perjantai 8. helmikuuta 2019

Sähköautoidiootit

http://pjarvinen.blogspot.com/2019/02/talvi-on-sahkoauton-painajainen-ja.html

"Iroonista" kyllä, heti kommentteihin tuli jokuu vitun idiootti molopää "Auto Insinööri !!!" sönköttämään typerän vitun ääliön IDEOLOGIANSA ☭ takia ja puolesta.
VITTU minä sitten VIHAAN noita vitun typeriä perkeleen kusipäitä inttäjiä kusiaisia, saatanan kusilärvät hipit, jooooooooooooooooooka vitun asiaa TUHOAMASSA ja "ajamassa alas" VAIN koska LUULEVAT että ovat ITSE jotain vitun Tesloja ja Da Vincejä ja mitä lie Yleisneroja, vaikkeivät pysty edes valitsemaan oikeanlaisia vaatteita, ja luulevat NEEKERIÄ ihmiseksi(!!) ja kuuntelevat planeetan typerintä ja paskinta mahdollista "musiikkia" ja eivät tiedä miten ja mitä syödä jne jne jne lista on melko vitun leveä ja pitkä. Ja SILTI nämä saatanan kärttyiset kusipäiset idiootit tuhojyrät INTTÄVÄT koko paskan idiootin läskipään elämänsä, kaikille kaikesta, vaikkeivät YMMÄRRÄ mistään mitään, ja ainut "tutkintonsa" on Haliwuudin juutalaisten ELOKUVAT !!! Ja jonkun VITUN hamppuapolttelevan VITUN NEKRUN  peltirummunpaukutus"musiikki" !


HAISTAKAA VITTU !!! Kuolkaa.

Ja pitäkään ne VITUN sähköautot yms totaaliset naurettavuudet poissa ihmisten ilmoilta, ja lähinnä oman häpeämättömän ja ultratyperän paskapäänne sisäpuolella. Ja POISTUKAA maastani.Kiitti.
" Kohti vehreitä, vihreitä niittyj..blrhblhrhrrrhrbhglgghlr... " .....


"Anttexi ? Annttexi ?!..Hetki vain..sähkköatosta puhhu..anttexXX.."

"NÄÄÄÄÄIIIINNN täällä mennään, Ei-Rasistisessa™  Vihreässä Luontoystävällisessä Ihmisvihamielisessä Totaalikontrolli-Kyttävaltio Suomlannissa™  ja Julkisella Tiedostavalla Tofullakäyvällä Liikenteellä™ "Hiphiphei hippiäiset !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti