAS elokuvasitaatti ja realistisin neuvo itse asiassa Karibian Piraateista se mitä se juutalaisen (melko helvetin loistavasti) esittämä Piraatti ...oliko se "Barbosssa"(?) sanoi "Zäkille", tai toisilleenhan ne sitä hoki, se oli kai joku Meriroistojen Koodi tjns eli "ota kaikki mitä irti saat, äläkä anna MITÄÄN takaisin!!!".

Tuo on nuoret hoi, PARASTA mitä koskaan elämänohjeeksi saatte. VALITETTAVASTI. Jos se ei olisi, MINÄ en ole se joka noin sanoisi ja väittäisi. Mutta "eläessäsi sutten parissa...pitää olla susi" kuten se enemmän tahi vähemmän sanoi se ryssä.

Joku KUSIPÄÄ pettää kaiken ja kaikki AINA ja kuoleman varmasti. Hakkeri ilmestyy serverille VÄÄJÄÄMÄTTÄ ja totaalisella varmuudella; MIKSI siis pelata koko SERVERILLÄ ?!?
Miksi pelata VIHOLLISEN peliä ?! Miksi juoda, kauriina, lammesta jossa lilluu krokotiileja ja asioi leijonia ?
Se on yksinkertaisesti KUOLEMAA ja itsemurha jne. Siinä ei ...ainkaan NÄY olevan, tai OLE, mitään hyvää puolta. Paitsi että sitä voi tulla melko pelottomaksi kyseisiä petoja vastaan, mutta en tiä... ?... onko se sen väärti !?

Oikeastaan kai EI, pitäisi sanoa. Olen saavuttanut melkomoisen pelottomuuden itse  ...ja ...en nyt tiä.. oliko se sen väärti ? Sen se vaihtokauppatavara sattuu vain, VAIN, olemaan koko sielusi ja KAIKKI. K A I K K I mitä sinulla on tai VOISI olla. Siinä se ongelma. Ja PETO pysyy VAIN PETONA, sitä ei kiinnosta vaikka tulet sille immuuniksi, se vain etsii uuden kohteen ja jos oikein haluaa vittuilla ja satuttaa LISÄÄ, se NAURAA koko matkan uudelle saaliilleen tai apajilleen.

*

Joten... miksi sitä edes yrittäisi Taistella Suomen ja Sen Vapauden  ja Sananvapauden ym puolesta ?! Pitäkööt vitun lapselliset umpikalloisen MEGAtyhmät paskaläjät vitun vitut tunkkinsa ja pitäkööt itse asiassa KOKO hela MAAILMAN. Minä ANNAN sen teille !! Te SAATTE sen !! Kuulitteko, Luciferin Jengi ?!?! Minä en enää VÄLITÄ. Ja minä pyrin tukahduttamaan JOKAISEN pienenkin kipinän joka ohjaisi minua TOIMIMAAN teitä vastaan ja osallistumaan peliin. Minä yritän turtua pois. Kaaaauuuas pois. Taivaaseen, kuten sitä kutsutaan, minä en -kiitos teidän- enää yllä enkä tunnistaisi sitä omakseni, Helvettiinkään en kuulu joten... minulle on oltava jokin ikiOMA maailma, mikään muu ei minua luontevasti asuta....No mutta ....
...................kuitenkin.....


Piti sanoa että sekä Hankamäki että "Sturm" on nyt tehneet muutamia kirjoitusvirheitä ja tälläkertaa sellaisia jotka kääntävät lauseen merkityksenkin päälalelleen, kuten Hankamäen tämä lapsusKäsite on aivan liian löyhä tarkoittamaan yhtään mitään täsmällistä, ja juuri siksi se sopiikin vasemmistolaisen propagandan ☭ levittämiseen, jolla koetetaan tukahduttaa maahanmuuton, internatsismin ja EU-kritiikin arvostelu.

Eli EI euritiikin ja MaMuilun ARVOSTELUN kritiikkiä, VAAN eeuun ja mamuiLUN  KRI-TIIK- KI ! SE yritetään tappaa.


Mutta kuitenkin.... tällainen tilanne on TÄYSIN ja totaalisen ja absoluuttisen sietämätön, kestämätön ja ei-siedettävissä. Että lajitelma tyhmiä hiivaisia VITUN ÄMMIÄ  "johtaa" koko vitun maata, ja päin Prinkkalaa ja Helvettiä ja umpinaisen ahdas imelä naaraan typeryys on nostettu ainoaksi sallituksi olemassaolon muodoksi jne. Minä haluan täältä POIS.
Tarkoitan sillä jo koko planeettaa.
Minä olenkin ainakin kerran irronnut jo tästä vitun kropasta mutta joku saatanan paska(?) työnsi minut tähän takaisin...joten... hay ! Tässä ollaan !

Parasta olisi se sisällis-sota, se on AINOA näkemäni oikea RATKAISU mihinkään. Suomlannin Finuiittijäärät on niin jääräpäisiä jo muutenkin, ilman MITÄÄN "ideologiaa" eli harhaoppista ja saatanallista typerää maailmankuvaa, ettei tästä tule mitään.
Niistä ei ole myöntämään virheitään, ottamaan niistä vastuuta, menettämään TOTAALISESTI kasvojaan ja kyllä; potentiaalisesti koko ELÄMÄÄNSÄ. Nuo olisi ne POHJAvaatimukset ja Perusedellytykset, jos aikoo olla jonkinlainen Johtaja. Mikä minä kaiketi OLEN, oikeasti, vaikkakin minua kiinnostaa "hallita muita" yhtä paljon kuin syödä kissanpaskapedillä tarjoiltuja ruosteisia ryssäläisiä nauloja, ja huuhdella se mitä hienoimmalla vammaisenvirtsalla alas. Eli TOTAALINEN EI-KIITOS !

Tai no...ehkä jos REALISTISESTI ja suomlantilaisen tasapäisen arkitylsästi täytyisi asia aatella, niin tottakai tuota ENEMMÄN olisi kiinnostusta, mutta tuo onkin jotain mikä menee Finuiitista suoraan LÄPI; se on vertauskuva !!

*

Ja Hankamäki, ÄLÄ suotta jankkaa noin TYLSÄÄ klisheetä kuin että "kielletyn hedelmän houkutus". Ei ketään KIINNOSTA mikään vitun Kielletty Hedelmä !!! Asiat vain pitää voida S A N O A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Siinä KAIKKI. Jos en voi todeta että "kylmä!" tai "ruma homo" (kuten Hankamäestä on kai todettu) tai että "en tykkää koirista" jne, SE on se ongelma. Kielletystä hedelmästä viis. Jos saan DEMONIENVALTAAMAT älylliset ameebat kimppuuni siksi että avaan suuni ja sanon jostakin jotakin, sen mitä PITÄÄKIN, ja TOTUUDEN, SE on kaikkien ongelmien äiti. Miksi keskittyä enää mihinkään muuhun !?

Tämä on nyt  jo, JO NYT siis, niin G I G A N T T I N E N  hyper-super-MEGA ongelma tämä tilanne että minä en usko teidän "meidänpuolulaistenkaan" ihan täysin snaijaavan missä mennään. Tilanne on aivan vitun ABYSMAALISEN ja katastrofaalisen kamala. Vähän kuin niillä jotka jäi hyttinsä vangiksi Estonialla tai Titanicissa tjns. Tilanne on niin vitun KAMALA kuin se abaut VOISI olla.
Oikea  rautainen fyysinen SOTA   ON  ikävä kyllä PAREMPI kuin tämä tulehtunut ja tunkkainen umpio jossa joudumme muhimaan ja mätänemään ja käymään, kuin, "kuin", jokin kommariMarxistinen tympeäntyperä vitun rotanpaska. Auringon armottomassa paahteessa.

Tilanne on niin että sen rakennelman mikä on / oli "Kansallisvaltio" ja "Oikeusvaltio" tai mitä nämä keskinkertaisuudet jaloissani tässä nyt kaikkialla mankuu ja jankuttelee ja luulee jotenkin Merkittävän Tärkiäx Nääks! Niin nin sen sellaisen aivottoman ja sielunvihollisen MEGAkommunismin rakennelman on nyt saaneet T Ä Y S I N, ja ai duu miin TÄYSIN, haltuunsa ne joilla ei ole MI-TÄÄÄÄÄN ei sitten ei niin minkäänlaista SIELUA ja sydäntä ja moraalia ja aivotoimintaa - ei MINKÄÄNLAISIA lahjoja eikä oikein mitään "ihmisenosaa". Ne on vaatehdittuja elukoita. Ja ne EI lähde sieltä kulumalla, ne EI lähde T I E T E N K Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä ä ä ä ä ä n sieltä SOVINNOLLA...ne on POISTETTAVA sieltä ja täältä ja tuolta. Ja olemassaolosta.
SE on Meidän Haasteemme ja Sotamme.
Olemme tekemisissä tietokoneviruksen kaltaisen tilanteen kanssa, ja TEHOKKAINTA on ?!?!? Näin on; vaihtaa joko käyttöjärjestelmä tai asentaa se uudestaan KOKONAAN(!!!), TAI sitten vain................ostaa uusi kone. JA ensikerralla PAREMPI viruksentorjunta ALUNPERINKIN !!!

Tässä on myös sellainen aivan Everestinkokoinen MEGAongelma se sama kuin Amerikassa, mitä se minun Amerikan Wanha Wanha Wersioni aina manaa siellä, eli se ettei "oikeisto" ole yhtään sen viisaampaa kuin vasuritkaan, vaan päinvastoin VIELÄ TYHMEMPIÄ. Ja ns "konservatiivit" kieltäytyvät astumasta ULOS omasta itse itselleen asettamastaan tympeän jäykästä ajatuskontrollista ja pienestä maailmankuvasta jne. Lyhyemminsanottuna; teistä ei juuri KENESTÄKÄÄN ole MYÖNTÄMÄÄN totuutta. EDES itsellenne.

Minusta ON ! Minusta on AINA ollut, ehkä siksi minä ÄRSYTÄN suuresti niitä jotka haluaa alistua JA kiusaajia, koska minä sekä NÄEN - ETTÄ kuulen, ETTÄ haluan myöskin murhata Luciferin / kiusaajan / Poliisit (kaikki!!) ja minkä vain Demonien version. Minä en LEIKI TYHMÄÄ. IKINÄ !
Missään olosuhteissa, eikä minulla ole mitään SIJOITETTUNA harhaiseen ja väärään maailmankuvaan. Minä voin HELPOSTI myöntää kaiken olevan niin kuin se ON.
En ole koskaan sijoittanut MITÄÄN teidän imbesillien demoniapinoiden ulottuvuuteen, enkä sijoita !
Ja siinä te menetätte suomalaisen Da Vincin / sellaisen Kulttuurin ihan OIKEAN RIKASTUTTAJAN että onneksenne ette saa tässä inkarnaatiossa tietääkään. Pieniä muruja ja aavistuksia vain, siellä täällä. Ja tämän blogin. Tämän saatte pitää, se jää tänne Voimaan niin kauaksi aikaa kuin sähkö ja netti toimivat. Ammentakaa tästä kaikki minkä saatte, ÄLKÄÄ omiko kiitos, ja LEVITTÄKÄÄ se ===> MILLÄ ON VÄLIÄ. Vitut muusta.


Yrittäkää edes sen verran ulostautua sieltä typerästä Tunkkaisesta Kollektiiviperseestänne, että myönnätte, alkakaa tästä(!), niin nin eli että myönnätte että elätte EDELLEEN sellaisen maailmankuvan ja "Yhteiskunnallisen Järjestäytymisen"  KAAVASSA ja sikäli ===> Muinaisten Apinaihmisten AJATUKSESSA, joka on jäänyt ajastaan jo  minimissään SATOJA vuosia. Te ETTE ELÄ iroonista kyllä; Tässä Ajassa !
Ette sitten alkuunkaan. Olette kuten keskinkertaiset ja vähäpätöiset ja pikkusieluiset AINA, Kaavoihinne Kangistuneita. Ja säpsähdätte SIKSI(kin) harhaisen PELON vallassa jos ja kun joku teitä ihan OIKEASTI Vitusti Viisaampi, yrittää vain AUTTAA teitä, kuin jotain tyhmää vitun kavioeläintä pois hyisestä joesta tjns. Mutta eläin ei käsitä mitään, ja vain hyppii ja potkii, kuten vasemmisto ja neekerit yms.
Ja KYTÄT !! Hahahhaaa.. ou boi !
Jos pitäisi valita VAIN YKSI vihollislauma jonka tulisi langeta NYT! kuolleena maahan, se olisi ilman yhtäkään epäilystä kytät. Ilman sekunnin murto-osankaan miettimistä ja epäilystä ja mitään jahkailuja ja miettimisiä ja empimisiä ja "mutta entä jos sittenkin.." ja sen sellaista.
Ilman tuota ....en tiedä mitä oikein sanoa, sanon vain että "tuota sakkia", TODELLA nätisti sanottu(!!), niin nin ilman Tuota Sakkia, ei ihmisiä voisi pitää karsinassa, ja kaikki voisi TOTEUTUA !
Matrix V A P A U T U I S I !! Jos joku idiootti köyrii hanhia; köyri niitä ! Ju gou gööl !! Jos joku kuvatus viihtyy lähinnä alasti....YÖK !! Kunhan viihdyt MYÖS esim metsässä tjns. Jos joku on murhaava-mutantti.... sen voi MYÖS murhata tjns. Ja yleensä ne kuten olen sanonut ja kuten NÄETTE JOS HALUATTE, esim pitkin Virallista Valhemediaa, tappaa ja kuristaa ja murhaa lähinnä TOISIAAN.
Se on KAIKKI ollut TIETOISTA mursunnäköisten miesten, paskaläjien, PROPAGANDAA, halki vuosiT U H A N S I E N, että "rikolliset"  väijyy 24/7/365 Teitä Kaikkia ! .....JOS siis, ette ole MEIDÄN orjinamme.
Kuinka te ETTE näe edes TUON läpi !??!

Jos TOISTAN TAAS tämän, rikolliset ovat OMA MUTANTTIEN ROTUNSA. Erotettavissa Onnistuneista (biologisessa / geneettisessä yms mielessä) Ihmisolennoista, kuin ..."jonkin"...hhhmmMMmm... tietoisen Projektin ja Laboratooriotyön SIVUTUOTTEINA syntyneitä mielisairaita ja moni-valuvikaisia hirviöitä... jotka tunnistaa KAUAS jo fenotypaalisista piirteistään. Eli siis sen ihan NÄKEE kuka / mikä on mutantti. Jos vain LUOTAT siihen intuitioon; et ole KOSKAAN, KERTAAKAAN väärässä. Not even once.

Sinä tunnistat ja AISTIT kyllä mutantin, kunhan vain et ALA tyhmäksi mistään syystä.

Niin nin nämä paljonparjatut "rikolliset" ovat JOKO noita TAI sitten vain Huonosti Käyttäytyviä Miehiä. Eli sellaisia jotka on yhdellä tai toisella(!), kuten minä, tavalla NAISTEN hyvin hankalasti hallittavissa, jos ollenkaan. "Poliisit" taas on naisia jotka käyttävät ihan pokkana mieshousuja, ja alistuvat niin TOTAALISESTI naaraan hallintaan että muurahaisetkin luultavasti ärsyyntyvät, sillä luulivat elukka parat vetäneensä asiassa jo sellaiset pohjat että....E T T Ä. Mutta mitä vielä !...hahahahaaaaaaaa.

MISSÄÄN päin kosmosta EI LUE  että "maapallon ihmisen tulee elää Valtion Komennossa ja laille kuuliaisena ja hattu kourassa ja työskennellä heille koko ikänsä monotoonisena koneena ja alati vain enemmän ja enemmän!". Tätä ei itse asiassa sanota MISSÄÄN.
Niin VAIN TEHDÄÄN !!! Koska ....niin vain tehdään. Koska... niin vain VOI tehdä. Ja koska LAUMA käy aina meidän jotka haluamme PAREMPAA, kimppuun ja nyppivät kuin linnut sen jonkun yhden raukan, ihan kynityksi surkioksi. Koska...no.....se johtuu siitä että ne on ihan vitun tyhmiä ja pahoja ja ajattelemattomia ja harhaisia ja tajunnaltaa erityisheikkoja. Rääpäleitä periaatteessa. Niitä on fyysisiä ja "henkisiä". Noista "henkisistä" rääpäleistä tulee aivan TOTAALISELLA varmuudella "poliitikkoja" tai kyttiä tai joitakin muita totaalisia ja NÖYRYYTTÄVIÄ ja sietämättömiä MEGApainajaisia ja tunkkaisia kuristajia. Elämänvoiman tukahduttajia. Sielujen syöjiä ja Kohtaloiden sammuttajia.  Luciferin Paskamatto maanpinnalle.

Itse asiassa muuten tuo yllämainittu ^^ SANOTAAN kyllä YHDESSÄ paikassa !
Arvaatteko jo mikä se on !?Se sanotaan JOKAISEN "maan"  "laissa" !!! HAH ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... siellä se KYLLÄ sanotaan !! TUHANSIN eri sanoin. Ehkä jopa kymmenin tai sadoin tuhansin.
Ja se on KAIKKI  persoonallisuushäiriöisten ja mielenvikaisten ja poikkeavan kurjien ja kuivien ja ilkeiden "ihmisten" sinne laittamaa ja keksimää ja laatimaa. "Lakeijoiden" ym vitun luihujen.
Ne pitäisi tottakai vain laittaa syömään se "lakikirjansa" ja siinä sitä pitäessään suussaan, niitä tulisi potkaista niskaan, ja sianpaskaan ja ampua Lugerilla tjns niskalaukaus. SE on AINOA tie POIS heidän Tyranniastaan. Ja hay; NE TIETÄÄ TÄN ITE !


Joten miten nyt luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulisitte että teidän vitun "vetoomustenne" ja muiden naiivien parkaisujenne ja TOIVEIDENNE vittu sentään(!!! hahahaaaa) yms  surkean yninän nyt suurinpiirtein ja abaut KÄY, ninkun niiden niissä "neuvostoissa" ja "komiteoissa" ja missä vain vitun käärmeenperseissä ja kusipäiden kokoontumisissa ja saastojen klimpeissä ja demonien ryppäissä ja muissa vastaavissa skeidapaakuissa missä ne vitun psykoottiset kusipäät vitun liejupolyypit nyt sitten ovatkin "työssään"  ?!!?!?! Vieläpä "Tärkeässä Työssään" !!! Sillä mikä PAHUUTTA tärkeämpää olisi !?!? Ja mikä sen tappaisi ?!


* * * * *Täytyy vielä mainita tuo ja sanoa että hyvä  Ellilä tai kuka tuon nyt kirjoittikin, että mainitsee asian, eli tuo KAIKKI sonta on SUOMEEN TUOTU. Se EI OLE täältä tai tänne, se ei KUULU tänne, mikään osa, miltään osin. Ja se ON. SAMA. Kuin toisi tietoisesti aidsin tai malarian ja kupan yms tänne ja levittäisi sitä, kuin joku vitun muslimi / monet neekerit. Se on silkkaa pahuutta tai niin himmeän aivotonta typeryyttä että sellaisten tulisi olla jossain idioottien reservaatissa tjns.

Suomessa meni toisinsanoen LIIAN HYVIN. Ja se tilanne on ongelma TYHMILLE   JA   naisille. Nainen EI OLE kuin mies, ja se EI  VIIHDY rauhallisuudessa, vaan TARVITSEE ympärilleen jotakin -mitä vain!- typerää kotkotusta ja ääntä ja liikettä ja sen sellaista tympeää vitun vouhkaamista. Naisella EI OLE ajatuksen ajatusta ja se kammoaa ja NAURAA jo "ajatustakin" moisesta. SIKSI tuo saasta tuotiin suomeen.
Kai se oli vain ajan ja tekotavan ja tekijän kysymys, mutta itse teko vain odotti toteutumistaan kuin tippa vettä joka roikkuu lehdenkärjellä. Se TIPPUU kyllä, kunhan vartoo vain tarpeeksi kauan.


Se on ihan vitun totaalisen kuvottavan MEGAhypersuperultraÄRSYTTÄVÄN kamalaa ja kuvottavaa ja yhtä sydäntäsärkevää ja surullistakin, nähdä KAIKEN minkään arvoisen tuhoutuvan ja jäävän kälättävän älykääpiölauman typeriin tasajalkoihin ja hukkuvan sen aivottomaan mylvivään pauhuun - samoin kuin se on aivan totaalinen Helvetti joutua tiedostamaan kaiken POTENTIAN hukka ja tuho. Ja nähdä vielä kun typerät rääkyy "me ollaan ne ÄLYKKÄÄT ja oikeassa! Ni !" ....jos sietämättömyys oli tämän elämän idea, se on toteutettu niin hienosti, täydellisesti, niin esimerkillisesti ja kertakaikkisen totaalisesti ja katujyrän lailla brutaalin tehokkaasti että on kuulkaa seisovien aploodien paikka ! Ei tässä voi muuta kuin kiittää ja kumartaa tyhmempiään ! Olette vetäneet Sietämättömän Tuskan-Aiheuttajan roolinne jukolauta Kosmisen "oskarin" arvoisesti, kertaa kymmenen ainakin.

Samoin täytyy vielä sanoa kuinka KUVOTTAVAA ja INNNNHOTTAVAA se on, ja siis en SAA tätä TUNNETTA työnnettyä näppäimistöä pitkin tarpeeksi VAHVANA mutta kuvitelkaa se(!!),   nähdä kuinka oma tuttu KOTIsuomi  on  nyt täynnänsä sekalaista ylimielisesti tuossa ympäriinsä lampsivaa Vitun Neekeriä ja muuta Perkeleen Lasta ja primitiiviapinamurjaania. JA VAIN koska ...koska täällä on ollut AKTIIVISENA se väestön ongelmallisin ja tyhmin ja säälittävin ja rääpälemäisen osa, eli "vasemmisto", kaikkine vitun vihreine kumikenkineen ja oransseine vitun villamyssyineen ja adoiptoituine NEKRUNPASKOINEEN ja mitä lie muslimin superdemoneita ja sen sellaista SAASTAA. joista YKSIKÄÄN ei tänne kuulu, ole kuulunut, tule kuulumaankaan. Ja he KAIKKI kyllä tietää tämän.NAISET hei: maailma EI OLE teille. Te ETTE kuulu "johtoon". Teillä on ja OLI(!!) JO, aivan LIIKAA. Teiltä tulisi vain OTTAA ja OTTAA ja OTTAA, eikä missään nimessä enää ANTAA teille yhtään mitään. Ruoskinta ja jokin "linnareissu", SE tekisi teille vitun heittelehtiville idiooteille kissanvituille oikein hyvää. Ja se on TIEDETTY kyllä halki apinahistorian.

Kaikkien tilanteiden KAIKKI ratkaisut olisi HELPPOJA, ainakin minulle, mutta te KAIKKI teette liian tiivistä Yhteistyötä, kuten heikot aina tekee, ja mitätöitte SITEN  VASTUUNNE. Saatanan alhaiset häikäilemättömät PELURIT ja muut vitun selkäruodottomat keharit ketaleet; painukaa vittuun MINUN maastani.

Du bist hier in meinem land !
* * * * *


Loppukaneettina; ei ole mitään "Vihaa Vastaan!" aivottomuutta, on globaaliKOMMUNISTIEN  "end game" HYÖKKÄYS  Läntistä Sivilisaatiota vastaan. On kostonjanoisia väärässäolleita hulluja heteroita ja muita imbesillejä vätyksiä ja harhaisia luopioita ja mädäntyneitä paskaläjiä ja muita joiden siedettävissä ennen päiväys umpeutui jo 1900-luvun alussa, jotka haluaa nähdä VALKOISEN maailman palavan ennen liian myöhäistä kuolemaansa vitun roskaläjät paskat.

On niin ratkiriemukkaan NAURETTAVAA ja hysteerisen typerää ja mielisairastakin vinksahtaneempaa käydä yhtä ihmisen tunnetta ja "emootiota" ja tilaa ja reaktiota ja VOIMAAKIN vastaan että sitä ei VOI kommentoida. Yhtä hyvin sitä voisi huudella koko maailman rummuttavat idiootit ja muut typerykset mukaansa kampanjaan nimeltä "Nälkää vastaan!"  tai  "Kateutta Vastaan!"  tai  "Pelkoa Vastaan!"  tai  "Rakkautta Vastaan!"   tai  "Haikeutta Vastaan!"  tai  "Surua Vastaan!"   tai  "Hämmennystä Vastaan!"   tai  "Katumusta Vastaan!"   tai  "Epäilyksiä Vastaan!"    tai  "Lempeyttä ja Laupeutta Vastaan!"  jne jne listaa voisi jatkaa melko paljon.
Tai no lisätään iteasiassa vielä yksi, Juutalaisten osuus ! Se olisi "Kiitollisuutta Vastaan!".

Tuollainen Saatanan Paskasakki tulisi VÄHINTÄÄN  "asettaa syytteeseen" eritoten tuo kuolemaakerjäävä Johanna SuurVITTUpää / Paskapää. Siinä on ämmä joka ei malta tulla pahoinpidellyksi kuoliaaksi, kuten Thoorssin Astridkin häntä ennen. Molemmat ihan janoavat tulla telotuksi sotkuiseksi veriseksi mössöksi johonkin rotvallinsyrjään jossakin, ehkä yön pimeinä tunteina. Huunous !?
Toivon TODELLA näin käyvän. Oikein siis TODELLA !!

T O D E L L A.      Mutta myöhäistähän se on jo, läskipäät on JO päässeet laskemaan paskameren hulevedet sisään Suomilaivaan. VAIN jotta täälläKIN olisi kyseisenlaista saastaa ja paskavettä ja ongelmia.

Kuinka noissa pihisee vieläkin se Paha Henki mikä niihin syntymässä pääsi asettumaan !?!? Sa saatana se !

"Sillä mikäpä pahan tappaisi!?!?"

 ? ?? ?

HUOMATKAA että tuonkin saatanan syntisen tihutyön ja sabotaashin ja hyökkäyksen ja sodan ja tämän kaikkinaisen miehityksen ja ämmityksen taustalla on TAAS  GEORGE piece of Lucifers SHIT SOROS  !!!!! Siinä on kuin itse Anti-Kristus olisi vihdoin paljastanut itsensä, ja se osoittautui tuollaiseksi rumaksi kuvottavaksi surkeaksi maksaläiskäiseksi vanhaksi juutalaiseksi äijäkuvotukseksi !


HAhah ahhahaaaa ja hyi vitun YÖK !


Hankamäki vielä; Sananvapauden vastaiseen ”Against hate(Against The Truth) -kiihotuskampanjaan on saatu mukaan Suomen sisäministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö ja liikenne- ja viestintäministeriö. Lisäksi verkostoon kuuluvat muiden muassa tasa-arvovaltuutettu ☭, yhdenvertaisuusvaltuutettu ☭, Valtakunnansyyttäjänvirasto ☭, Poliisihallitus ☭, Poliisiammattikorkeakoulu ☭, Euroopan Kriminaalipolitiikan Instituutti HEUNI ☭, Rikosuhripäivystys, Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi  ja Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI ☭.


Siinä on Vihollisten Lista ja kiitos Hankis kun viittit tuon kaiken mainita !! Kaikkialla noissa Tauti jyllää ja on VITUN VIRULENTTI !!


^ Tuo poppoo on näyttävä kohta ITSE siellä mihin haluavat MEIDÄT, eli huoneessa josta pääsee pois vain jos kidnappaajasi niin sallii. Ja miksi sadistinen sosiopaatti / kyttä, niin päättäisi !? Päästää sinut olemaan SINÄ ja VAPAA ?!?!

Pahuus on pahaa. SIKSI sitä juuri kutsutaan "pahuudeksi", EI hyvyydeksi tms.

Me olemme SODASSA.

Minä myönnän tämän ! Nou problem.
* * * * *

Ja vielä tuohon Tossavaislinkkiin, siellä alkaa Raipekin heräillä kai sitten, suomlanti on AHDAS ja umpikalloisen tunkkainen, ja  TYHMÄ kuin paskaläjä. Ei ole mitään vaihtoehtoa tai vapautta. Pohjois-Koreassa tässä ollaan.
Ja tämän kaiken "inspiroimana" minä julkaisen nyt tässä samalla suunnittelemani tällaisen paita"disainin" - kun sellaisen tein. Vaikka mietin että se on jo liian todellinen ja  hieno heittää vain tänne nettiin, mistä sen joku Saatanan pohjasakan paskaläjä ja pohjamudan kusipää voi varastaa ja väittää ihan pokkana omakseen, mutta ....kokeillaan. Luotetaan Universumiin ! Kerran vielä !

Tässä se on.
Ottakaa lahjattomat keskinkertaiset SURKIMUKSET siitä.

Ja tuo t-paidan kuva on yhdeltä juutuubin kuvankäsittelyn sellaiselta oppaalta, yhden videonsa linkistä, johon tuo paita liittyi. Siinä opetettiin tekemään kyseinen "disain". Joka on niin idioottimaisen helppoa että tuo tekisi kissakin. Hännällään.
Eli siis ota chillisti Guukle, minä EN OLE kuvan omistaja tai lähde tai luoja, muuta kuin tuon taustan ja logon / kuvan osalta.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti