perjantai 12. lokakuuta 2018

Byrokraattien "laki"

MURSKASI, TAAS, kuten se on suunniteltu tekemään, yhden  Tavallisen Työssäkäyvän Suomalaisen. Eli se akka kun latasi Feissiin kuvan jostain vitun läskipäästä bensavarkaasta.
KEHTASIVAT jumalauta vitun kommunistimyyrätperseet lätkäistä SILLE sakot ja kaikki vitun sopulit mitkä kehtasi, tuli iltsikan kommenttien sekaan huutaan kuinka OIKEIN moinen on !!! Onneksi SUURIN OSA oli ihan oikealla OIKEALLA puolella asiaa, mutta aina löytyy noita vitun vittupäitä,  jos ei mistään muusta syystä niin vain ollakseen hankalia vittupäitä.


Mutta siinä on taas esimerkki siitä MIKÄ on "laki" ja KETÄ VASTAAN se ASE on tähdätty.

Vittu että "olisi kirveellä töitä", muttei kukaan tule kuitenkaan paikalle vaikka sovittaisiin että NYT huomenna mennään sinne tai sinne ja LOPETETAAN tämä "Järjestelmä™". Siellä kaikki vain ynisisi kotonaan. Siinä kaikki. SIKSI tilanne on mikä on.

Tottakai kyseisellä naisella / huoltsikkayrittäjällä on täysi ja sataprosenttinen OIKEUS julkaista sen VITUN VARKAAN, luultavasti manne, kuva  ja pyrkiä mobilisoimaan koko Yhteisö / Yhteiskunta sen vitun rotanpaskan perään ja samalla VAROITTAA MUITA että tuonnäköinen liikkuva koiranpaska saattaa käydä teilläkin varkaissa.
Mutta tämä ei haittaa VALTIOTA, joten se ei KIINNOSTA "lakia".
"Lakia" kiinnostaa ne jotkin vitun liettuan tjns huumekauppiaat, koska ne SAISI VOITTOA aikaan eli Kapitalismia eli BISNESTÄ, jos myisivät huumeita niille jotka ostaisivat junou....HUUMEITA.
Ja KAPITALISMI on SE mikä "ei sovi" "poliitikoille", sillä koska ovat loisia ja loiset ON siitä akuutin tietoisia mitä ne on ja että TARVITSEVAT isäntäolennon / olentoja,  niin nin  "bisness" saa "poliitikot" yms LOISET ja RIKOLLISET  säpsähtämään kuin Krusifiksi vampyyrin, koska se MITÄTÖI heidät ja tuon TUHANSIEN VUOSIEN IKÄISEN huijauksensa ja elämäntapansa ja oksettavan ja ultrajulman metodinsa ylläpitää RUMAA kuvottavaa fyysistä olentoaan, eli tämän "Järjestelmän".  Jota ILMAN, teidät on peloteltu LUULEMAAN ja USKOMAAN™,  tulee Kaaos & Anarkia, ja että ne on jotain PAHAA ja KAMALAA ja EI-haluttavaa.....junou; toisinkuin "laki" ja "politiikka" !


Ja ne huumetyypit sai vieläpä ihan uskomattoman raa´at Tuomiot, joita EI OLE IHMISILLÄ LUPA JAELLA TOISILLEEN(!!)!, mind you, niin nin NE sai sellaisen jyräyksen osakseen, TÄYSIN UHRITTOMILLA ja bisnekseentähtäävillä teoillaan, joilla ei olisi esim minuun tai sinuun kissanvitun paskankaan verran MITÄÄN vaikutusta, mutta sitten silittelivät taas jonkun vitun muunlaisen roiston päätä joka oli oikeasti TEHNYT jotakin, ne nyt muista mitä mutta se uutinen eli VALHE(!!), OPPIKAA NYT JO PERKELE, niin nin oli siinä sen kanssa aika samaan aikaan iltalehdessä, ja ihmiset kyllä noteerasikin asian onneksi !
Murhaaja / raiskaaja tjns sai jotain suklaakakkua ja pari tuntia yksin elokuvissa tjns, mutta joku yhdentekevä slaavi joka kärrää maahan jotain aineita mitä hyvin harva edes ostaisi ja käyttäsi; sai saatana 7 VUOTTA tjns  vankeutta !!
Tuollaiset Tuomitsijat ja jok´ikinen kyttä, ansaistsisi ITSE MINIMISSÄÄN tuon tuomion, mieluiten LOPPUIKÄNSÄ "linnaa". Muttei kukaan lähde heitä sinne pistämään sillä "...mikäpä pahan tappaisi" ?!
Ja suomessa on muutenkin niin kylmä ja karmivan epäinhimilliset olot muulloin kuin keskikesällä, joten ...parempi vain ALISTUA ja olla hiljaa kuin hiiri pumpulissa... jj...j-j-j-j-j..jojojojoj...jos vaikka tekevät jjooooooooskus sitten vähän jotain sellaistakin mikä olisi jotenkin minullekin tai sinullekin mieluista jne ja näin.
Törrötetään tässä vaan !
Tällästä elämä on ! Me synnyttiin palvelemaan Poliisia ja Valtiota ja Poliitikoita ja muita Saatanan Lapsia !


"NiillonOikeus!

#VankeusOnKunnia!


#KiitiTästäKaikesta!
Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti