lauantai 27. lokakuuta 2018

"Aasian Kapitalistit" puhuu NPC-Meemistä

https://www.youtube.com/watch?v=CWU9pGeS2EA


Ajattelin muutenkin ehkä laittaa videon ^ jakoon, mutta nyt LAITANKIN kun näin kommenteissa kuinka joku sanoi samaa mitä minä juuri kirjoitin alempana olevaan juttuun vasureista, eli että NE on sen "jos en minäkään, niin et sinäkään!"  kiukkuisen keskinkertaisen katkeruuden perikuva. Olen TAAS oikeassa kuten aina, mutta tokihan tuon nyt ymmärtää Tavallisetkin, ja silmätön-aivoton kissa ja papukaijan pelkkä RAATO. Muttei kai sitten vasuri ? En tiä.
Ja kuten joku muu siinä kommentoi, nuo npc-luuserit inhoaa SITÄ etteivät pysty oman vastenmielisen surkeutensa ja kurjuutensa ja mitättömän keskinkertaisen nahjuutensa takia  pääsemään elämässä eteenpäin ja kiipeämään ylemmäs, joten samoin kuin finuiitit, ne haluaa vain repiä kaikki meidät lahjakkaat alas ja polkea jalkoihinsa ja estää kaikkia muitakin ympärillään olemasta mitään ja saavuttamasta mitään. "Haluavat että kaikki ovat vain keskinkertaisia, parhaimmillaankin" !

Suomihan on näiden vitun tuholaisten demonijyrsijöiden Luvattu Maa !!


MINUT on tuhottu tuon kaiken tunkkaisen tukahdutuksen toimesta totaalisesti.
SEN ja MINUN, sijaan, se joku luunaamainen "Tuukka" niminen RUMA IDIOOTTI joka näyttää joltain "Suomi Jussin" pilakuvalta, ...se teki jonkun vitun "hyvän" leffan jostain niinkin kiehtovasta ja mielenkiintoisesta ja syvällisestä ja mielikuvituksellisesta ja viihdyttävästä aiheesta kuin "Jari Sarasvuo".
En tiä, .....miksei se esim tehny leffaa aiheesta "Pekka Virtanen" tai "Marjut Koivula" tai "Timo Ruotsalainen" tai "Pirkko-Liisa Vähä-Nikkilä" tjns ?!?!? Oletan että tuo on oikea nimi, tuo viimeksi mainittu, keksin sen juuri, joka tapauksessa.
Tosin nuokin ^ kuullostaa paremmilta kuin joku VITUN "Jari Sarasvuo" leffa.Eniwei.
Se miksi minun piti tämä mainita muutenkin, on vain se että minä olen aidosti melko yllättynyt miten TEHOKAS tuo yksinkertainen vitun "juttu" tai piirros eli "meemi" ON. Kristus miten säälittävää reppana porukkaa, mitä sulaa paskamönjää niiden täytyy olla jotta menevät täysin sekaisin, vai sanoisinko "tilttiin", tuollaisesta.
Se näyttää TOTEEN oikein hyvin sen että "meemi" on totaalisen oikeassa ja osui ja upposi maaliinsa täydellisesti. Täysosuma.

Vielä mielenkiintoisempaa on tuolla kommenteissamainittu juttu, mitä en ollut ajatellut sillä en ole tätä sen kummemmin ajatellut (minulla ON ihan täääysin muuta ajateltavaa kuin kaikki  tämä, tätä kaikkea vain JOUTUU olosuhteiden pakosta nyt kommentoimaan jatkuvalla syötöllä), niin nin siellä mainittiin että tuo NPC juttu inhottaa ja ärsyttää kaikkia Marxisteja ja muita "lehdistön" vittupäitä ja valehtelijoita ja "opettajia" SIKSI että se  YHT´ ÄKKIÄ  MITÄTÖI(!) heidän vuosikymmenten aikana kutomansa valheiden maailmankuvan ja verkon.
KAIKKI jotka ymmärtää asioita EDES perus JÄNIKSEN yläpuolisella tasolla, olettaen(!!) että jänis on tyhmä ylipäätään, NÄKEE nyt kuinka tyhjäpäisiä ja AJATTELEMATTOMIA ja vailla MITÄÄN(!) omaa sisältöä ja kykyäkään ajatella, nuo KAIKKI vitun TAANTUMUKSELLISET TOTALITÄÄRIT / "vasurit" tai "sjw"t yms on.


Kai se(kin) sitten on ihan oikeasti melko hirvittävää, ehkä se ihan ottaa mahasta(?!), yht´äkkisesti tajuta ja huomata(?!) itsekin että on vain tyhmä laimea perseenreikä vailla sielua ja omaa ITSEÄ ja minää ja tietoisuutta ja persoonalisuutta ja luonnetta ja idiosynkratiaa ja nyansseja ja huumorintajua ja abstraktion käsityskykyä ja juuri MITÄÄN. Sitä tajuaa kai sitten olevansa melko kirjaimellisesti osa KONETTA.
Kuin joku niistä onnettomista Matrixin kulkijoista, jotka "eivät vain tiedä sen paremmin".
Kai se suututtaa ja turhauttaa, kuten lempiblogaajani nekruista sanoi, hahahahaha; "yksin jo SE on syy olla (kuten neekerit on) turhautunut, kun on syntynyt nekruksi". HA AHAHAHAHa tottavie ja totisesti !
Sen TÄYTYY(!!) turhauttaa ja jumalauta aivan suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnattomasti.Yhtä naurettavaa ja nöyryyttävää kuin absoluuttisen ärsyttävää ja vastenmielistäkin, että Aikamme tuhoutui ja tärvääntyi näiden imbesillien kiukkuisten pikkunilviäisten kanssa ja takia.
Se aika eikä koskaan palaa, eikä ne ...jumalauta ..minä en saata ede...ei . huh helvet.. noniin  no, eivät ne palaa nekään, ne hukatut tilaisuudet ja tuhottu ja haaskattu potentia ja sen sellainen. Siinä ON JO mennyt kokonainen MAAILMA hukkaan. Mitä tuollaiseen voi enää SANOA !?

Sanotaan vaikka että (luullakseniharvoin on niin moni ollut niin PALJON  VELKAA niin ....no, melko monille niinikää. Eritoten Harvoille ja Valituille.
MEITÄ EI KASVA PUISSA !
Ja meidän tuhomme ja katomme on TEIDÄN KAIKKIEN HÄVIÖ ja perikato."Suuri esirippu / verho repeää kahtia" jne... taivaalta sataa sammakoita ja heinäsirkat syövät satonne, veden muuttuessa vereksi..


Jesajan sanoin, Raamatusta...

 Voi sinua, tuhooja, jota ei ole tuhottu,
petturi, jota ei ole petetty!
Kun olet tuhottavasi tuhonnut, sinut tuhotaan,
kun olet petettäväsi pettänyt, sinut petetään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti