tiistai 30. lokakuuta 2018

"E.T" linkki ja PIIIIIIIIIITKÄ kirjoitus "Anarkiasta"

http://euvostotaivas.blogspot.com/2018/10/lakkautetaan-eduskunta.html

Juuri kun olin aikeissa kirjoittaa vähän vastaavan kirjoituksen, ja olen tuota kyseistäkin teosta ^ ajatellut itsekin melko tuossa muodossa, kuin mikä tuokin tekele on. Niin nin siis juuri kun piti itsekin niin tuokin ^.
Eli MINÄ olisin sanonut vain niin että, kai te itsekin käsitätte ettei niin voi OLLA ja jatkua, että elämä on tällä planeetalla siinä muodossa että tänne synnytään  Jonkun Toisen Orjaksi ja VANGIKSI. Ja tämä Joku Toinen käyttää "Poliisi Viranomainen" nimistä jengiä totaalisia älykääpiöitä seinähulluja raiskaaja-imbesillejä sosiopaatteja häirikköjä pitämään itsensä erillään OMIEN TEKOJENSA VASTUUSTA  ja pakottamaan KAIKKI MUUT elämään kuten ITSE SANELEE. Kai te nyt saatana TÄMÄN VERRAN käsitätte että NÄIN. EI. OLE. OIKEN. Ja ettei näin voi JATKUA ?!?!

Ja tuo "Edustuksellisuus" tarkoittaa "esiliinautta", se tarkoittaa "esivaltaa", se tarkoittaa "hallitsemista" ja paimentamista, se siis TARKOITTAA ettei ne "edustajat"  usko ja luota toisiin ihmisiin, ne pitää teitä NIIN vitun typerinä että ilman HEITÄ te katoaisitten jossakin Kaaoksen ja Anarkian Tuhomylväyksen Maelströmissä alta aikayksikön.

Ne LUULEE että HE on niitä jotka TUOTTAVAT asioita ja palveluita ja pitävät maailmankin pyörimässä jne jne jne jne ad absurdum.
He kuitenkin OVAT nimenomaan tuon kaiken VASTAKOHTA ja niitä jotka ESTÄVÄT ja VÄHENTÄVÄT ja HIDASTAVAT ja TUKAHDUTTAVAT ja MITÄTÖIVÄT ja VARASTAVAT ja "takavarikoivat"   TUOTTEITA ja PALVELUITA yms jotka ihmiset LUONNOLLISESSA OLOTILASSA ITSE tuottaisivat itselleen ja toisilleen, he ovat siinä välissä "säätäviä" (todentotta!) mulkkuja kusipäitä ja välistävetäjiä ja juutalaisia LOISIA ja varkaita, "rahanlainaajia temppelissä", he ovat pelkkiä  asioiden manipuloijia ja VALEHTELIJOITA.
Ihmisapinat ovat vain TOTTUNEET heidän alamaisuuteensa ja heihin, ja niistä eroon pelkästään pyrkiminenkin tuottaa siksi TUNTEEN (josta olisi vain päästävä yli) että "tämä on kai väärin ...?... mitä minä oikein teen?..." jne.

Mutta sinä ET VOI "turvata yksin heihin...".
Se EI OLE näin; "♪♫turvata voin yksin Poliitikkoon...♩♬".

ONNESI EI OLE olla "poliitikoiden" kourissa.


Muulilauma tosin TULEE OLEMAAN hyvin VAVAHSTI "Anarkiaa" VASTAAN, heille on "treenattu" se tässä viimeiseiten 500-sadan vuoden aikana niin vahvasti päähän ja juntattu se sinne alitajuntaan asti että "se on PAHAA!! käkäkäKÄKÄKÄKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK!" ettei kukaan juurikaan USKALLA ottaa RISKIÄ että ehkä...toimiskin kuin junan vessa ! Jolloin kaikilla olisi melko mäntti olo kun on olleet alisteisena viimeiset vuosisat putkeen ihan totaalisena nynnynä ja minä lie muuna.

AJATELKAA joskus jotakin !! Hei !?
Aatelkaa vaikka sitä ettei NORMAALI ihmiset contra Valtion Mulkut / kytät ja "rikolliset" (mutantit), TEE TOISILLEEN yleensä YHTÄÄN MITÄÄN. Ei MITÄÄN.
Toistan, ja LUE; MITÄÄN. YHTÄÄN. VITTU. MITÄÄN.

Naapurit tuskin tietää toisiaan edes naamalta, saati sitten että sitä ajateltaisiin 24/7/356 "kuinka parhaiten ryöstää tuo mulkku sokeaksi ja raiskata sen koira ja tappaa sen lapset ja sytyttää sen talo tuleen ja mennä sinne liekkien sekaan katolle yläkroppa paljaana karjumaan Anarkialippua heiluttaen ja viskellä samalla polttopulloja tuohon kadulle ja pihatielle....MITEN ?!?!".

Minulle ei tulisi MIELEENKÄÄN. Minä olisin aikanani todennäköisesti vain pelannut Battlefieldiä tjns, ja ehkä rakentanut sekalaista, jos voisin TIETÄÄ ettei sitä RYÖSTÄ kukaan eli VALTIO, ja tule OMIMAAN ja sanomaan että "ET sä noin VOI tehä!".
Jaa...ok....exkiysmii mutta; MIKSI en !?

Miksi esim Amerikkalaiset VOI tehdä kaikkea ?! Takapihallaan vaikka oman vitun helikopterin. SE, ON, Kaaosta ja Anarkiaa. Ja en ole kovin usein kuullut siitä seuranneen MITÄÄN, en ongelman ongelmaa, KENELLEKÄÄN.
VAIN Valtio siitä saa näppylöitä koska ei voi HALLITA ja OMIA sitä ja saada siitä vallan lisäksi RAHAA. Joka tosin ON YHTÄ KUIN VALTA joka tapauksessa.

SUUUUUUUUURIN, by far, HUOLI mikä Tavallisilla Ihmisillä on Anarkian suhteen on sangen itsestäänselvästi tietenkin mutantit. Eli "rikolliset". Tähän en voi kai sanoa muuta kuin että; jos teistä ei ole keskenään itsestänne pitämään mutantteja aisoissa ja jos ette osaa LIITTOUTUA niitä vastaan ja METSÄSTÄÄ niitä SUKUPUUTTOON, niin ehkä teidän onkin parempi vain pysyä kahlittuna selissänne. Antaa kyttien hoitaa, ne on ITSE ihan yhtä kovakalloisia ja hengenvaarallisen häiriintyneitä ja piinkovia ja tunteetta syntyneitä kammotavia omituisia poikkeamia. Ei MITÄÄN minkä kanssa ihmisen tai SIELUN(!) pitäisi joutua IKINÄ olemaan tekemisissä.
Ja ne KAIKKI kärsii yhden tai toisen sorttisesta "isä ongelmasta". Se on sangen säälittävää hetero-oidipaalista draamaa.

Eikä kai mikää estäisi niitä jotka nyt ovat "Poliiseja" toimimasta MUTANTTIEN VASTAISENA iskujoukkona myöskään anarkiassa !??!?!?!?!?!? Vai VALITTAISIKO joku jos joku Mutantinmetsästäjä  teilaisi pari myymälävaras-pyörävaras-raiskaaja mutanttia !?!?
Minä myhäilisin melko tyytyväisenä jossain kulmantakana, seuraten teitä tyhmiä ja pullistelevia, sivusta ja turvasta.

Jos te osaisitte ITSE rajoittaa itseänne, mitä Hankamäki sanoo että "heterot" EIVÄT osaa (koska perus valtavirtaheteron ei ikinä TARVITSE olla itsetietoinen maneeriensa ja minänsä ja tunteidensa yms kanssa, hänelle ei vain kertakaikkiaan kehity sellaista omaa ITSEÄNTARKKAILEVAA minää), ei TARVITSISI olla kertakaikkisesti MITÄÄN "valvontaelintä". Minua ei tarvitse valvoa kenenkään koskaan, minuun voi luottaa kuin muuriin ja vuoreen ja kuolemaan jne jne jne. Enkä minä länkytä tyhjästä kuten te, minä pidän AINA ja muuttumatta joka ikisen sanani ja lupaukseni, enkä lupaakaan mitään jollen tiedä että pidän ja voin pitää -sen. Ja tämän vaatimustason TULEE OLLA AINUT ja eksklusiivinen ja taipumaton. Jos et pysty siihen, kuole. Vitun kurja rakkikoira. Olet ruokotonta ja laadutonta kurjaa idänpaskaa siinä keississä, eikä sinusta tule olemaan muuta kuin sydänsuruja typerälle vitun ämmällesi ja tuhoat myös lapsesi siinä samalla, saatanan kiveksilläajatteleva Saatanan ilkiö.


Se siis OLETTE TE !!! IHAN ITSE. Jotka JO VALMIIKSI   >> AJATTELEVAT << YLIPÄÄTÄÄN jotain kammottavaa ja pahaa ja kaoottista jne Anarkiassa. MINÄ EN.
Minulle se tarkoittaa siunauksellista ja ihanaa ja IHMISARVOISTA ja kunniallista ja rehellista ja VAPAATA luonnollista asiain ja olo -tilaa, ilman mitään niskaanhengittäviä kiusaajien jengejä ja muita "Meillon Oikeus Tähän!" kusipäitä  paimentamassa, kun eivät osaa olla niin tekemättäkään.

Ja suurimmaksi  osaksi  "Kaaoksessa ja Anarkiassa" sitä elettiin EnnenWanhaankin, suomessakin., Toki oli jotain vitun "vouteja" ja "nostoväkeä" ja "raappahousumiehiä" ja mitä lie isomahaisia mursuäijiä kurmoottamassa sitä mikä on NAARAILLE epämieluisaa, kuten esim älykäs ja vapaudenjanoinen nuorimies, ja jolla on keskivertoa enemmän tietoisuutta ja suunnitelmia ja unelmia yms.
Ja YLPEYS ja itsetietoisuus ja sen sellaista. Kunniantajua jne. Jota nainen HAL-VEK-SII. VIHAA ja inhoaa ja HALVEKSII. Nainenhan jostain syystä NAURAA miehen ylpeydelle, minulle TODELLA jokapäiväisen tuttua. Halki laiffin. Ällistyttävän harvoja poikkeuksia siihen on. Ehkä vain kiimaiset teinixet on sellainen mahdollinen poikkeus. Mutta niistä TULEE ennenpitkää samoja haaskoja kuin niistä vanhemmista ja kuvottavan muodottomista happamista lehmistä.
Joilla ei ole enää mitään määriteltävää ja tunnistettavaa fyysis-geometrista muotoa an sich, vaan jotka ovat kuin jokin jatkuvasti ailahteleva ja joka suuntaan yht´aikaa repivä ja laajentumaanpyrkivä inhottava läjä TYPERÄÄ vitun selluliiittista taikinaa ulkoavaruudessa missä voi (ainakin koettaa) venyä yhtäaikaa joka suuntaan yhtä suurella voimalla.

MIKSI joku haluaa moisen typerän komentelevan vitun loisen ja hiivaisen vitun, loppuiäkseen no less(!!), itseään RASITTAMAAN.......ai miin; sitä edes MINÄ en ymmärrä !
Ei edes Itte Ändi Vitun Mäkkoi ole tästä POIKKEUS !

"Harva meistä on rautaa..."

* * * * *


Eniwei.

Tässä oli tämän se long än short.

"Edustuksellinen Demokratia" ON tullut tiensä päähän, katsoo sitä miten vain. Ja nykyihmisillä on HALUTESSAAN, nyt niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin rajattoman paljon tietoa netin yms ansiosta ja nykyihminen ON JO(!!) niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon "tiedotetumpi" asioista, kuin kukaan IKINÄ(?) ennen, sikäli kun tiedetään, että nykyihmiselle olisi myös räikeästi realistisempaa ja helpompa heittäytyä "anarkiaan" kuin yhdellekään muulle Sukupolvelle ennen. Amerikan synty mukaanlukien.

MEILLÄ tosin ON ongelmia joita Amerikassa EI OLE. Nimellisesti "itä". Ja myös nykyään LÄHI versio siitä. NÄMÄ on meidän NE uhat, KAIKKI muut on sekundääristä ja kuvitteellista ja lajitelma kurjia vasemmistolaisia ikikusipäitä jotka ei HALUAKAAN ikinä muuttua ja yletä ja edetä ja parantua, eivätkä VOIKAAN koska se on biologiaa.

Ja tuo "edustuksellinen" tarkoittaaa tietenkin, NÖYRYYTTÄVÄÄ (miehille),  "Holhousta". Ikuisessa talutusnuorassa pönöttämistä, ja EPÄvapautta ja EPÄitsenäisyyttä ja sen sellaista.
Ja siitä ei TIETENKÄÄN synny tuloksia joita HALUATTE ja ODOTATTE. Siis TIETENKÄÄN.
Muttei kai tuota tarvi edes kirjoittaa... joten en kirjoitakaan !...NAURETTAVAA teatteria ja tyhjänpäväistä ihmisten kiusaa ja elämän rajoitusta on "politiikka" ja tuo E.D.

Jos ei teistä ole muunlaiseen Altruismiin niin voisimme yhtä hyvin kai sitten asua ja elää ja olla.....puissa. Kuten neekerit ja muut apinat.

- Silkkiapinat
- Marmosetit
- Marakatit
- Gorillatkin kai jonkin verran...
- Nenäapinat
- gasellit  (tämä on humoristinen kevennys ffs !)
- orangit ?
- simpanssit !

Jne.
ÄLKÄÄ PELÄSTYKÖ !! Te aina PELÄSTYTTE kaikkea !
SE ....on ONGELMA ! Se on SUUUUUUUUUUUUUUUUUUURI SUUUUUURI ONGELMA. Kuten kiveksennekin, vitun apinat.

RAUHOITTUKAA ja ostakaa edes ydinpommi ja oppikaa rakastamaan sitä. Se rauhoittaisi myös Moskvaa(sic!) luullakseni hämmentävällä tavalla !

Enkä muuten tiedä kuinka SUURET on de facto, kiveksenne, mutta ONGELMANA ne on mittaamattoman suuret ! Aivan GIGANTTISET ! Kuin Sami Hedbergin harhaluulot. Massiiviset kuin Jupiter.No. Emmätiä. Ehkä tää on tälläerää tässä sitten !?
Sanotaan vielä että jos "Kansanäänestys" edes olisi minä "Äänestäisin"..... jotakin...mitäs minä äänestäisin, venaas.......................katsotaan...............
...........
........................


............*"hissimusiikkia" (esim Reino Nordinin uusin albumi)*


                        . . . ...             .                  .                     ..                  .                     ...                       ....
.                                   .............
......
....NO.....

..............................Jos minä sitten vaikka "äänestäisin" että kukaan ei saa ajaa sellaisella 1950-70 luvun likaisella ja rumalla pyörällä, ja pitää 20 vuotta vanhoja tuulitakkeja ja yhtä vanhoja ja jo "uutenakin" kirpparilta löydettyjä, farkkuja ja erityisesti on evättävä MAHDOLLISUUSKIN yhdistää ne vieläpä johonkin typerään vitun "Alastaron Traktorivedon Sm-Kisa" lippikseen tms junttilätsään.
Ja sellaisiin HIUSTENmuodostamiin "rotanhäntä" pulisonkeihin yms. Ja rosoiseen ja LIKAISEEN parransänkeen ja tunkkaiseen hien ja sekalaisen PASKAN tuoksuun.. Ja juoksutennareihin.
Sellaiset minä "äänestäisin" kuoliaaksi tjns.Kiitti.Olkaa hyvät !
VITUN.
Apinat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti