sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Mutantti Markus...just.

....komeeta....


Voi Kiasus Vittu.  Ihan hyvin äijä, tai mikä vittu lie, vetää.
 HAHAHAH AHAHAHahahaaaaaaaaaa.

AIVAN yhtä vitun karmean näköinen hirviö kuin se omasta mielestään kovinkin TYYLITAJUINEN ja KAUNEUDENTAJUINEN vitun kammotus "kirkkoherra" tai kirkkorouva tai kirkkokummajainen tai mikä vitun papinkuvatus se olikin, mikä oli siinä ohjelmasa missä naurettiin niille kaikenlaisille hörhöille, jotka oli kuin poikkileikkaus "Vasemmiston Äänestejäkunnasta".

AHA AHahhaaaaaaaaaaaaaa.


Ei vittu kovin pysäyttävän JÄRKYTTÄVÄN näköinen örvelö tuo ^ ??! Saa nuo ^ ylläolevat lantakuoriaiset näyttämään "disainin" absoluuttisilta mestariteoksilta ja kaunottarilta vailla juuri mitään vertaa. Itse asiassa voisin jopa väittää että saa tuon niiden pyörittämän paskaläjän näyttämään verrattaen mukaansatempaavalta ja puoleensavetävältä ja miellyttävältä ja virvoittavan tyylitajuisen ihanalta ja mukavalta ja kauniilta.
Soini-sika löysi nyt itselleen melko varteenotettavan kilpailijan Groteskein Rumilus Helvetistä Tännepäin kategoriassaan, missä edustelee toistaiseksi melko rauhallisissa ja suvereenin itsenäisissä tunnelmissa. Muttei enää kauaa ! Karsinassa tulee kuhisemaan.

THah aahahahahaHAH AhAHAHAH AHAHAaaaaaaaaaaaa.
Vittu tuo Helvetin Hyypiö on kuin, hah(!) "kuin", jokin metamfetamiinin ja ketamiinin avulla ydinsodasta selvinnyt "entinen raivohullu transvestiittimutantti", joka nyt elää täällä pintamaailmassa "ihan muina miehinä". Tai mikä ikinä tuo onkin olevinaan, tai jopa ON. En osaa kyllä ihan varmaksi sanoa, eikä osaa se kyllä itekkään. Thät´s fo deeeeeeemmmn shöö !

Se on KUIN jokin Leningraadin ratapihan kummitus, tai jokin höyrypäinen erakko joka ei enää välitä mistään kilin vittuakaan ja joka elää viinasta ja jugurtista ja pyhästä VIHASTA jossakin hökkelissä ja välillä junanvaunujen seassa ja talvisin  linnassa.

En tiä sitten..... ?....mitä vittua sen poskille on oikein käynyt ja tapahtunut !?!? On kuin se olisi polttanut ne jotenkin ? Mutta toisaalta, en minä tiedäkkään miten ydinsodan runtelemat mutantit aikaansa käyttää. Voihan se olla ihan hyvinkin että se on jopa ihan ITE polttanut silitysraudalla ne tuollaisiksi paljon normaalia tyylikkäämmiksi ? Vaikkei siinä kyllä näy mitään niitä reikiä / ympyröitä mitä ainakin höyrysilitysraudoista jäisi .....?!.. pistää miettimään....

Nähkää tuo unissanne !


Kiitti.P.s taitavat käsittääkseni "vihreät" hakea "puheenjohtajaa".........kunhan nyt vain sanoin.....


....EEEIII mitään, sanoin vaan.


P.s 2 Tuo on melko varmasti muuten Stalinin reinkarnaatio ! Ehkä TUO on OSA sen rangaistusta !? Olla tuollainen ja näyttää tuolta ?! En tiä. Ehkä.

P.s 3 FAKTA on että sen on, elukka paran, riivannut jokin sekopäinen idiootti demoni, joka ei SEKÄÄN, itsekään, tiedä oikein miten päin olisi ja MIKÄ olisi ja mihin mennä ja mitä tehdä jne.

En kyllä voi siitä sitä torua, c´est la vie.


Eikä tuokaan hyypiö minua HAITTAA ^, muttei se mikään kovin khuulikaan kyllä ole, täytyy myöntää.
Kohtahan sitä kuullaan Vain Elämäässä toki, lähes varmasti. Mutta venataan sitä ja sen vaatemallistoa ja parfyymiä ! Ja "Päivärinnan" mooooOOOUUUkaroivaa haastattelua jne.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti