sunnuntai 21. lokakuuta 2018

"Poliitikot" hoi !?!?!

Kokeilen kepillä jäätä ja kysyn tuon äskeisen videon johdosta että MIKÄ VITTU TÄSSÄ ASIASSA OIKEIN MAKSAA ?!?!?!

MIKSEI teistä KENESTÄKÄÄN, paitsi EHKÄ Halla-Ahosta, ole ynisemään ÄÄNEEN yhtäkään lausetta mitä PITÄISI nyt ynistä ja julistaa melko vitun päättäväisen uhmakkaalla karjaisulla !??!



Kuten nyt ITSEKIN huomaatte, te ETTE OLE minkäänlaisia JOHTAJIA vaan pelkkiä TURHIA SYÖJIÄ ja ylimääräistä painolastia ja äklöttäviä töykeitä ja megailjettäviä vitun LOISIA, hyvänsään kippareita, ja kuin parvi raatokärpäsiä isolla paskaläjällä, KUNNES siihen sattuu paikalle jokin OIKEASTI kykeneväinen peto tai vain jokin isompi elukka.
SITTEN te yht´vitun´äkkiä olettekin niitä mitättömiä hiiriä ja kusi sukassa mussuttajia mitä siellä kyttien älykääpiön-raiskaajan leveähkön selän takana OLETTE.

Teidät tulee AMPUA. Mitä pikemmin, sen parempi.
Jos Suomi muuttuu murjaaniksi, te kuolette. Plain and simple.


PAINAKAA KAIKKI tämä mieleenne, ja unohtakaa muu.

JOS... niin   SITTEN!...









Vittu jos Tavallinen Kansa joskus käsittäisi jostain jotakin ja sitten vielä VÄLITTÄISI ja sitten kaikkein utopistisin toiveeni; TEKISI SILLE yhdessä tuumin jotakin !!! WAU !!
Sitä edes minä, en osaa edes KUVITELLA. SE on jo jumalauta kaaaaaukainen haave se.

Sitten "se jokin" olisi IKUISESTI POISSA, ja kaikki voisi palata OMIIN henkilökohtaisiin toimiinsa ja  elämiinsä ja seikkailuihinsa ja vapauteensa ja yksilön Kohtaloonsa jne, kun mikään Kaikenkattava (kuten "laki" ja "politiikka" yms) EI enää uhkuisi KAIKKIALLA tuossa ympärillä, sysimustine ja noloine lonkeroineen.
Vitun ultradorkat liejurotat.




Minä olen niin pettynyt teihin ja elämään ettette saattaisi uskoakaan.
Minä ymmärrän Ukio Mishimaa ! Sen täytyi kouraista mahasta, sen kohtalon. SEKIN luuli, kuten minä nuorena, että nämä muut(kin!) ovat edes PASKAN väärtejä ja ajattelevat jotakin ja ovat sen kaiken takana mitä suustaan suoltavat, eivätkä pelkkiä vaistonvaraisia paskahousuisia säikkyjä elukoita, jotka luovuttavat HETI haaskansa jollekin suuremmalle pedolle.
Mutta toisaalta; ehkä näin ON parempi. Jos kerrran annatte Pedon tulla ja raiskata ja tuhota itsenne vain koska "byrokraatit" ja KYTTÄ ja naiset niin HALUAA ja uskaltaa ja kehtaa  jumalauta vielä KÄSKEÄ(!), niin hei.......kuolkaa !
Ehkä se on sitten vain niin.




Kiitti.















P.s Vai ettekste te tunne nyt mitään niiiiiin erityistä kiirutta !??! TässäKÄÄN asiassa ?! Hikoilenko MINÄ vain henkilökohtaisesti taas "ihan turhaan" ja syyttä suotta ?
Ei tässä nyt missään ONGELMISSA niinkään lilluta ja ei tässä nyt niin paljon PAREMMINKAAN voisi IHAN KAIKKI(!) mennä ?!

Otetaan vaan nääks ihan lungisti ja tsiigaillaan !
Kyllä tääkin taas tästä.















...kyllä kai juu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti