torstai 25. lokakuuta 2018

"Seuraava Hallitus"

Samaa Wanhaa Paskaa.
Tai oikeastaan ihan Uutta Samaa Paskaa. Tuo on nimittäin jo niin käsittämätön ja epätodellisen järkyttävä ja yllättäväkin tulos, ettei siihen voi oikein kommentoidakaan mitään.
Se on jo totuttuakin tyhmempää.

En tiedä sitten...onko käynyt niin kuin suomalaisissa TV-ohjelmissa ja elokuvissakin, eli että ei ole menty Helsinkiä ja Kauniaista pidemmälle kuvausmatkoille ja kyselemään ja on  kyselty  lähinnä vasemmiston ikikusipäiltä torakanpaskakommunistifasisteilta, vai mikä vittu tässä nyt oikein on ?!?!?!

Sillä noin ^ EI VOI olla. Ei edes suomlannin finuiitti ole kai ihan NOIN tyhmä !?!?!?


MIKSEI siinä sano että "suomalaisten mielestä parasta olisi exklusiivisesti pelkät Persut Hallituksessa, ja sillä selvä!" ?!?!?!
MIKSEI noi lue !??!? Hei !?..Hei !?

Hei ...nin; miksei !!?Oletteko te OIKEASTI noin ^ vitun tyhmiä ja MUNATTOMIA ?!?! Onko kyselty vain ämmiltä ja vasureilta ja nekruilta ?!?! MITÄ ON TEKEILLÄ ?!?!


WHAT THE ACTUAL FUCK !?!?!?Tämä saa jo lähes  minutkin "äänestämään", ja perussuomalaisia tietenkin. Äänestäisin vaikka kahdesti jos voisin.
En tiedä sitten......ehkä jotkin vitun teinixitytöt on tuosta imbesillistä tuloksesta ^  vastuussa ?!?! ABSOLUUTTISEN TOIVOTONTA !
Suomi ei ikinä nouse enää suosta jos tuo toteutuu. Absoluuttinen takaisku ja pettymys vailla mitään vertaa.

Pitäkää vittu tunkkinne, jos tuon teette.
Yrittäkää ny vittu edes kyetä saatanan kääpiöt "ÄÄNESTÄMÄÄN" oikein !! Ja ERILAILLA kuin IKINÄ ENNEN ja PAREMMIN !!
Kuinka vitun paljon tämäkin VOI OLLA vaadittu !?!?!? Saatanan koiranpaskat lapamadot ja ilkiöt ja lapselliset idiootti ja petturit.

Vittu miten kuvottavaa luettavaa. TAAS. VITUN NILVIÄISET saatana.
Te maksatte tuosta jos tuon toteutatte !Miksemme vain alkaisi järjestäytyä joksikin separatistiarmeijaksi !? Ei meitä muutoin KUULLA eikä HALUTA edes NÄHDÄ. Tyhmillä menee (omissa silmissään) aivan liian lujaa, jotta ne noteeraisivat, eivätkä kusipäät noteeraa VAIN KOSKA OVAT kusipäitä jne jne jne jne ad nauseam, ja onko sillä jotain väliäkään enää !?...MINÄ en ole HYVÄKSYNYT YHTÄKÄÄN "poliitikkoa" enkä "lakia" enkä mitään nimeltä "politiikka" jne jne, ja mikään niistä ei koske minua eikä millään niistä ole MITÄÄN magiaa ja valtaa minun ylitseni, eikä kuulu olla, ja te KAIKKI TIEDÄTTEKIN tämän kyllä jo ja aivan vallan mainiosti.
Minä en "legitimoi" MITÄÄN teistä, mutta jos persuista on tekemään mitään oikein ja hyvin niin menkää te sinne sitten "päättämään", kun ihmiset ei voi ITSE päättää, koska ovat vain Valtion Lapsia eivätkä aikuisia ja itsenäisiä toimijoita ja omavaltaisia jne.

Ja HEI! Me emme lainkaan asu kaikki missään "Poliksessa" eli Kaupunkivaltiossa, kuten Vatikaani esim, jossa olisi "poliisi ja laki ja politiikka" jne mistä niiden NIMETKIN juontuu.
Saatanan syyläiset juutalaiset häikäilemättömät Saatanan Paskat.

TE VARASTATTE KAIKKIEN KOKO ELÄMÄN ! Varaskaan ei ole MITÄÄN verrattuna teihin !

Suksikaa Vittu Helvettiin !

TE ette ansaitse elää tässä(kään) maassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti