lauantai 27. lokakuuta 2018

Soomenkeeli

iltalehti.fi/kotimaa

Ei yllätä lainkaan. "Jengi" ei vaan tajuu, vaan länkyttää suomlanniksi, eli lähinnä huonoksi ja älyllisesti MEGAlaiskaksi enkuksi.

Kuten "ignoorata" ja "stalkkeri" ja "smuutti" ja lukemattomia muita typeriä mauttomuuksia.

Ja sitten on tuo iänikuinen VITUN Ruotsi !!
Minä en vain kertakaikkiaan käsitä MIKSI sillä on MINKÄÄNLAISTA asemaa yhä edelleen nykysuomessa !!! Jumalauta jos jostain pitäisi sanoa että "hei kamoon, nyt eletään sentään JO vuotta 2018!" niin siitä !!
MIKSI Kristus vitun perkele SUOMESSA puhutaan SANAAKAAN ruotsia !?!? MIKSI se on vittu "Virallinen Kieli" ja pitkin kylttejä ja tekstityksiä elokuvissakin jne jne jne jne !?!?

Samasta syystä kuin miksi suomalaiset "poliitikot" on paskahousuisia visiottomia muuleja; ne on keskinkertaisia tyhmiä lantapulliasia juntteja - jotka silti ilmiselvästä nahjusmaisesta vähäisyydestään huolimatta, kuten Heedbärikin, haluaa punkea eteen ja olla edessä jne.

Suomalaisista, it seems, ei vain ole olemaan KESKENÄÄN, ainakaan mitenkään toimivasti. Te olette vain kertakaikkiaan liian tyhmiä, liian nuoria sielunraakileita, liian känkkäränkkä-ärtyisiä junttiheteroita ja "jos en mäkään niin et säkään!" Jantelaki paskapäitä kommunisteja ja ylipäänsä vain pikkumaisia ilkeitä takakireitä tympeitä mielikuvituksettomia mulkkuja ääliöitä !!!

HAISTAKAA VITTU !Ja MUISTAKAA että TE PILASITTE suomen !!! TE olette ne jotka OTTIVAT MaMut, te olette ne jotka täällä on tehneet kaiken, sittemmin sodan, KAIKEN tuhon ! MaMut vain käyttää sitä hyväkseen; se ongelma ON JO, ja se on kuten olen sanonut USEIN, TEISSÄ.
Sisällänne, se olette TE !

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti