torstai 25. lokakuuta 2018

Linkki johonkin, asunnoista on kyse

http://haikki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/263082-nyt-valmistuu-ennatyspaljon-uusia-asuntoja-tosin-ennatyspienia


Tuota minäkin olen kuvottuneena katsellut. Katsoin taas asuntoja, en kovin kattavasti mutta kuitenkin, voin sanoa samaa; kaikki niistä on LIIAN PIENIÄ ja KALLIITA. TUO on se selkeä "trendi" eli asian tila, yksinkertaisesti, nyt ja tässä.
Ja se EI OLE oikein eikä niin pitäisi olla eikä niin pitäisi missään vitun nimessä jatkua. Mutta ilmeisesti joku rehvasteleva plösö sikaporsas rötösmulkku tienaa sillä, ihan kuten Ryssälläkin, missä siis ilmeisesti asumme, joten tilannetta ei nyt niiiiiin hirveästi ole haluja muuttaa.
Jos olisi, hei; sitä muutettaisiin !!!

Mutta suomlannissa on vallassa juuri ne joiden pitäisi olla kaikkein KAUIMPANA siitä. Ja MINÄ esim EN OLE.

Äänestäkää edes sitten niitä vitun Persuja, joiden seassa saattaa lillua ja ajelehtia ikävä kyllä mukana niitä typeriä turvejunttipaskapökäleitä kuten se läskipäinen työkanisteri Lindströmin pihvinaama yms tunkkaista 1950-luvun junttipaskaa, mutta kukaan muukaan ei edes AIO edes eväänsä liikauttaa esim laittaakseen rajat kiinni ja hätistääkseen EU:n KAAAAUAS POIS ! Kauas kauas pois, kalergin koiranpaskavittuineen päivineen, kuin TODELLA TODELLA kamalan unen. Eli painajaisen siis.

Tosin edes "persuista" EI OLE siihen mitä MINÄ tekisin; eli lähetämään maksuVAATIMUS ja LASKU sekä eu:lle että kaikille niille apinaleireille mille Suomi on syytänyt "kehitys-yhteistyö rahoja" jne jne.
Eikä teistä ole edes PYYTÄMÄÄN Karjalaa ja Petsamoa niiden oikeille omistajille takaisin, eli meille, eli suomelle, eli suomalaisille.
Ei teistä ole edes sanomaan Ryssille SELKEÄÄ "EI!!!"tä.

Mutta teistä ON kyllä sotkemaan kotomaan asiat niin täydellisen totaalisesti että minä olen ihan totaalisen kuvottunut ja melko varma että olette työntäneet meidät matkalle kohti jotakin sisällis-sotaa ja/tai separatismia tms.
Mikä ei näytä LAINKAAN rekisteröityvän ylimielisissä touhukkaissa pikkusielun pikku tajunnoissanne.

Ja HEI ! MINÄ en ole "valtuuttanut" teistä KETÄÄN, ikinä ja koskaan, olemaan YHTÄÄN MITÄÄN minuun suhteessa, saati sitten komentelemaan ja verottamaan ja estelemään minua. Ja käyttäytymään kuin olisitte jokin ihan itsestäänselvästi minut omistava taho / vanhempani tjns.

Teille kuuluu kaikesta siitä RANGAISTUS, ja minulle VAPAUS. Eikä tätä asiaa muuta MIKÄÄN.
Ei edes miljardi kyttää.Syyttä suotta kaiken näkemäni perustella taistelivat ne entisaikain sotamiehet tämän paskamaan puolesta.
Ilmeisesti kytät ja "poliitikot" näkee asian niin että "he taistelivat MEIDÄN!! Puolesta... MEIDÄN! Ja MEIDÄN OIKEUDEN survoa muut mutaan jos vain mahdollista!!..hei !?...JEEESS!".


Talvisodan Hengen inverssi toisinsanoen.


Kiitti kun pilasitte ja pilaatte edelleen vielä pahemmin, KAIKEN, vitun keskinkertaisuudet !

Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti