tiistai 23. lokakuuta 2018

Kytät ja Hankis / "Hankamäki(kin) on idiootti"

Kävin taas Oikotiedon kautta Jukka Hankamäenkin blogissa katsomassa sen kolme(ko?) uusinta tekstiä.


Eli; jos olette saaneet sellaisen käsityksen että pidän Hankamäkeä erityisen Viisaana Miehenä tjns kun siihen aina viittaan, niin ÄLKÄÄ luulko niin ! Hankamäki on vain SUOMEN OLOISSA poikkeava koska saa sanotuksi ja hoksaa asioita mitä te tympeän tylsät keskiverto-heterojunttipulliaiset ette tulisi ajatelleeksi miljoonassakaan vuodessa (lainatakseni englanninkielistä sanontaa). Hankis on siis vain yksi sellainen harvinainen hahmo suomessa jolla on edes JOTAIN havaittavaa tajunnansisältöä ja toimintaa. SIKSI häneen "linkkaan" ja viittaan ja häntä siteeraan, mutta mikään erehtymätön hän EI OLE.
Ja nyt hän TODISTIKIN sen oikein osuvasti kun alkoi suorastaan saarnata kyttien ja "lain" PUOLESTA, vitun kalju idiootti-hintti, siellä yhdessä tekstissään.

Hän intoutui oikein julistamaan kuin jokin masokisti, kuinka kyttä "käskee!! eikä kysele! ni !" kuin pahimmanluokan "poliitikko" tai kerrostalon kyylä tjns morlokki mäntti idiootti ja alisteinen lammas joka haluaa muidenkin olevan vain lampaita ja alistuvan.
Hankis olisi kai hyvä muslimi tjns.

HA hahahahaa.

Mutta EI ! Hankamäki, "laki" EI KOSKE minua, eikä se koske sinuakaan eikä se koske YHTÄÄN. KETÄÄN.
Ja sen laatijat ja käyttäjät kyllä TIETÄÄ tämän, mutta koska "ei kukaan sanonutkaan mitään", se vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja  jatkuu, ad NAUSEAM !

Ja mitä SINÄ siitä hihkut, että "kyttä KÄSKEE!!" ?!?!!?!? Ikäänkuin se olisi jotenkin SINUN "valtaasi / voimaasi" vitun idiootti kommaribimbo ! Tuollainen on kuin lapsuudessa ne mulkut (kommunistit toisinsanoen) jotka ei osanneet erottaa OMAA omaisuuttaan jonkun muun omasta. Ja jos joku sain   vaikkapa. "Nintendon" tjns, se oli kuin Yhteinen. Vitun primitiiviheimolaiset.

Samaa taliaivoista jurakautista laumassa hönkimistä on "kytät ja laki"kin, joista tulisi päästä EROON HETI ! Aivan HETI paikalla, viipymättä ja niin pian kuin on milläänmuotoa mahdollista. VASTA SITTEN koittaa OIKEA "Sivistys"  ja VAPAUS yms. Ja jos teillä ei pyöri ITSELLÄNNE muuta päässänne kuin "ryöstö-raiskaus-murha-tihutyö-häiriköinti-ja-murhapoltto" yms niin minä en voi auttaa; VIKA   ON   TEISSÄ.
Ja SYVÄLLÄ !!! Sitä ei ihan äkkiä suorista mikä teissä on vinossa. Uskokaa pois !


En voikuin epäuskoisena hämmästellä näitä imbesillejä jotka YLISTÄÄ omaa alistajaansa ja sortajaansa ja vangitsijaansa ja vanginvartijaansa ja kurittajaansa ja vihollistaan. Mutta sellaista se ON kun uppoaa elämänsä varrella siihen turtaan yhdentekevään olotilaan ja mielentilaan mikä vaaditaan jotta tulee "Normaaliksi", eli LUOPUU  Itsestään ja Minuudesta ja Persoonallisuudestaan eli summa summarum; sielustaan ja tietoisuudestaan !

Siinä sinä häviät AIVAN. KAIKEN. Eikä koko maailmankaan omaksivoittaminen enää paranna sinua ja liimaa ehyeksi ja nosta ylemmäs, olet alhainen.
Alhaalta on vaikea päästä ylös !


Mutta tästä aiheesta on niin sanoinkuvailemattoman VAIKEA yrittää ihmisapinoita OPETTAA ja tietoisuuttaan suoristaa ja puhdistaa ja selkeyttää ja nostaa paremmaksi, etten edes yritä sitä kuvailla. Sanon vain että vaikeaa ON.
Teitä ei ihan tuosta vain "pelasta  pilarilta" !
Ei nimittäin TOD!

Ja seassamme riehuvat de facto MUTANTIT, ei T O D E L L A K A A N  ainakaan AUTA asiaa !
Ja päinvastoin; ne tekee KAIKKENSA ihan TAHALLAAN ==> JOTTA OLISI KYTTIÄ !!!
Sellaisia "rikolliset"  eli MUTANTIT   ON. Ne on TOTAALISIA ärsytyksenlähteitä ja kusipäisyyden absoluuttisia tiivistymiä ja nollapisteitä. TÄYTTÄ. VITUN. PASKAA.
Niin totaalista ruokotonta sontaa ja alkeellisen oksettavaa kuraa, ettei sitä VOISIKAAN keksiä, sen voi keksiä VAIN joko luoja tai sen varjoisampi puoli. EN MINÄ !

*

Mutta eniwei; te ETTE SANELE minulle, ja te ette sanele minulle että minä KUULUN johonkin mistä en ole edes KUULLUTKAAN ennenkuin tulin Julistetuksi sen Jäseneksi ("perustuslaki") ja te ette TOD sanele todellisuuden ja sen kokemisen RAJOJA minulle, tästä ei ole kahta sanaakaan, ei edes YHTÄ. Te ETTE SANELE minulle että joku  byrokraattien keskenään juonittelema lajitelma alatimuutuvia käskyjä ja saneluita ja muita hevosen perseitä koskee minua. Minua ei ole kuultu syntymäni jälkeen KERTAAKAAN !!! Ei siis KER-TAA-KAAN !
MIKÄÄN sellainen EI KOSKE MINUA, minkä laatimiseen ja mistä sopimiseen EN OLE osallistunut IKINÄ ja mitenkään, eikä se koskisi vaikka olisinkin.

Esimerkkejä siitä mikä KOSKEE minua(kin) on mm; nälkä, jano, kuolema, kylmä, kuuma, painovoima, tuuli, haavoittuminen, haavoittuminen sekä fyysisessä että henkisessä / psykoemotionaalisessa mielessä ja asiayhteydessä. Ja tämän tyyliset sekalaiset voimat ja muuttujat ja olosuhteet ja ongelmat.


*

Samalla luulisin että Hankamäki nyt vihdoin selvitti minulle yhden ainoa "mysteerin" jota olen pohtinut Poliisien suhteen ! Olen nimittäin yrittänyt saapua jonkinsortin oikeaan johtopäätökseen siitä, JOS ne siis KAIKKI on luettavissa samaan kategoriaan tässä(kin) asiassa,  sen suhteen että; onko kytät jonkinsortin häiriintyneitä idiootti tai jopa ultra -heteroita, vai onko ne jonkinlaisia "vitun homoja".
Luulisin  nyt että, juu, kyllä; ne ON siis  homoja.
Mutta siellä ON siltikin seassa, häiriintyneitä idioottiheteroita, ja häiriintynyt kyttä on 15:sta tapauksessa kymmenestä.
Se on yksi kyseisen elämäntavan VAATIMUKSISTA ffs ! Kuten absoluuttinen piinkova kovakalloinen kusipäisyyskin, ja halu ja häikäilemätön KYKY kiusata muita loputtomiin ilman MITÄÄN omantunnon tuskia tms. Kuten "poliitikotkin". Absoluuttista roskaa ja hävytöntä Satanistista Saastaa.

En malta odottaa että näemmä siellä Toisella Puolen !! SITTEN saatte Sanella minua vastaan !! HAHAHahaaaaaaaaaaaaaaaaa..aaaa ooh män.
SITÄ minä odotan kuin kuuta nousevaa.

En tiedä miksi te muut suostutte niin HELPOSTI siihen että teidät vain kaapataaan kuin jostain vitun lammesta joku vitun nuijapää, ja pistetään minigrippipussiin ja Julistetaan Kuuluvaksi tähän ja tähän ja tohon. En saata käsittää teidän alistuvia geenejänne, mutta juuri NIITÄHÄN tässä VILJELLÄÄN.
Te ette oli mikään ONGELMA; THÄT´S th point !


Minäkään en olisi mikään ongelma jos saisin elää rauhassa ja tasokkaassa seurassa, mutta olen tällä planeetalla.


No, mutta ...kuitenkin. Kuten olen sanonut, näin sen jo varhain lapsuudessa ettei näissä muissa OLE TIETOISUUTTA sisällä, EI ITSEÄ, ei muistoa KODISTA / hengestä, ei TAJUA mistään, eikä ylpeyttä sillä oikealla tavalla, eikä mitään URHEUTTA. Te taivutte helvetin vitun nilviäiset AINA ja HETI !
Eritoten jos NAINEN edes vain vähän VIHJAA, saati sitten jos joku oikein komentaa ! Sillä; pakkohan sitä on TOTELLA !! Sehän komensi !!


Jep, näin se menee.


#TeOotteViisaita!

#MÄtässäTyhmäOon!

#EtteTeOkommareit!


@Kaaos ja Anarkia

#KytätOnHyvii!

@SikojaTARVITAAN!


@ HAHAH AHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti