sunnuntai 14. lokakuuta 2018

"Fox Nyys"

Näin juuri tuubissa tuon häikäilemättömän Amerikkalaisten paskanjauhajien videon. Siinä yritetään sanoa, siis sen nimessä jo -en katsonut itse videota-, että Kanjeee ei "edustanut ketään, siellä valkoisessa taossa".

Minulle tuo väläytti nanosekunnissa mieleen sen mikä teidän KAIKKIEN kannattaisi ymmärtää ja muistaa ja sisäistää jne, eli että; ERITYISESTI Amerikassa, mutta myös ihan KAIKKIALLA muuallakin, "media" ja "journalismi" ja "Uutistoiminta" ja "lehdistö" ovat elinkeinoja.

Ne on alhaisten ja laiskojen ja moraalista täysin vapaiden TYPERIEN ja ylimielisten vitun NAHJUSTEN suoja"työ"paikkoja, joista käsin levitetään TAHALLAAN VALHEITA ja rakennellaan kertomusten kudelmia joita TE  Suuri Yleisö, olette sitten liian tyhmiä sivuuttaaksenne vain TÄYSIN. Kuin kadulla kailottavan vasemmistolaisen hullun.


Vittu että KEHTAAVAT. Sitä  ei voi lakata ällistelemästä kyllä. Mutta hei; "rikollisen" "tajunta" ja mielenlaatu.......se on jotain niin ajatuksettoman tyhmää ja umpikieroa ja ultraitsekästä ja kahjoa, ettei sitä voikaan tajuta. Sen enempää kuin millaista ON, todella, olla kissa tai koira tai käärme tai kala tjns.


Ei edes Supernekru kelpaa "Uutisille" ! EI !! Kun kyse on Trumpista, eli Amerikan ylivertaisesti MAHTAVIMMASTA Johtajasta TÄHÄN MENNESSÄ, niin ei se nääs käy ! Pitäähän tihrusilmäisten rillipäisten nyhveröjuutalaisten "lehtimiesten" ja muiden heittelehtivien ja valjaissaan rimpuilevien vasemmistolaisten räyhähenkisten vähäjärkisten älykääpiöiden kommarien päästä parahtamaan tämän tästä !
Typerä ja vähäinen ja alhainen ei PYSTY pitämään "mölyjä mahassaan". Se on tyhmille MAHDOTONTA. Ja niiden ehkä ÄRSYTTÄVIN piirre / puute.

Vasemmistolainen on TYHMÄ, ja juutalainen PAHA.
Jutkut toisin kuin vasurit TIETÄÄ kyllä ihan täsmälleen ja tasan tarkkaan, tämän maailman näkökulmasta, mitä tekevät ja MIKSI.
Vasurit on siinä vain kuin koirat jaloissa, jotka vouhottaa mukana vaikkeivät edes ymmärrä mistään mitään.

VITTU mikä Saatanan keitos !


Eniwei, muistakaa että nämä kaikki "Uutiset" on PELKKÄÄ teatteria ja ajanhukkaa ja VALHEITA. Valehtelijoiden Heimosta alunalkaen kotoisin. Eritoten nykyään.
Mutta onneksi luoja muisti meitä netillä !! Ai herran perkele ja luojan kiitos !!

Ilman nettiä olisimme, tai olisitte, hukassa !

Minä olen AINA tietoinen, mutten voi luottaa siihen että juuri kukaan muu on.Kiitti.


P.s "byrokraatit"  yms  MEGAinhottavat LOISET   INOHAA nettiä, sillä se tarjoaa kaikkea mitä ihmiset  OIKEASTI ja ITSE haluaisivatkin joka tapauksessa, eikä sitä voi mikään ja kukaan ja yksikään "Viranomainen" paimentaa ja valvoa, joten heidän haitallisen hyödyttömät Muiden Ahdistajan -geeninsä  menee hukkaan.
O N N E K S I !!Taaskin; kiitos Luojalle netistä !

Thänk Fak !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti