perjantai 19. lokakuuta 2018

Iljan Tuomio

Linkki <===

JUMALAUTA !

Vitun paskapäät perkele. Menivät sitten ja julistivat itse itselleen suomin valtuuksin, että Ilja Janitskin tulisi olla jossain mihin byrokraatit haluaa hänet lukita, eikä jossain missä Ilja itse haluaisi olla.
Syy. Liian tarkka todellisuuden kuvailu ja totuudenpuhuminen ja tiedonjulkaisemispalkinnon arvoinen tiedonjulkistamistoiminta, joka tekee pahoille liian vaikeaksi toimia.


Tässä se sitten on, tästä se lähtee.

Ja hei; menkää joku  NYT joka voi, ja ottakaa Ilja talteen ja jemmatkaa johonkin. Jos mahdollista. Sitä EI tule LUOVUTTAA kytille tai muille rikollisille toimijoille, Ilja pysyköön vapaana.
Sensijaan nuo Tuomitsijat ITSE tulee lukita aivan välittömästi ja piiiitkäksi aikaa. Vaikkei se niitä enää muuta, mutta kostoksi.

Aivan uskomatonta mutta ei yllätä enää.


HÄVETKÄÄ !!Ja hei "Huumonen" HAISTA VITUN KOMMUNISTINEN PASKALÄJÄ VITTU !

iltalehti

Ei kovin kusipäinen ämmä ?!??!


Minä VAADIN ! Ja "laissa TULEE OLLA!" ja "LAKI sitä!" ja "LAKI tätä!" jne jne ad nauseam; hei ääliökusipää-vittupää-ämmä, LAKKAA VAATIMASTA ! LAKKAA saatana sanelemasta ympäröivälle todellisuudelle, ja LAKKAA puuttumasta toisten sanoihin ja sananvapauteen, joka  ANARKISTISEN ABSOLUUTTINEN JA EHDOTON, ja keskity omaan kurjaan vitun "elämääsi" vitun typerä ämmä.


Ja KATSOKAA noita sen kolmea "teesiä" tai vaatimusta tai mitä lie vitun byrokraattisen megapainajaisen vaateita nuo onkin; muiden elämää tulee ahdistellen HALLITA ja armotta(!) ja kaikilta viedä loputkin munat ja itsenäisyys ja omaehtoisuus ja persoona ja vapaus jne jne ja Neuvostoliitto tuoda takaisin suomeeen ja suomessa.

Siinä on yksi vitun HÄIKÄILEMÄTTÖMÄN härski ämmä ! Joka tulisi TELOITTAA viipymättä, se jäi näemmä niiltä originaaleilta Valkoisilta jälkeen. Kuten niin moni moni muukin kiusankappale.
Ja hei; mitä vittua sinä horiset "Toimittajien uhkailusta" saatanan kääpiö !?! Jumalauta jos mitään, "toimittajat" tulisi AMPUA !!!!!!

Ei niille kuulu YHTÄÄN minkäänlainen LISÄ-suoja vielä senkin Pyhyyden lisäksi mistä ne vitun Juutalaiset Valehtelijat jo NYT nauttii. Ja  taidatkin vitun kiero paska TIETÄÄKIN tämä jo, ja aivan mainiosti.

Vittu että KEHTAA ja JAKSAA !!!
En voi välttyä näkemästä tätä SUOMEN "syvän valtion" kuolinkamppailuna Massojen Heräämistä vastaan. Tuossa on se sama epätoivo, noilta jäänteiltä jotka haluaisi edelleenkin elää liitukautta, jolloin oli vain Päällikkö ja sen sana, eli "Laki".
EI bisnestä eikä yksityisomaisuutta, ei kunnioitusta tai ymmärrystä Yksilöä kohtaan, ei lahjakkuuksien tunnustusta eikä ylipäätään mitään mikä ei miellyttänyt ja YLISTÄNYT(!) päällikköä ja SEN ÄMMÄÄ.

TÄMÄ tuota vitun vitunkannatinta kismittää; MIESTEN omavaltaisuus ja potentiaalinen vapautuminen.
Ompahan lähes poikkeavan ärsyttävä ämmä, mutta hei; sitähän se pyrkii olemaankin.
Ja jos tuolle tielle lähdette Totalitäristikytät, MINÄ VANNON ottavani osaa tähän Kampfiin ! Ja minua te ette niin vain kampeakaan niskastanne, ette sitten millään tasolla. Ja KEHOITAN nyt KAIKKIA "meitä" ottautumaan yhä selkeämmin tähän Taistoon jollaiseksi tämä näemmä vääjäämättä muotoutuu. Valta maistuu liikaa niille joille se on vuosituhansien taisteluissa tislautunut. Se on otettava niiltä vain pois, kuin purulelu vesikauhuiselta koiralta.
MIKÄÄN MUU ei tule auttamaan. Voitte toki kokeilla ensin, ja todeta sitten tämän itse. Niin se yleensä menee.


Mutta yksi asia jota voisitte tehdä, on laatia OMIA "lakeja"" sitten. Jos se on kerran se ASE mihin jopa nämä "valkoiset"(?) ilkiöt ja älykääpiöt niin hanakasti tarttuu, niin ei muuta kuin "laki"vetoomuksia tai hakemuksia tai mitä ne onkin, vetämään ja PA-LA-JO !


Taistellaan sitten ! Aivan loppuun asti.

Pistetään hulinax !
Tässä on pari ehdotusta  MINULTA.

- Vasemmistolainen "luuk" ja "elämäntyyli" syytteenalaiseksi Rikokseksi.
- Tuomioiden koventamisperusteeksi sukupuoli, tapauksissa joissa Syytetty-Syyyllinen on NAINEN.
- Helsinkiin VAIN maatiaissuomalaisia ja vasemmistolaiset ja murjaanit erikseen perustettaville reservaateille.
- "Politiikka" sammutettava niin pian ja lopullisesti kuin mahdollista, KOKONAAN ja epäröimättä, POIS ihmiselämän seasta haittaamasta - ja kaikki siitä hyötyneet ja sen avulla tai muilla siihen rinnastettavilla keinoilla muista hyötyneet ja muita kontrolloineet alhaiset rumat nilkit pikku kusipäät saatettava mitä ankarimpien ja välittömimpien kurinpitotoimien ja rangaistusten piiriin ja pariin ja vastaanottajiksi.


TÄMÄ ! On KÄSKY !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti