lauantai 20. lokakuuta 2018

Syysmuotia / Hieno Huppari

Löysin netistä joku aika takaperin tällaisen hienon hupparin ! / Kuvan.Eikö ole aika siisti ?

Tyylikäs, ja kuin jostain sadusta tai Robin Huudista tjns. Ja näyttää melko lämpöiseltäkin, joten sopinee oikein hyvin näihin hyytäviin syyskeleihin(kin).


Ja siinä on aika hyvännäköinen tuo huppukin, joka ei ole ollenkaan itsestäänselvyys huppareissa. Mutta näyttäisi aika khuulilta.

Ruskea värinä on myös ihan jees joskus, se mm maastoutuu tarvittaessa oikein hyvin. Toisin kuin esim kirkkaan punainen tai sellainen jokin kirjava ja monivärinen "disain". Tai folio.

Ja kuten kuvastakin näette, on tuosta myös naisillekin oma versionsa. Vähän eri kuvioinnilla toki. Mutta ihan yhtälailla mukavan ja maanläheisen ja kursailemattoman ja konstailemattoman näköinen ja tyylikäs.
JA siis, toistan; kuin jostain satukirjasta tjns. Mahtavaa.

Ja EHDOTTOMAN valkoista vaatetusta ! EI mitään VITUN "räppi"vehkeitä ja muita neekerten kammotuksia, vaan ihan valkoista relettä.

Näköjään selkämys ja etumus on eri väriäkin vielä, joten tyylissäkään ei ole pihtailtu !

Oikein hyvä kyllä, tykkään !

Tokihan siitä voisi joku todeta, lähinnä minä koska ei finuiiteilla ole tietoisuutta ja ajatuksia ja mielleyhtymiä ja mielikuvia ja mielikuvitusta yms, niin nin että "se tuo mieleen Nuijan ja Tosinuijan sen Lammaskoira-auton"(JA sen koirapuvun !), mutta se on vain yksi ja vähäinen huono puoli, muutoin jäädään kyllä plussan puolelle ihan kirkkaasti.

Mainitsen vielä kun se käy lähes silmille kuvasta ...suorastaan HUUTAA HUOMIOTA, niin kyllä, tiedän; hupparin "leikkaus" on myös mitä tyköistuvin, ja se saattaa toki olla jopa ihan räätälöity, mutta on se khuul kyllä, yhtä kaikki !

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti