lauantai 27. lokakuuta 2018

EoW Noita-tarinoita (osa.2 Noitasarjasta)

https://www.youtube.com/watch?v=gxjq-puBx68

Mielenkiintoista että Bill "rumilus punanaamapaskapääMulkku mainitaan noidutun !! Tai tehdyn jonkinlaiseksi zombiksi. Siten se käyttäytyikin muistaakseni, kuin olisi jossakin vitun unessa tai horkassa.

Vittu se on yksi RUMA saatanan anglopallinaama ! Voi hyvä Luoja miten kuvottavan tympeän typerän ruma turpea pullistunut pallinaama.


Eniwei, ei yllätä YHTÄÄN minua ainakaan, jotta sillä on jokin vitun Noitatohtori yhteys jne. Minähän olen sanonut koko ajan että se sen ruma vitun demonijyrsijän näköinen akkahan on Satanistinen kammotus.
Tätä luultavasti pidetään jonkinlaisena vertauskuvana tai vitsinä ja/tai minua hulluna JA typeränä jne. Näin se vaan menee.

#KiittiSiitä!


Mutta kuitenkin, tsiigatkaa jos ei muutakaan ole, nuo molemmat osat noiden tuota noituus-sarjaa. Muistakaa että jos nuo mulkut on jotenkin vallassa, niin ne on niin totaalisen ja de facto ja absoluuttisen Saatanallisia ja Satanistisia että niitä voi kirjaimellisesti pitää demoneina, ja ne saa perusvasurin näyttämään VAIN harhaanjohdetulta kylän heikkomielisimmältä ja älyisimmältä ja lahjaisimmalta ärsyttävältä känkkäränkkälapselta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti