keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Sitaatti Tot.Propakandasta

Löysin tällaisen loistavan sitaatin eilen kun luin erästä sivua jossa "debunkattiin" eli mitätöitiin sitä Muinaiset Astronautit teoriaa, jonkun inisevän idioottikusipääkommari-Trumpinvihaajan toimesta.

Tätä yritetään sillä sivulla käyttää nimenomaan OIKEISTOA VASTAAN ja  VASURIEN PUOLESTA, mutta ikävä kyllä heidän kannaltaan; he kuvasivat tällä täydellisesti vain ja ainoastaan ja juurikin ihan vain ITSENSÄ. Kuten AINA.
Hannah Arendt wrote that one of the strengths of totalitarian propaganda is not that it twists the truth but that it ignores truth entirely. Its content, for the members of the movement, “is no longer an objective issue about which people may have opinions, but has become as real and untouchable an element in their lives as the rules of arithmetic.” It is the leadership’s ability and willingness to swear, knowingly, to each new lie that allows the true believers that make up the body of the movement to forgo critical thought and mountains of contrary evidence. "

Eeeelikkä, tällä meitin omalla kielellämme tuo sama ^ rummutus...

Joku "Hanna Arendt" vai "Ardent" ? No joku akka kuitenkin, sanoi että....

"Totalitäärisen Propagandan 1 VOIMA, ei heikkous, on se että se ei vain vääntele totuutta mutkalle vaan jättää sen kertakaikkisesti kokonaan HUOMIOTTA. Liikkeen ☭  kannalta, sen sisältö ei ole enää mikään objektiivinen asia josta voi omata oman mielipiteen vaan se on tullut Todeksi, koskemattomaksi ja pyhäksi elementiksi heidän elämässään, kuin Arithmetiikan säännöt. (Tai ehkä "kuin fysiikan lait" ? SUOM!HUOM!).
Se on Liikkeen ☭ Johdattajien kyky ja halukkuus tietentahtoen vannoa jokaisen uuden valheen nimeen, joka mahdollistaa Liikkeen ☭  jäsenille jättää kriittinen AJATTELU ja VUORTENkorkuinen määrä  VASTATODISTEITA yksinkertisesti vain HUOMIOTTA"  !!

Aaa-vitun-men !!

"Me tianataan tällä!"
"Monikulttuurisuus™  on RIKKAUS!"
"Pipilä on hyvä jätkä"
"Thoorssilla on moraalia"
"Juhana on vaan työllisyydestä niin kovin kiinnostunut"
"Ei tässä mitään hätää o, ja Suomi kuuluu kaikille"
"Nekrutkin on vain IHMISIÄ!"

Jne jne  AD  NAUSEAM   ja   ABSURDUM.


* * * * *Jossain vaiheessa elämää KAIKKI kusipäät ja luonnehäiriöiset ilkiöt ja muut typerykset ja ne jotka on myös liian ISOSSA kropassa sisältöönsä nähden, kuten kyttä esim,  hoksaa että "ahaa!! minun ei TARVITSEKAAN VÄLITTÄÄ tuon taivaallista..."  siitä tästä ja tuosta. Esim muiden vapaudesta ja / tai totuudesta tms. Ihan mistä vain. Eli he hoksaavat että huolimatta kurista KOTONA; maailmaa ei KIINNOSTA kurisi / kunniallisuutesi, MITÄ VAIN VOI TEHDÄ.
Ja siitä ei vain SELVIÄ kuin koira portista, mutta siitä jumalauta vittu vielä PALKITAAN !!! JA jukolauta RUNSASKÄTISESTI !!

Tämä ANSA houkuttaa 99,9 %  "ihmisistä" sisäänsä, jossa ovat sitten "kuin Piru merrassa".
"Kuin".

Juuri niin SE ON. Tämä on KOE ja sen "reputtaa" lähes kaikki. Taakka™  on LIIAN RASKAS näille pienille sieluille, siksi se jää AINA meidän Atlaksien harteille. Samalla kun ne hyttyset inisee ja kuppaa tuossa kaikkialla ympärillä.

Pitävät MINUA kai TYHMÄNÄ tjns.


HA AHAHHAA...ai luoja... vitun idiootit.

No; nauttikaa HELPOSTA laiffista !

Enzoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti