torstai 11. lokakuuta 2018

Fazerin munkkien arvosteluja

Olen nyt maistanu sekä Tyrkisk Peber, eli suomeksi silloin kun se oli suomeksi, se oli "Turkin Pippuri", niin nin sen, ja sitten maistoin tuon jonkun "poksuu suussa" ÄSSÄ munkin.


Turkinpippurimunkki: Loistava !! JOS siis haluat jollakin suht halvalla ja helpolla ja hyvähköllä kotikonstilla äkkiä sekä sokeritaudin tai nykyisin hienommin "diabeetteksen" ja hioa hampaasi olemattomiin ja rei´ittää nekin vähän juuret mitä jää näkyviin.
Siis ihan tasan oikeasti; KENELLE hevon helvetti ne on tehty ?!?!? Kuka vittu sellaista saa syötyä tikahtumatta ?? Robottikin alkaisi kipinöidä ja huutaa "ALERT! ALERT! ALERT! Buuuaaaaa hälytys hälytys TILTTI hälytys! AApuaaAAA KÄÄÄÄÄK!" jos laittaisi suuhunsa, robotti parka, Tyrkisk Peber munkin !
Nimittäin: Woehan Wittu !!! Liian stydiä kamaa.


* * * * *


ÄSSÄ-munkki: ihan parhaita leivonnaisia / munkkeja mitä ON ! Jumalauta se ...oli.....HYVÄÄ !!
Aivan mahtavaa, ihanaista Taivaan Mannaa. Jos sitä vihreää mönjää siellä sisällä olisi vielä vähän vähemmän niin se toimisi ehkä vielä paremmin, ja säästäisitte siinä mönjässäkin vähän itsekin ! Voitto-voitto tilanne !

Ei noitakaan toki pussillista yhdellä kertaa söisi, edes nuo tuubin ahmijat jotka kuvaa vitun moukat omaa hampurilaistenlässytystään ja röyhtäyksiään(!), vitun samojedi-villimoukat, videolle ja jauhaa typerää paskaa siinä samalla...
Mutta yksi aina silloin-tällöin....a-vot !

SUOSITTELEN !!SUOSITTELEN ...VÄLTTÄMÄÄN turkinpippurimunkkia. Paitsi ehkä jos juotte sen kera vielä oooiiikein vahvaa kahvia ja ehkä siemauksen jotakin melko tujua likööriä / viinaksia.
Jos haluatte vatsahuuhteluun ja ehkä arkkuun tai AINAKIN vähintäänkin sairaslomaa työstänne tai "lusmuilustanne" niin älkää enää miettikö; ostakaa se munkki !Olkaa hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti