sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Hankamäkilinkki 21.10.2018

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2018/10/dialektiikan-pimea-ydin-sananvapaudella.html

Näin ^ puhui Hankamäki(kin).

Hyvä hyvä.


Minäkin otan nyt vapauden taas siteerata Hankistakin vähän...
"Sensuuri ei ole vain poliittinen tai viestinnällinen käsite, vaan myös psykoanalyyttinen. Teoksessaan Johdatus psykoanalyysiin Sigmund Freud kirjoitti sensuurista, joka ei ole psyykelle hyväksi, kun ajatukset alkavat kalvaa ihmisiä heidän sisällään. Jos ei jostakin pidä, se täytyy voida sanoa ulos, sillä ilman tätä ihmisoikeutta emme saa tietää, mitä toisistamme ajattelemme. 

Sensuuri on sivistymättömyyttä ja kyvyttömyyttä käsitellä tai sietää kognitiivisia ristiriitoja. Siinä mielessä yhteiskuntamme vallanpitäjät ja oikeuslaitos ovat dynamiittityhmistyneet peruuttamattomasti, häpeämättömästi ja anteeksiantamattomasti.

Brutaalius ei ole tietämättömyydestä vaan välinpitämättömyydestä syntyvää tyhmyyttä, ja siksi niin sanotun EU-eliitin, puupääjuristien ja älymystönä esiintymään pyrkivän toimittajakunnan ylenkatseellisyys ja ylimielisyys ovat muuttuneet sietämättömiksi. ".Yksi sangen yksinkertainen SYY tyhmyyteen on NAISTEN ja eritoten TYTTÖJEN  änkeminen joka vitun paikkaan. Ja se että nykyaika päästi kaikki heikkolahjaiset AIVAN.  LIIAN. HELPOLLA.
Elämässään, an sich.


Siksi kaikenlaiset idiootit ja lapset kävi mm ITKEMÄSSÄ jossain VITUN "cheekin" loppukonsertissa, vaikka siinä ei ole kertakaikkiaan MITÄÄN valitettavaa ja itkettävää tms, siinä vaan joku vitun "Jare" lahdesta käveli pois lavalta ja lopetti sölköttämisen. Se EI OLE mikään vitun syy ITKEÄ, helvetin vitun apinat !

Timantit toki on MELKO ikuisia tai pitkäikäisiä, mutta tshiikki EI OLE mikään vitun timantti ! Korkeintaan kovan paineen muovaama möykky silkkaa isoleukaista aasialaisveristä typerää hönöttävää monotoonista tunkkaista vitun paskaa.
Surkeaa suomalaista "nykymusiikkia".

EI siis, toistan, timanttia.


TAKAAN että mikään VITUN Tshiik EI tule löytymän "Rakastetut Klassikot" levyiltä tulevaisuudessa.


Mutta eniwei, ompahan mennyt absurdin kuvottavaksi tämä nykyaika. Ja en enää oikein jaksa uskoa että kaikki vasurit on VAIN tyhmiä; kyllä ne on ihan silkkaa PAHUUTTA jo tässä vaiheessa, ja meidän tulee totisesti ITSE ne sitten kammeta sieltä "valta-asemastaan" ylös.

Minä en katso "vallan" sijaitsevan YLLÄNI vaan ALLANI, minua puntista kostonhimoisesti alaspäin repien. Eikä teidänkään pidä AJATELLKAAN että valta on YLHÄÄLLÄ !!
VAIN     ALHAISET  ylipäätään HALUAA  komennella muita, eli valtaa. Tai sitten kuten Trump, joku parempi saatuaan tarpeeksi pahuuden pyrkimyksestä alistaa muut lopullisesti ja täydellisesti. Silloin hyväkin joutuu TURVAUTUMAAN siihen "peliin" saadakseen edes jonkin otteen demoneista.

TÄMÄ tas juontuu Väestön ylimalkaisesta heikkoluonteisuudesta. Jos kaikki olisivat itsenäisiä ja suvereeneja ja itsetietoisia ja urheita ja rehellisiä jne, Jumalan Lapsia vs Saatanan Epäsikiöitä, ei heitä TARVITSISI kenenkään ohjailla ULKOAPÄIN mitenkään. Mutta reppanoita olette ja raasuina pysytte.
Hankamäkihän tästä kirjoitti loisteliaasti tästä homo ja hetero PERSOONALISUUDEN ja sikäli myös aivojen rakenteen  erosta. Homo on lyhyestisanoen kuten MINÄ eli SUORAVIIVAINEN ja sisältä ===> ULOS  maailmaa katsova, siinä missä hetero taasen on umpityperä LAUMAidiootti joka katselee ULKOA SISÄÄNPÄIN ja hyväksyttää ITSENSÄ ja kokemansa olemassaolon ja näkemyksensä ja tunteensä kuten naaraskin; LAUMALLA.Mikään ei yökötä minua kuten AJATUSKIN tuosta ^!!! Ja SIIHEN meidät KAIKKI halutaan PAKOTTAA.
SE on  NAARAAN impulssi.
Se EI OLE mikään helvetin Taivaastasäteilevä Pyhä Tahto; se on NAISTEN  VALLANHIMOA yli ihmisapinakatraan.


Plain and simple.Se on KAHLEIDENNE ääni vitun umpityperät itsenneunohtaneet miniatyyrisieluparat. Ja kusipäät ääliöt.HAISTAKAA KAIKKI VITTU !!

Jumalauta että alkoi taas jo ärsyttää perkele.
#PommittakaaSuomi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti