sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Ilmastofasistit VAATIVAT TAAS Helsingissä

Linkki <===

Jaaha, siellä on taas Stadissa häiriköineet ja julkisesti vähän "kokoustaneet" kaikki kiljuvat idiootit ja helpostihöynäytettävät avohoidon vajakit ja muut riehakkaan vähämieliset säpsähtelijät.

Nyt huudetaan kuten 18000-luvullakin jo, että NYT!! NYT !! NYT !! NYT on pakko !! Jne jne... en tiedä MITÄ ihan exäktli ne luulee ja haluaa että byrokraatit voisi tehdä ja tekisi, sille että planeetan ilmasto käy läpi MUUTOSTA. Kukaan ei osaa ajatella senkään vertaa että HEI ?!....ehkä se muutos....onkin....===> PAREMPAAN !!?!?

Mutta kun on tyhmä ja vähä-älyinen ja tulee nopeasti totaalisen vääriin johtopäätöksiin, kuten typerän aivoilla AINA tullaan, niin noin siinä käy. Sitä turahdetaan kuin märkä pieru tuonne ihmisten sekaan inhottamaan ja VAATIMAAN. Siinä ne on kyllä hyviä, vaatimisessa.


Ei muuta kuin konarilla sileeks koko vitun porukka niin Suomi puhdistuu jo kummasti ! Sitten vielä mannet ja mamut ja a-vitun-vot !

Suomi on puhdasta kuin puhdas lumi. Ainakin visuaalisesti, en tiedä kuinka puhdasta lumi lopunkaiken oikeasti varsinaisesti ON.



Luultavasti nämä kääpiöaivoiset ääliöt VAATII että kaikilta viedään enemmän vapauksia ja "ylellisyyksiä" ja rahaa ja että kaikki joutuisi HEIDÄN NEUROOTTISEN TYPERYYTENSÄ takia elämään kuin joku vitun intialainen katurotta tai Afrikan apinaakin muinaisempi ja vähempi nekru, ja syömään  pimeässä ilman sähkövaloa, jotain vitun turvetta ja hyönteisiä ja paskantamaan kuin jokin vitun rotta, sisälle ! Eli elämään kuin perus neekeri / ei valkoinen.


Ei tasan muuten vetele koiranpaskat !!

Ei nyt, eikä koskaan.








P.s Jos ählyt aiotte räjäyttää suomessa jotakin; olkoon se Helsinki ! KUKAAN meistä muista ei juurikaan välitä tai korviaan lotkauta. Jollei siellä ole joku josta joku meistä jostain syystä välittää. Seassa.


Jos räjäytätte "eduskunta-talon" minä haen kebabin jostain räkälästänne !






Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti