perjantai 12. lokakuuta 2018

Possen uusin jakso

Se oli kyllä melko ja aika takapuolesta ja vähän väkisinvängättyä tikusta asiaa puutaheinää. Niinkuin ihmisten maailma paljolti on.

MIKSI se piti PILATA sillä vitun Pikku geillä !??! Vittu se on niin myötähävettävän tyhmä ja nolo ja naurettava juttu että en käsitä miten ja MIKSI se on suomessa.... ylipäätään siis ninQ olemassa ja näin ?! Miksei sitä ole edes ammuttu tjns ?!
Ja mitä helvetin vittua se teki tuossa ohjelmassa ?!? Hei ?!?..MITÄ TÄMÄ ON !!!!?

Joku VITUN VITUN VITUN VITUN pikkugee ?!?! Vittu tuo on niin nolo ja naurettavan tyhmä NIMIKIN jo että se pitäisi piestä jo siksi.
Ja se näyttää pöhöttyvän ihan silmissä, sellaiseksi Espoo-Vantaa-Helsinki akselin Volvolla ajavaksi perheenisäksi joka "tekee jotain IT-hommia" ja käy lauantaisin pelaamassa höntsä-sählyä tjns ja aukoo aina kun saa mahdollisuuden ja tshäänssin, tympeän Normaalia apinankuonoaan milloin mistäkin vitun MaMuista ja Maailmanrauhasta ja Neekerten Älykkyydestä ja Misseistä ja Tarpeesta Siirtyä Kommunismiin yms paskasta.
Hyi Kristus vittu mikä HÄPEÄ se on !! Suomelle ja tietenkin ITSELLEEN ! Muttei se sitä itse tajua valitettavasti, kuin sekalaiset keharitkaan omaa vitun naurettavaa tyhmyyttään ja kertakaikkista rumuuttaan.No mutta jätetään tuo "shoun" takapuoli pois ja keskitytään muihin osioihin.

Siinä oli suihkurallia taas, josta toisaalta tykkään ja toisaalta en, se on omituinen juttu. Viivin kroppa on ihan jees välillä nähdä edes sen verran, ja ...emmätiä ...onhan se. Onhan se. Aikamoinen osio.

Sitten oli se joku Majava juttu, ihan jees, siinä sanottiin sentään PERSE.

Sitten oli sen tyhmän tytön, hienoissa vaatteissa, haastattelu kera possun sydämen ? Hyi helvetti. Sitä seurannut peli oli ihan jees, yleensä ne on niin tyhmiä että EI kiitos, mutta se ikkunanpesujuttu oli ihan katottava.


Sitten oli ne "veljet" siellä mettässä......ihan....mjaah / mjääh. Hyvin haalean laimean keskinkertaista, + dräk-äijiä ...melko ...yäk tjns.


Sitten oli se joku valokuvakoppi ja ikkunanpesimen voittajat -juttu. Ihan jees. Jarpin "hahmo" oli kerrankin ihan toimiva juttu ! Hienoa.


Sitten oli se omituinen vuoristoratahaastattelu joka ei ole erityisen hyvä mutta onneksi se on niin lyhyt niin sen sietää sen ansiosta  suht hyvin.


Sitten oli se sellainen tihrusilmäinen tyyppi jolla on kohta joku oma aivan kaamea "tookshou" luoja paratkoon, jossa minä TAKAAN(!) että yritetään taas totuttaa teidät tyhmät maatiaissuomlantilaiset Maahanmuuttajiin™  yms Välttämätömyyksiin™  samalla kun näytellään oikeasti "kuuntelevan" teitäkin ja sellai.. huu givs a fak.
Se oli aikanaa siis "Jyrkissä" ! HAh, siitä se on siis niin tuttu ! Oulrait oulrait.

Sitten oli piilokamera......mjääh ? Ihan jees kaiketi, emmätiä, ei mikään ällistyttävän hyvä kylläkään.

Jaa niin ja sitten ihan ensimmäisenä oli se  Janni Hussi niminen joku jostakin. Sillä oli ihan jees pylly mielestäni.


Tämä oli pitkälti sellainen Täytejakso, ja niin tulee olemaan seuraavakin. Ehkä koko kausi on pelkkä täytekausi. Ja se on hengettömämpi koko ohjelma ilman Aku Hirviliemeä ja PPP:tä, ne oli toimiva juttu siinä.

Ja tuo tunnari on kamala ja tylsä, ja sitä grafiikkapuoltakin MINÄ ainakin uudistaisin reeeiiilulla kädellä. Mutta nuo menee noilla.
No, jaa. En tiä, ihan sama.

Siellä ne vetää......  huvinsa kullakin....Tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti