maanantai 4. helmikuuta 2019

Päiväkertomus 04.02.2019

Kävin tuossa noiden junttimutanttien seassa kuten useimmiten käynkin, kaupassa jne. Ja kaikille, eli KAIKILLE, kiinnostuneille vedän tässä lyhyesti yhteen mitä näin.


- Parikin eri versiota siitä "perheestä" missä on joku kusimulkku faija jossakin vasurivaatekerrassa ja pieni neekerinpoikanen, oi niin sööttinä, siinä hinauksessa. Ihmisten ihailtavana, ja sitten pari muuta, ihan omilla eläinvanhemmillaan ollutta pientä paskakierukkaa kakkapussia.
Hei hyperhönö; se sinun pieni nekrunpaskapussisi näyttää vain talvihaalariin kiedotulta paskapökäleeltä jolla on tyhmät ja tyhjät rumat ruskeat mulkosilmät ! EI miltään ihastuttavalta tai miltä ikinä luuletkin sen muista näyttävän.
Ja sinä vain ÄRSYTÄT, ET herätä mitään "oooh, sou tolerant!" mielipiteitä.- yksi paikallinen  kahjoämmä, sellaisia niitä kylähulluja mitä joka pitäjästä löytyy, vaikka ainahan ne jotakin vinopäisen tyhmää tekee jolleivät vain kaivele roskiksia, niin nin sellainen tuli kaupan tuulikaapissa vastaan ja kailotti yksinään ja säntäsi (kai jonkun haamun perään) juoksuun siinä noin 5 metrin matkaksi. Ja jatkoi sitten kävelyä.

- kaupassa sisällä taasen kohtasi niin komia näky ETTÄ. Siinä tuli vielä vähän heikopäisempi pölvästi vastaan, vanhempi mieshenkilö-olento ja se siististi niisti sillätavoin nenänsä siihen kaupan lattialle tyhjäksi. Junou ? Kuten sitä tavataan tehdä...
Eli sillätavoin tyhjensi sieraimensa yksi kerrallaan, mutta EI paperiin kuten ihminen vaan LATTIALLE suoraan sieraimesta. KAUPASSA. SISÄLLÄ.
Nämä on siis molemmat monivuotisia paikallisia avohoidon "asiakkaita" nätisti sanottuna, sikäli siis "valkoisia" ja EI MaMuja. Ja tuo äijä EI TOD! ole millääntavoin myöskään sieltä puhtaimmasta päästä ihmisenkaltaisia olentoja !! Ei siis T O D !


- ja ei niin paljon kahjoja jottei jotain osittain ihan seksikästäkin !! NIMITTÄIN ! Sain LÄHES(!!), jumalauta perkele MILTEI(!!!), sain miltei nähdä ihan OIKEAN tissin !!!! Ai miin ihan O I K E A N rinnan !!! Joku aasialaismuija nappasi rääkyvän vavvansa syliinsä ja kaivoi sille daisan siihen juotavaksi, sellaisen taisi olla mustan bleiserin ja valkoisen paidan yhistelmä, eli muidulla oli stailia, niin nin kaivoi sieltä tissin siihen sille esiin. Se toki otti snadisti mulkustakin, mutta olin ihan khuuuuuul ja seisoskelin vain. MINÄ siis seisoin, itse. Enkä MINÄ ole mulkku, an sich, kuin ehkä jonkun satunnaisen typeryksen mielestä. Lähinnä sellaisen joka yht´äkkiä sattuu tähän Blogiin.- "Mäkikotka" Masakin "heitti veivinsä" ja kuoli ja delasi. Hah ? (tuo ei siis ole HAH kuten naurussa vaan se anglojen "huh" mutten tiedä miten se kirjata tekstinä tuonkaan paremmin, eli hymähdys on kyseessä).

No ...jaa... nyt en voi laatia tai laadi, tekstiä joka piti laatia. Se olisi sisältänyt Ändin ja Matin. Siis tämän kuolleen Masan, ei sitä joka leikkii jotakin sirkuskummajaista nimeltä "Michael Monroe". Olisin vain halunnut kirjoittaa sellaisen "Näkökulman" kuin että siinä on 2 suomen kuuluisinta känniläistä.
Tai "juoppoa" tjns, mutta nyt se olisi jo tahditonta.
Mutta näihän se ON, siinä on kaksi TODELLA kuuluisaa spurgua / känniläistä / alkoholistia / juoppoa / sen sellaista. Muuuutta... eipä tässä kai mitään Masaa vastaankaan sinänsä ole, rumahan se oli ja tylsän näköinen ja tyhmänniminen, oikea Finuiittijuntti, mutten tiedä sen tarkemmin... Olihan se sellainen kuuluisa hahmo tuossa kokoajan, lähes koko elämäni se tuossa on jo kieppunut ja ollut taustalla mukana.
Ei ole enää. Pirkka-Pekka on vielä.
No mutta, "lennä lennä Nykäsen Matti" kai sitten. Eiköhän se vain hyvä ole sille, lennähtää Taivahan Tuuliin. Miksi täällä roikkua vain roikkuakseen täällä. Samaa minäkin toivon itselleni, kuten oli joku blogia kommentoinutkin toivonut ! Kiitos siitä.

Löysin siis 3 v vanhan kommentin kun selasin niitä Alastonsuomitekstejä poistettavakseni, ja huomasin vasta NYT sen kommentin !!! Joku oli "lukenut pari sivua tätä sontaa" ja "suositteli lämpimästi että vedän itseni narunjatkoksi" ! HAHaaa... idiootti. Suutuin siitä kommentistasi kyllä ja vastasin sen mukaisesti, mutta toisaalta ... ymmärrähän minä minkä reaktion minä ihmisapinoiden planeetalla ja tällä Blogilla HERÄTÄN. Ja se onkin yksi tämä IDEOISTA herran tähden !!!!
Hyvä kai vain jos se toimii.Että tällainen Peruspäivä täällä landella. Plus tietenkin se vielä että kuten lähes viikottain......


...Data koetti taas kuristaa minut.(Se ei tykkää, YHTÄÄN[!!], siitä että valvon miehistön Datankäyttöä !! Ei YHTÄÄN !)


Ja Raikkeri ?...SE... hahaha, se hölmö taasen..... se köyri (taas!) tuota aluksen keskuspölynimuria. Mutta ... no joo no... ei siitä kai sen enempää.

Mutta että näin.


Palaillaan !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti