sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Naantalin Byrokraatit

iltaläjä


Suksikaa Naantalin(kin) vitun BYROKRAATTImyyränpaskat Helvettiin. Takaisin siis.

Jumalauta ja vittu että tästä paskamaasta löytyy jukolauta AINA(!!) joku vitun mongoloidi Statisti aukoon typerää perkeleen ankeuttajan kusipäätään kommenteissa ja PUOLUSTAMAAN tuollaista kusipäistä viranomaisten lahjattomuuksien älykääpiöiden muulien öykkärikäytöstä !!!

Vittu VITTUAKO SE KUULUU KENELLEKÄÄN MINKÄ VÄRINEN SINUN TALOSI ON ?!?!?!? Saatanan typerä horo ja aivoton vitun sielunsamenettänyt typeä perkeleen pelokas vitun ylimielinen idioottitollo !!?

TEIDÄT tulisi "kaavoittaa"  vankilaan tai hautaan, se on ihan päivänselvä peli se. Mutta tämä elämä on näemmä annettu juuri kaikkein alhaisimmille ja lahjattomimmille lieroille ja kusipäisille demoneille leikkikentäksi, jossa meidän ylempien sielujen tulisi vain LOPUTTOMASTI taipua ja nöyristellä ja ymmärtää teitä vähäistäkin vähäisempiä triviaaleja kääpiöitä älystä täysin vapaita imbesillejä ja teidän ultrakusipäistä ja TAUOTONTA heltymätöntä häkellyttävää ja ahdistavan tukehduttavaa "päällepäsmäröintiänne" ja muuta pikkusieluille tyypillistä pikkumaista ämmämäistä Perkeleen sanelua.
MIKSETTE te muut ole ikinä valmiita "kapinaan" tjns !?!?!?
Kauanko siinä vielä menee !?! MIKSETTE te IKINÄ   ====> ISKE VASTAAN !?!?
Minä liityn siihen iskuun HETI jos se nousee jostakin ja on paskankaan väärti.

Kai se vaan on niin että suurin osa on liian KÖYHIÄ ja VAIN rahalla on mitään väliä tässä Juutalaisessa Järjestelmässä, ja sikäli koko vitun maailmassa nykyään.


Hukkukaa tukahduttavaan paskaanne, mutta minua te ette määräile ettekä omista tai vie. Ja jos maalaisin talon vaikka mustaksi, se PYSYY muuten byrokraatin vittu ====> MUSTANA ! Ja jos et opi helposti ja sivistyneesti, niin silmäsi saattaa muuttua mustiksi myös ! Jos ei sittenkään mene perille, saatat langeta lopullisesti vain ......mustaan.


NOUSKAA Suomlannin Lantafinuiitit vain jo KAPINAAN  Luciferia ja määräilyä vastaan !! Ette te syntyneet kuuntelemaan NAISTEN ja muiden latvalahojen zombien sanelua ja kurjistusta ja NÖYRYYTYSTÄ, day in day out.


Pinnat katki vain.


"Sic semper tyrannis! jne.HEI !! Erittäin TÄRKEÄ PeeÄs !!

- Oletko sattunna saatanan ja Saatanan ,typerä vitun primitiivi-villi Finuiitti läskipää keskinkertainen Kollektivistipaska, nin ajattelemaan tai jotain sen kaltaista edes, LAAAINKAAN, sitä että MINÄ EN OLE kuin sinä ja minä EN(!!!) -käsittämätöntä kyllä-  palvele ja palvo ja ylläpidä ja ihaile "byrokraatteja" ja muita "ihmisjumalia" !!!!
Minulle "viranomainen" EI OLE mikään "maaginen asioiden ANTAJA ja luova ja antelias Isäntä / Emäntä" tjns, vaan se mikä se ON, eli  absoluuttisen hermot riekaleiksi raateleva ärsyttävä megakusipää LOINEN joka ei itse ole PASKANKAAN väärti eikä omaa MITÄÄN, mi-tään, YHTÄÄN MITÄÄN, hyödyllistä kykyä tai lahjaa tai edes jotakin ylimalkaista "piirrettä". Vaan joka on piirteetön ja eleetön ja sieluton ja lahjaton kuin mikä vain loputtomista planeetan kivistä. Mutta kivet ON kauniita ja mielenkiintoisia, ja eritoten jos vertaa "byrokraattiin".
"Julkinen puoli" ja byrokraatit eli "virkailijat / Virastolaiset" ovat haitallisia ja de facto Kommunistisia LOISIA ja muiden elämään  luvatta puuttuvia uhkailijoita ja määräilijöitä, ihan kuten kyttäkin eli "Poliisi". Jonka nimikin juontuu "Polis" sanasta, eli "Kaupunkivaltio" sanasta, eli niiden alkuperä tuossa muodossa lienee jokin Muinaisen ROOMAN jonkinlainen paikallinen Vartiain Osasto tjns  idioottien pullistelijoiden höyrypäinen ääliö"macho"kokoelma.

Ne kaikki tulisi lopettaa, plain and simple. Jos SINUSTA ei ole olemaan KUNNOLLA ja elämään Anarkiassa; sinusta ei ole elämään. Piste. An sich.
Jos tarvitset kuin jokin "elämänkoululainen" vitun juoponsiittämä ruma kamala kehari ja muut rikolliset ja kyttä ja byrokraatti yms saasta, ULKOPUOLISTA moraalista VALVONTAA pysyäksesi jonain eläintä ylempänä; VIKA ON SINUSSA, SINÄ OLET ONGELMA. Sinä KANNAT ONGELMAA MUKANASI ja levität sitä vitun tukahduttava paskaläjä, kuin jotain vitun tautista tautia.

Suksi vittuun ja kuole.

Kiitti.Suomi Somaleille !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti