maanantai 1. lokakuuta 2018

Wahteran Pave

https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2018/09/30/niita-oikeita-pakolaisia/


Pistäkää veret kiertämään.

Ja ihmetelkää samalla, SUURESTI, näitä suomalaisia(?!) jotka AINA ja TAKUULLA ilmestyy näihin "Meidän Puolen" teksteihin sanomaan jotakin noin vitun tietoista ja älykästä ja realistisen tilannetajuista ja kyvykästä ja katuviisasta kuin että "hömppää!! tää on HÖMPPÄplogi kuule! hömphömp ! HÖMPPÄÄ!"

Hei hintti tai juntti tai mikä lie; "hömppä sullon housuissas" vitun ärsyttävä naismainen imbesilli.


Ja taaskin; Ahvenanmaalle tulisi jotenkin HYÖKÄTÄ tai se pommitaa tjns, se on IHAN OIKEASTI nyt jo senluokan ONGELMA(jätettä) että SILLE   ON   TEHTÄVÄ   JOTAKIN.

Muttei Virallinen Suomi sitä tee, sillä sen omistaa nyt naiset ja kommunistit ja EU:n itse itsensä kingiksi määritelleet marxismista innostuneet kusipääsedät ja muut lajitellut juopot ja paskalävet.



Mitä vitun hyötyä teistäkin on vitun armeija ja rajavartiat yms KYTÄN paskaversiot, vaikkakin SOTILAAN   TULISI OLLA nimenomaan Poliisin VASTAKOHTA, mutta suomlanti kun on mikä on niin samaa sakkia olette. Mutta mitä te käytännössäkatsoen oikein teette muuta kuin kiusaatte niitä joita aina vain väitätte ja intätte jotenkin puoltavanne ja suojelevanne !?

Onko teistä jokin HYÖTYKIN siis !?



Kiitti.












P.s MIKSEI vasurit ole VIELÄKÄN millään leirillä tai missään reservaatissa ja piikkilangan ympäröimänä !?
Ja Thoorssin paska joko haudassa tai linnassa tai siellä leirillä !?


Hei !? Mix ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti