perjantai 8. helmikuuta 2019

Hankamäkilinkki - Persujen Ohjelma

https://oikeamedia.com/o1-98309


Halla-ahon mukaan myös sosiaalidemokraatit, jotka nyt ratsastavat vanhustenhoidon ahdingolla, olivat jo viime hallituksessa leikkaamassa kuntien valtionosuuksia ja siten pahentamassa tilannetta.
Ja on aika vitun itsestäänselvää että tuo koko vitun "tuulivoima" hömpötys on niin satanan ilkiömäistä kommunistisabotaasia ja uskomatonta typeryyttä että paitsi ettei sitä TIETENKÄÄN pidä milläänlailla TUKEA herran perkele sentään(!!!) niin sen vaativat ja "lobbaajat" ja muut rikolliset luihut tulee TUOMITA. Niiden on alettava MAKSAA siitä Saatanan Roskastaan ja jukolauta ÄKKIÄ ja PALJON.
Vitun häikäilemättömät koiranpaskakommarihuijarit vittu saatana.

Arvopohjan pohtimiseen on todellakin aihetta, ja perussuomalaiset haastavatkin kansalaiset ajattelemaan sitä, mikä heidän arvopohjansa lopultakin on. Meidän arvopohjamme perustuu suomalaisten ihmisten puolustamiseen, joka on per definitionem kansallisvaltioiden tehtävä.

As it stands; ei yhdelläkään muulla kommunisti "Puolueella" kuin Persuilla, KAIKKI "puolueet" on nimeään myöden de facto kommunismia, niin nin kenelläkään muulla ei ole MITÄÄN noin selkeää ja tervehdyttävää ja hyvää sanottavaa ja sanomaa. Pelkkää SYYLLISEN RIKOLLISEN päänaukomista ja kiertelyä ja kaartelua ja ÄRSYTTÄVÄÄ tunkkaista sensuroivaa ja nypreän tympeää seliteltävää ja siloteltavaa ja saneltavaa ja muuta hätäpaskaa hölynpölyä.
Totaalista pohjasakkaa kaikki tyynni, ja te KAIKKI tiedätte tämän !!!

Joten on aika selittämätön juttu jos seuraavaan "hallitukseen", mikä vittu se liekään, ilmestyy YHTÄÄN MITÄÄN MUUTA KUIN noin 200 "Persua".
SIINÄ on MERKKI teille. Siitä ettei "kaikki nyt ole niinkuin pitäisi".
Onneksenne olette liian avuttoman toivottoman aivottomia typeriä pällisteleviä ärtyisiä vitun tolloja käsittämään tuotakaan ja sen merkitystä jne.


En ymmärrä MIKSI te kaikki vitun ärsyttävät ällöttävät nilviäiset ja idiootit ja kusipäät ilkiöt olette niin vitun allergisia Perustulolle. Se sopisi myös NIMELTÄÄN "Perussuomalaisille" Perus se ja se... ?

Ilmeisesti teitä IIINNNNNNNHOTTAA ja jumalauta KOVASTI(!!) ja parantumattomasti, ajatus siitä että joku hypoteettinen Vitun Hampparimulkku Jossain, saaaaatana(!), pääsee teidän kurjaa paskapersettänne helpommalla elämässä. JA ehkä SYÖ ja on sisällä eikä taivasalla nyt 2019 - ilmatteeks.
MINUA ? Minua se ei kiinnosta halaistua hevon vittua. Kunhan se EI OLE nekru tai somali saati sitten muslimi tjns.

Ylijäämää ja sitä "Yhteisresurssia"  josta siis VALTIO ja sen "työntekijät" vie noin 99 % ja TUHLAA "Kansaa" ärsyttäviin ja haittaaviin "menoihin", niin nin siitä RIITTÄÄ kyllä vaikka heitellä LINNUILLE - ongelma se on vain kaikkein Cro Magnon verisimmille, kilpailullisimmille ja ahdasmielisimmille iljettäville ultraheteroille. Joiden verivihollinen ja vastanapa MINÄ siis OLEN 600 %:sesti.
Teidät vitun kuvottavat kurjat niljakkeet tulisi vain poistaa olemassaolosta, ja planeetan olotila KOHENISI spirituaalista sfääriä myöden niin etten tiedä edes mitä sellaiseen sanoa. En keksi mitään ?...!..  Se kai olisi Taivas Maanpäällä.

Kurjuus on näet TAHALLISTA ja keinotekoista, muiden kuin murjaanirotujen parissa. Ja sielläkin aika pitkälti sitä se on. Jokkut vaan haluu enemmän ja ENEMMÄN JA ENEMMÄN pimppaa ja TILAA ja kepardihattuja ja kultakoruja ja SANANVALTAA ja sen sellaista kuin LOPUT MUUT, joihin minä kuulun, YHTEEEEEEENSÄ !! Y H T E E N S Ä !


Ahneus, se on APINALLE tyypillistä.


Ja sille Toimittelijatytölle tiedoksi että MILLÄÄN "velvoitteella" ei ole, vitun laumasakasvanut rääpäle-ääliö, MITÄÄN VITUN VÄLIÄ.
Minua ärsyttää ja innnnnnnnnnnnnnnnhottaa jo SANAKIN "velvoite" !!! Mitä VITTUA se TARKOITTAA ?!?!?!?!?!?? Mistä te keskinkertaiset oikein KEKSITTE näitä !?!?!

"Hei sulla on nyt VELVOLLISUUS ...." sitä ja tätä. Mmmm..."ei o!". Sori.

TE olette IHAN ITSE nyt HIRTTÄYTYNEET sellaiseen ELÄMÄNTAPAAN ja Järjestelmään ja MAAILMANKUVAAN jotka ovat tyhmiä ja pahoja ja ahdasmielisiä ja nurinkurisia ja Satanistisia ja AHNEITA ja taikauskoisia VÄÄRÄLLÄ tavalla ja umpityperiä ja NAISTEN kontrollissa ja totuuden ja vapauden ja AIDON yksilön vastaisia jne.
Ikäänkuin teitä ylipäänsä kiiiiinnostaisi tämä ONGELMIEN ONGELMA jotenkin.

JA VITUT   ===> KAIKISTA  MAAILMAN  NEEKEREISTÄ. Jos NE kaikki kuolisivat; maailma olisi 99 % PAREMPI ja VAPAAMPI ja EDISTYNEEMPI JA PUHTAAMPI PAIKKA. Ja etteköhän tekin tämän kyllä TIEDÄ ja ymmärräkkin jos vain haluatte.
Ihan sama, lapioikaa paskaa ja pahuutta "omienne" päälle vaan, sillä tiellä on varmasti Voitto ! Ju gou gööööölz.
Mutta kaikista näistä "vaihtoehdoista", on Perussuomalaiset NYT ja TÄSSÄ ====> AINOA todellinen minkäänlainen ja VÄÄRTI vaihtari. KAIKKI muu ON(!!)  Samaa Paskaa. JA vieläpä PAHEMPAA.


NYT on myös aika sitten jo heittää jukolauta ne VITUN hurrit sieltä sitten vittuun ja pistää Ahvenanmaakin MAKSUÄMMÄKSI, eikä antaa niiden kyykyttää ihan kybällä ja 6-0. Puhun siis niistä vitun RÄIKEÄN HÄRSKIYDEN MÄÄRITELMISTÄ eli "RKP" nimisestä joutoväestä ja aktiivisesta paskasakista, eli vasemmiston yhdestä haarasta. Niillä ei ole MITÄÄN asiaa MINUN MAANI "hallintoon", tai koko vitun maahankaan sen kummemmin kuin nekrulla tai ryssällä tai Tahitilaisilla.
Ruokoton Kommunisti Puolue, siitähän tuo lyhennekin tulee.

IRTI Ruotsista, ja itsenäiseksi vain. ROHKEASTI, ja kommareille sellainen vitun totaali murskaus että niitä ei enää sen jälkeen näy / OLE.

Ja siis Perustulo KAIKILLE ===> S U O M A L A I S I L L E !
Eikä siinä ole mitään sölkötettävää eikä siitä tarvi alkaa vääntään kättä "niimutta KUKA on ´suomalainen´!?!? nii!?!?". Tiesitte KAIKKI sen, aivan vitun hyvin ja vallan mainiosti, vielä noin 2005 tienoilla. Nyttemmin tämä psykoottinen pyllymäki on saanut teidät irtoamaan jo siitäkin vitun pulun järjestänne minkä Lucifertäti teille soi, mikä teillä ennen vielä oli.
Oi niitä aikoja.
No mutta, tuossa on nyt edes jotakin. Ja MINULTAKIN pieni muru siis tässä lopussa ^.
Saatte pitää. ILMATTEEX !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti