perjantai 19. lokakuuta 2018

USA:n Kansallispuistoissa Kadonneet

https://www.youtube.com/watch?v=GpLXD5xV_WQ

Edge Of Wonder video siis on kyseessä ^.

Lempiblogaajani sanoi jo joitakin vuosia sitten, ja oli näemmä siinäkin ihan 100 % oikeassa, että Amerikan VAARALLISIMMAT ja alkeellisimmat paikat, surmanloukut, on nuo vitun "kansallispuistot".

Siltä se näyttää. Sinne mennään vain "kuolemaan tuhansin eri tavoin".Sangen erikoista, ja siltikän ei yhtään yllättävää.
LISÄYS hetkeä myöhemmin.

JOS haluatte minun "mielipiteeni" siitä mitä on tekeillä, kun tuossa kommentissa mainittiin ne "Harmaat", ne mulkosilmäiset muukalaiset, NE.
Ne tuli minulle heti mieleeni ja sitten minulla välähti että ahaa, SE on SE SYY miksi nuo "puistot" on paitsi niin vitun hengenvaarallisia, mutta miksi niitä VIRALLISFORMAALI VALTIOHALLINTO PITÄÄ sellaisina ! SE on OSA niiden ja niiden mulkosilmien välistä SOPIMUSTA, eli sitä minkä takia Amerikan ja eittämättä Ryssänkin, Valtiot tai "syvä valtio", saa niiltä sitä unenomaista teknologiaa (joista on nämä meidän kännykät ja litteät näytötkin yms oikeasti peräisin ja takaisinmallinnettu ja tämän on joku jo myöntänytkin) ja vastineeksi NE saa nappailla sekalaisia ihmisiä tietyiltä alueilta. Esim uu.....empä tiä....missä ois hyvä ?...Joku sellainen alue mikä on kuin edelleen Jurakaudella, missä ei ole silminnäkijöitä eikä mitään teknologiaa, ei kameroita eikä mitään ihmisiä ja ihmisasutusta...mutta kuitenkin SUUUUNNATTOMASTI TILAA.... missä sellainen siis oikein voisi ol....KANSALLISPUISTO !Siinä on se "keissi" selvitetty, ja Tavalliset nauraa. Ja ovat TAAS väärässä ja tyhmiä, kuin nuo pakkopalautuksia vastustavat kiljuvat imbesillit kommunistiksi nahistetut vitun idiootit.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti