lauantai 20. lokakuuta 2018

Maija Vilkkumaa painukoon vittuun

Joudun pettyneenä liittymään joukkoonne, jotka olette aina Maijan tuubivideoissa karjumassa että "suvakkipaskaa!" tai "vitun suvakkihuora" tjns.


Olen tykännyt Maijasta jostain 2005 eteenpäin, ihan vain musiikkina jne, kävin jopa sen yhdellä keikalla herran tähden ! Mutta en voi enää olla Mayan minkäänlainen tukijoukon osa, kun näin tuon sen "avaautumisen" "umpirasistisesta Maahanmuutto™ Asioiden hoitajasta".

Suksikoon totisesti vittuun sitten.
Anssi Kela samoin, vitun oranssi rotta.

Vittu te totisesti olette VISIOTTOMIA keskinkertaisuuksia ja idiootteja !! Ei voi muuta todeta.
Harmi. Todella todella suunnaton harmi ettei suomalaisista ole olemaan Japanilaisten kaltaisia TÄYSIN ja häpeämättömän insulaarisia ja YLPEITÄ ja itsetietoisia omasta asemastaan jne, tyyppejä.
Ja jotka OIKEASTI arvostaisivat taidetta ja sekalaista "kulttuuria" ja "disainia" ja sen sellaisia, kuten Japsit. Ja arkkitehtuuria.
Mutta kai se on juuri tuo moukkien vasurien räyhähenkinen OSA kansaa mikä EI tuohon tasoon yllä, ja jotka kai sitten kuvittelee olevansa  Osa Jotakin Suurempaa ja esiintyvänsä lähinnä paitsi Amerikan Anglosakseille, niin KOKO MAAILMAN kaikille nykyisille ja tuleville NEEKEREILLE. SE on se niiden Kohdeyleisö. NIILLE ne tekee mitä tekee ja esiintyy. Ne tanssii ripaskaa jonkun "teknohumpan" ja räpin kammoittavan sekoituksen tahdissa, KOSKA "maailmassa jossain joku vitun arvoton ja haitallinen, ruma, yhdentekevä neekerirotanpaska kuolee" tjns.

Huu givs a fak eniwei.Joten, antaa Maijan mennä sitten, se liittyi Sirkukseen.
Ajelehtikoon kaikkien muiden vitun "pökäleiden" seassa sitten, "pyhässä gangeshissa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti