lauantai 13. lokakuuta 2018

Suomilehmä pökäleen kera

Näin yksi päivä sellaisen akan jolla oli nekrunpoikanen sylissään.
Tämä tapahtui kai jo loppukesästä mutta en saanut tätä kirjoitettua aiemmin.

Eli yhteen kauppaan tuli sellainen vitun häiriintynyt ja seonnut idiootti jolla oli vaatteet kuin räikeimmillä Afrikkalaisilla neekeriämmillä jotka haluaa AFRIKASSA(!) oikein EROTTUA joukosta räikeällä pukeutumisella, ja sylissään nekrunpoikanen typerän ja kuvottava käkkäräisen pikku paskapäänsä kera.


Tai ainakin luulisin että se oli nekrunpoikanen, mutta voihan se olla että se oli vain todella tuhti paskapökäle ?!? Miksi tosin kukaan kulkisi paskaläjä sylissään ympäriinsä ?! Ja tulisi sen kanssa kauppaankin ja näin ?!
Mutta toisaalta; miksi hevon vitussa KUKAAN kulkisi NEEKERINpoikanenkaan sylissään !??!

En tiedä kumpi on moitittavampaa ja typerämpää ja pidäkkeetömmämmän mielisairauden selkeä merkki, noista kahdesta "skenaariosta". Kulkea mininekru tai kulkea iso paskapötkö -  sylissään.

Joilla molemmilla yritetään vieläpä viestiä kaikille katsojille että "hah! KATSOKAAS!! Minä olenkin NÄÄÄÄÄÄÄÄIIIIIIIN Edistynt ja Ihmis-Ystävällinen ja neekerikään ei meinaa mitään ! Minnuu ei hävetä kulkee edes neekeriksi pukeutuneena ja neekeripaskantama poikanen sylissäin! hah! ".

Thät dount impres mii ädool !


Minä vain inhoan. Minä näen sen rullaavan ja minä inhoan. VIHAAN ja inhoan ja halveksin ja myös SÄÄLINKIN kyllä. Ei tuollaisella ole juuri ketää kotona, joten ei sitä VIHATA tarvi.
Keharithan TEKEE mitä typerimpiä juttuja ja pitää mitä järkyttävimpiä ja myötähävettävimpiä ja typerimpiä mahdollisia ääniä jne, joten ei se sinänsä kyllä yllätäkkään nyt kun ei ole enää varsinaisesti Mielisairaaloita, että tuollaista jälkeä tulee ja syntyy(!) kun hullut  voi kulkea pidäkkeettömän vapaasti ja tuoda sulan hulluutensa YLPEÄSTI esille.


En tiä sitten, ehkä tämä jo Rasismia™  mutta tuollaisia ei pitäisi päästää kauppaan sisään. Kaupan ovia pidemmälle. Kuten koiratkaan ei saa tulla kauppaan, niin ei saisi myöskään somalit ja neekerit yms, vaan niidenkin tulisi venata siinä ovenpielessä maksimissaan, tai jossain vähän kauempana, kuten missä mopot ja sen sellaisetkin yleensä on sijoitettuna.

Mutta tämän halusin vain tuoda esiin, kuten se typerä vitun ämmä sen ison pökäleensä.

Tässä kaikki.P.s Se paskakasa oli käärittynä sellaiseen vitun tyynyliinaan tai lakanaan tjns, millaisissa äidit on todentotta, kannelleet lapsiaan jo tuhansien vuosien ajan. Eikä missään modernissa länsimaisessa sellaisessa vartavasten tehdyssä hihnajutussa tai mikä se nyt on.
Vaan kankaaseen käärittynä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti