tiistai 30. lokakuuta 2018

Taistelulajien Typerimmät Typerykset

https://www.youtube.com/watch?v=y0ej13FX8oA
Kiitti vitusti; Suomikin pääsi tuolle listalle ! Ei jumalauta ja voihan vitun vittu !!
Ja VAROITUS !! jos siis katsot tuon, se sisältää NIIIIIN vitun naurettavaa ja myötähävettävää typerää typeryyttä ja noloa irvistytävää noloutta että saatat joko menettää useita satoja aivosoluja ja ehkä herätät naurullasi tai raivoisalla MITÄ VITTUA!!?!?!? karjunnallasi mahdolisen nukkuvan perheesi, tai voit ehkä pyörtyä silkasta naurusta tjns.

Olen nyt katsonut noita muutamina iltoina pari kolme jaksoa ja tuo on jumalauta jo niin karmivaa kuvamatskua etten kykene oikein sanomaan mitään, en edes kirjoittamaan....ai miin ...siis jumalauta lamaannuttavaa hävettävyyttä ja ultra-tason tyhmyyttä !!!

Olen naama niin irvistyksestä rutussa että se ihan treenaa ja sattuu naaman / naamaan.
HARVOIN, sitä saa näin kirjaimellisesti "kringeä" nähdä ! Ai jumalauta...
..tuokin vitun aivoton dorka ja hypernolo tyhmä vitun muulinsynnytämä zombi ^ mikä tuossa kuvassa on...ai Kristus...se siis on jo niin nolo "en nyt sano että olisin Bruus Liin reinkarnaatio mutta....olen kylläkin Bruus Lii!(n) reinkarnaatio!" vitun talipää että se erottuu jos ei edukseen, mutta se erottuu, tuosta lajitelmasta maailman ehkä tyhmimpiä ja häpäsyimpiä "ihmisiä".
Ja kuten näette se TODELLAKIN luulee OLEVANSA Bruce Lee !! Ei YHTÄ sanaakaan. Ihmettelen vain, paitsi sitä kuinka joku voi noin harhaisessa luulotautisessa itsepetoksessa rypeä (joka vetää HELPOSTI vertoja jopa Heedbärille!), sitä kuinka tuo muidu sai pidettyä pokkansa noin totaalisen hyvin, vaikka tuollainen naurettavan häiriintynyt käppänä hyppii ja pyörii tuossa kuin joku kehari kesäleirillä ennen nukkumaan menoa, katsottuaan Amerikan Ninjan telkasta.
Aivan. Vitun. Järkyttävää !

Vittu MÄ oon melko järkkynyt tästä !


Tuollaista EI pitäisi joutua näkemään !! IKINÄ !

Mutta onhan se toisaalta viihdyttävääkin.

Ja MUISTAKAA että se joku vitun "systema"ryssä mikä siinä homoilee niiden muiden känniläisten keskellä, HYVIN TODENNÄKÖISESTI edustaa Venäjän Armeijan TERÄVINTÄ ja kykenevintä kärkeä; ryssät ON alhainen ja muinainen ja koomisen epä-pätevä rotu. Ne saa neekeritkin näyttämään kykeneväisiltä paskantamaan ulos tai sisällä oikeaan paikkaan.

Täytyy vielä todeta että en voi kyllä IHAN varma olla etteikö tuo ^^ ...mikä ikinä tuo onkin, tuuheakulmainen Bruussi, olisi jonkinlainen sketsihahmo. Siis.. pakkohan sen on olla.... ei kai nyt kukaan jumalauta ihan TUON TASON pölvästi ole !?!?!? EDES tällä planeetalla....
...hei !?.....eihän ?!......


Ei jumalauta ja vittu ..... kiva nukkua nyt !


Kiitti (vitusti).

Ei vittu hei !?!?....MIKÄ tuo on ^^ !?!?.... Se on joku heikkomielisten-kodin höppänä joka on karannut huushollistaan, (sellistään), ja jättänyt pillerit purkkiinsa ja mennyt vetään "keikan Bruus Liinä" tjns.... emmä tiä....jukolauta järkkyä.
Voi raukkaa.

Voivoivoiv...voi ei.


No joo.Palataan.

Kiitti.
LISÄYS ! Jaa niin ja, katsoin tämän lähinnä ääneti, EN halua noiden superdorkien ääniä kiertelemään päähäni, niin nin siellä ihan viimitteenä(sic) taitaa olla ihan ite Vunakin Pave ! Hahahahaaa. Wau.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti